Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Kıskanıyosuuuun... kıyaslamaya bile giremiyorum kel alaka yahu..... Atatürk gibi dünyanın takdir etttiği bir önderimizi cumhurbaşkanımız karalıyor nasıl bir şey bu yahu..... Cumhuriyetin Türkiye de oluş sebebi Atatürk .... ne yapsa yakışıyor ayrıca....

kuma olayı bu ülkenin kanayan yarası çünkü. dine getirmedende aslında konuşulmalıda getiriyorlar ister istemez

Bakın ben de burada Atatürk'ü çokça savunurum ve bazı yorumlarıma katarım.

Ki burada 10'a yakın siyasette yazan arkadaş var ve Atatürk'ü gerçekten sevdiklerine eminim. Tabi arada yazan ve çok tanımadıklarımda var.

Ama sen 2-3 kişi var gerisi hava civa dersen ben de alınırım ve cevap beklerim.

Haa bunu sayıyla vermeyip direk yukarıdaki gibi yazsan emin ol alıntı yapmazdım.

Ama yine de siz gerçek Atatürkçü değilsiniz, asıl siz Atatürk düşmanısınız sözleri cidden rahatsızlık veriyor.

Tekrar tekrar söylüyorum, Atatürk ' ün altıok'unu benimseyen , gerçekten benimseyen hiç kimse bir başkasına hakaret etmez. Ederken iki kere düşünür. Değerine küfür ediyorsa et ama hiçbirşey demiyorsa konuyu yaygara yapıp aslan kesilenlere saygım yok.

Sadece ben görmüyorum sanırım amacı kızıştırmak olan sözde Atatürkçüleri..

Tamam da burada bahsettigimiz konu kadinin boşanma hakki ve maddi haklari
Mehir de diledigi kadar alir cok fazla da alir sınırı yok aurica vermek de yasal olarak zorunlu olur

Mehir ana tema yani. Olayın kilit noktası. Mehirle çözülse keşke hayatlar.

Şu an şeriatı kısmen uygulayan yerler var. Bunlardan bir tanesi Arap Emirlikleri..

Oradan tanıdıklarım var. Kendileri Müslüman.

Ancak erkeğe birden fazla kadınla evlenme hakkı tanıdığını düşünen İslam’a göre gayri meşru olarak hayatında kadınlar var. Ve onların diliyle aynen şöyle tabiri: halâl

Erkeğe helal kadına namus davası…

kuma olayı bu ülkenin kanayan yarası çünkü. dine getirmedende aslında konuşulmalıda getiriyorlar ister istemez
Kuma olayını tek basina gundeme getirse din harici tartisilir ama yanina recmi de kondurursa işte orada niyetini belli etmis oluyor

Hiç anlamıyorum Atatürk ün adının geçtiği konularda birden dinden bahsedilir oluyor :)) Sizce de çok saçma değil mi... Bir devlet adamı ülke yönetimi konuşulurken dini konulara niye kayıyorsunuz.... bu olmasın diye laiklik ilkesini getirmiş ama işte anlamıyorlar.....

Tekrar tekrar söylüyorum, Atatürk ' ün altıok'unu benimseyen , gerçekten benimseyen hiç kimse bir başkasına hakaret etmez. Ederken iki kere düşünür. Değerine küfür ediyorsa et ama hiçbirşey demiyorsa konuyu yaygara yapıp aslan kesilenlere saygım yok.

Sadece ben görmüyorum sanırım amacı kızıştırmak olan sözde Atatürkçüleri..
kardeş sende devamlı birilerine laf sokmak için beklemedesin valla. böyle bir şey yakalayımda lafı sokayım.
tam aparttasın resmen:)

Kuma olayını tek basina gundeme getirse din harici tartisilir ama yanina recmi de kondurursa işte orada niyetini belli etmis oluyor
Cidden recm den bahsedebilecek kadar düşman mısın hem cinslerine?
Hangi kadın o şekilde katledilmeye layık?

Mehir ana tema yani. Olayın kilit noktası. Mehirle çözülse keşke hayatlar.

Şu an şeriatı kısmen uygulayan yerler var. Bunlardan bir tanesi Arap Emirlikleri..

Oradan tanıdıklarım var. Kendileri Müslüman.

Ancak erkeğe birden fazla kadınla evlenme hakkı tanıdığını düşünen İslam’a göre gayri meşru olarak hayatında kadınlar var. Ve onların diliyle aynen şöyle tabiri: halâl

Erkeğe helal kadına namus davası…
Iste ben de metresi gelip islami kullanarak karimdir helaldir derse islam o zaman buni yasaklar da yer ve zamana gore yani kaldi ki bizim alimlerimiz onlarinkinden daha merhametli daha bilgili mesela ulkemizdeki buyuk alimlerden biri tek esliligi teşvik icin kariniz felc olsa tel parmagi oynasa yine kuma almayin der ama benim vurguladigim nokta bu degildi iste

neyse kızlar dini bırakalım artık. ee erdoğan ne demiş sonracığıma devamı varmı:)

Cidden recm den bahsedebilecek kadar düşman mısın hem cinslerine?
Hangi kadın o şekilde katledilmeye layık?
Yahu yanlis anlamaya proglamlanmis gibisiniz ben bunu savunmadim işte istediğiniz bu diyenlere karsi
ya bu kuranda bile yok islama mal etmeyin bunu dedim

"Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kafir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onIarın bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslamların kafirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır." K. Atatürk

Yahu yanlis anlamaya proglamlammis gibisiniz ben bunu savunmadin işte istediiniZ bu diyenlere karsi ya bu kuranda bile yok islama mal etmeyin bunu dedim
İki cümle var zaten bununla ilgili yazdığın. Biri uzun biri kısa, aklında destan varsa. Kusura bakma 2 cümle ile ancak bu kadar anladım ben.

ben uyarı yapmıyorum. çünkü yönetici değilim. isteyen yapabilir..
zaten ben olayın sosyal boyutuna getirdim şu an konuyu. ama dine kaydıran belli. öyle oluncada ister istemez bizde o şekilde cevap yazıyoruz

Ayet örnek ver diyeceğinize yasak deyin madem amaç o değil.

X