Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

eşin üçüncü kumayla evlenebilir veya yanında bir erkek olmadan sokağa çıktığın için taşlanarak öldürülebilirsin mesela böyle değişiklikler mi ?

Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne

Konuyi ben acmadim ki baslatan bendegilim
Ayrıca adalet gectigi icin adil olmanin sogal sarti esit haklardir bu yorum zorlama olmaz ama izin sarti zorlama olur ki bu olayı destekleyen hadislerden de bu cikar
yukarıdaki mesajları diyorsun değil mi?
Kumalık özgürlüğünden bahsettiğin için işler bu noktaya geldi.
Kumayı kabul etme diye bir özgürlük yok, böyle bir özgürlük anlayışı hiçbir yerde yok.
hayır ayrı ev de zorlama olmaz büyük bir evde hepsini ayrı oda verilmesi gayet adil ve eşittir mesela. ki bu şekilde yapılan yorumlar da var.
her neyse dediğim gibi dini yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. burası Diyanet Forumu değil. hiçbirimiz işin ehli değiliz.

Dunden beridir ulu fikir teatilerinin ardından Atatürk müslüman miydi değil miydi atismasi bekliyordum

Henüz çıkmamis tartışma :p

M meryem bunun yeri burası değil lütfen.

Eksi anlatım oluyor.

Herkes dönüp okusun yazdıklarını.. Oyle bıktırıcı insanlarsınız ki ?

Ev hanımlarına söz söyleyenler bile çıkmış.
Kemiğiniz yok. Sizin gibilerle tartışılmaz bile.

Ne diyeceğini bilmeyip şahsa hakaret edenlerdir asıl cahiller.

Ben b
yukarıdaki mesajları diyorsun değil mi?
Kumalık özgürlüğünden bahsettiğin için işler bu noktaya geldi.
Kumayı kabul etme diye bir böyle bir özgürlük anlayışı hiçbir yerde yok.
hayır ayrı ev de zorlama olmaz büyük bir evde hepsini ayrı oda verilmesi gayet adil ve eşittir mesela. ki bu şekilde yapılan yorumlar da var.
her neyse dediğim gibi dini yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. burası Diyanet Forumu değil. hiçbirimiz işin ehli değiliz.
ben özgürlüğü islama itaate bagli kilarak soyledim. Yoksa ben seve seve kabul ederim diyenler var anlaminda degil. Onun disinda seninle pek anlasamayiz ama bu diğer noktalarda beni anladigini gosteren cumlelerib icin tesekkur ediyorum
Anlamak hak vermek anlaminda degil tabiki

in vino veritas in vino veritas , neden işinize gelince koloni şeklinde atlayıp aynen bu şekilde hakemlik yapıyorsunuz o zaman ?

Komik değil gülünçsünüz.

Koloni???

Ben kimseye hakemlik yapmadım. Git yapanlara sor. Kimin ne konuda ve nasıl yazdığı beni ilgilendirmez seni ve diğer hakemleri ilgilendirmediği gibi.

X