- 20 Mart 2008
- 141.041
- 212.004
- 60
şimdik,
2 kilo domates
1 kilo kabak
bir tane sarmalık lahana.
roka
dereotu. birde kuru soğan:.)
Oldu hemen alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdik,
2 kilo domates
1 kilo kabak
bir tane sarmalık lahana.
roka
dereotu. birde kuru soğan:.)
eşin üçüncü kumayla evlenebilir veya yanında bir erkek olmadan sokağa çıktığın için taşlanarak öldürülebilirsin mesela böyle değişiklikler mi ?
Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne
yukarıdaki mesajları diyorsun değil mi?Konuyi ben acmadim ki baslatan bendegilim
Ayrıca adalet gectigi icin adil olmanin sogal sarti esit haklardir bu yorum zorlama olmaz ama izin sarti zorlama olur ki bu olayı destekleyen hadislerden de bu cikar
iyisinden olsun. kart falan alma sakın:))Oldu hemen alıyorum
Ya bu kk hakemlerinden bir tek bana mı gına geldi?
Onu söyleme, bunu konuşma, o konuyu açma, konuyu bilmemnereye getirme, gerçek istlam bu değil, gerçek atatğrkçü o değil..... Bıkmadınız mı bunlardan? Ayar vermek sizin haddinize mi?
iyisinden olsun. kart falan alma sakın:))
bak şimcikkk:)Dunden beridir ulu fikir teatilerinin ardından Atatürk müslüman miydi değil miydi atismasi bekliyordum
Henüz çıkmamis tartışma
ben özgürlüğü islama itaate bagli kilarak soyledim. Yoksa ben seve seve kabul ederim diyenler var anlaminda degil. Onun disinda seninle pek anlasamayiz ama bu diğer noktalarda beni anladigini gosteren cumlelerib icin tesekkur ediyorumyukarıdaki mesajları diyorsun değil mi?
Kumalık özgürlüğünden bahsettiğin için işler bu noktaya geldi.
Kumayı kabul etme diye bir böyle bir özgürlük anlayışı hiçbir yerde yok.
hayır ayrı ev de zorlama olmaz büyük bir evde hepsini ayrı oda verilmesi gayet adil ve eşittir mesela. ki bu şekilde yapılan yorumlar da var.
her neyse dediğim gibi dini yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. burası Diyanet Forumu değil. hiçbirimiz işin ehli değiliz.
Iç sesin dışa vurumubak şimcikkk:)
in vino veritas , neden işinize gelince koloni şeklinde atlayıp aynen bu şekilde hakemlik yapıyorsunuz o zaman ?
Komik değil gülünçsünüz.
bu nekineee:)
Ahahahha yarildim ahahah
izle izle gerginliği alıyor :))bu nekineee:)
hee bakiim:)izle izle gerginliği alıyor :))