Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Görmedim ki o mesajı..haksız bir eleştiriyse tabi ki karşı çıkarım..
Demek istedigim benim amacim cok alim olduğumu gostermek degil yani oyle olsa basta belirtildim okuduklarimi
Ama ev hanımı cani sıkılmış denilince savunma amacli yazdim asla gosteris amacli degil

Demek istedigim benim amacim cok alim olduğumu gostermek degil yani oyle olsa basta belirtildim okuduklarimi
Ama ev hanımı cani sıkılmış denilince savunma amacli yazdim asla gosteris amacli degil
Bende ev hanımıyım.çalışmıyorum 2 yıldır...çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla...siyasete daldık diye kalkamadım şimdi yoksa şimdi kalkacağım işim gücüm anca akşam 11 de bitecek...bu eleştiriyi bende kabul etmem...

Yahu bu boyle uzar gider ben yetisemiyorum ki yorumlara
Benim anlatmak istedigim o kadar netti ki isteyen istediği yere ceksin artik ne diyebilirim.

birde düşünkü aynı evde şahitsin kocanla bir kadın gözünün önünde cilveleşiyorlar ve sen buna rıza gösteriyorsun. böye bir kadın dünyada olmaz.

ha şu var. zorla evlenir ,sevmez nefret eder kocasından, şiddet vardır göz yumar. belki oda
ama günümüzde neler var grup yatmalar adı ne unuttum oradada rıza var ben bu sitede gördüm yetişkinler ve özgürler dilediklerini yapabilirler.diyenleri.sonra ağaoğlu var bakınız adam evli ama gezdiği kadınların haddi hesabı yok hatta sevgililerinden çocuk bile yaptı.. ve burada onu bile savunanlar gördüm.sonra artistlerin ,ünlülerin dünyasına bir bakın bu kuma olayıda bu grup yatmalarına benziyor her ikiside iğrenç.

Haaa işte bu,Adam 2.kadını getirecek kadar karısını hiç görürken bide soracak mı,"karıcım ben senden sıkıldım azıcık,2.bi kadın getireyim diyorum,ne dersin? -olur bey,değişiklik iyidir...:KK70:

Heeeee olur beyy getirde gözün gönlün açılsın diyecek :KK53::KK53:

Eve getirme hakki yok ki

Ev tutma durumu yoksa,gidip parktamı buluşacak yani elele gözgöze mi olacaklar..
Kuma eve gelecek hanımağalık yapacak öteki kadına,hep dizilerde olur ya yani..

Anlamışsın neden soruyorsun tekrar..tabi ki herkese memleketi 1 numara gelir ,konu o değil ki! Erdoğan dese bunu rizeliyim bana kutsaldır Rize diye buna itiraz etmeyiz..ama artık yalakalıkta sınır tanımayan bir kesim diyorsa bizde eleştiririz...

Ne sormuşum ben arkadaşım ? İlk paragrafımda ilk yazdığına cevap verdim ? İkinci paragrafımda ikinci yazdığına sordum ve cevapladım ?
Dönüp oku lütfen.

Kızlar oy ve ötesine başvurular bitmek üzere..,,sandık görevlisi,bina sorumlusu olabilirsiniz...bu akşam eğitimimiz var bizim ama isteyen internettende izleyebilir...eğer bulunduğunu yerde şu 2 günde eğitim toplantısı yoksa..

kumanın manası o ama meryem. kuma eve getiriliyor.
HAYIR her kadinin ayrı evi olacak bu sart
Sen meye gore anlamlandirdin bilmiyorum ama ben bastan beri kurana bagli yazıyorum ayri ev sarttir. Böyle olmasa millet metresini karim diye yutturur kendini kandirir degil mii
Neyse uzatmak istemiyorum daha fazla

Akdeniz’in,dünyaca ünlü turizm merkezlerinden birine 3-5 km uzakta yaşanan
Bir dram..

En büyüğü 10 en küçüğü 1 yaşında..bir de bizim Ayşa kız..bu üç güzel çocuğun; esmer güzeli, ailenin kölesi bir anneleri var Fatma gelin..henüz 28 de..
Bu genç yaşta..dünyayı sırtlamış gidiyor..hem de soluklanmadan..soluk aldığını fark etmeden..Gün 5.30 da başlıyor Fatma için..önce inekler sağılıp sütçüye süt yetiştiriliyor. hayvanların yemi,suyu,çocukların,büyüklerin kahvaltısı ardından evin,eski evin işleri..Daha iş biter mi? Hayvanlar otlamaya götürülüyor..bahçede de işler var elbet..öğle yemeği bebeğin uykusu.. minik Meryemannenin sırtına bağlı.. o bebek öylece büyüdü..
Evin babaannesi hep iş verir..Fatma otları biç,Fatma hayvanları getir Fatma yemek yap Fatma çay demle.
Fatma'nın hiç işi bitmez..kara gözlerinde ki hüzünde..fakir bir ailenin kızı Fatma anne yatalak kardeşler bakıyor ayda yılda bir anneciğine gider gider de gitmesiyle gelmesi bir olur..
Fatma evlenmeden önce de gün yüzü görmemiş..evi, bahçesi ve seralar bildiği dünya.Evlenince çocuklar ve kocası eklenmiş bu dünyaya
diyeceksiniz ki neden bu denli anlattın Fatma'yı..
İki gün önce kocası olacak o h... bir tatar kadın almış gelmiş eve Gerekçe “kabul et..sen karılık görevlerini yapamıyorsun” Üstelik canı da bir sarışın istemiş..
aile sineye çekmiş oğlan deli..gidecek yoksa,kabullenmezlerse..gözünü iyice karartmış(nereye gidecekse) ..
Fatma ağlar.Bir yandan bağırır.Ne çare kabul edecek..küçük gelin denmeye bile başladı alt daire hazır edildi..
En acısı da bunca olanlar; o gelinin yaşadıkları sanki olması gereken böyle imiş gibi kabul görmesi.Kocası olacak o adamın yaptıklarında haklı olduğu.Gelenin küçük gelin diye buyur edilmesi.
Ve daha bir çok şey..Kuma böyle bir şeymiş..Gözyaşı,kader,çaresizce kabullenme ve yüreğine tuz basıp aynı evi,günleri,geceleri paylaşmak..
Sonra karnı doyuyor,çocuklarına bakılıyor açta açıkta değiller ya..YETMEZ Mİ? ! !

Bir dram..

En büyüğü 10 en küçüğü 1 yaşında..bir de bizim Ayşa kız..bu üç güzel çocuğun; esmer güzeli, ailenin kölesi bir anneleri var Fatma gelin..henüz 28 de..
Bu genç yaşta..dünyayı sırtlamış gidiyor..hem de soluklanmadan..soluk aldığını fark etmeden..Gün 5.30 da başlıyor Fatma için..önce inekler sağılıp sütçüye süt yetiştiriliyor. hayvanların yemi,suyu,çocukların,büyüklerin kahvaltısı ardından evin,eski evin işleri..Daha iş biter mi? Hayvanlar otlamaya götürülüyor..bahçede de işler var elbet..öğle yemeği bebeğin uykusu.. minik Meryemannenin sırtına bağlı.. o bebek öylece büyüdü..
Evin babaannesi hep iş verir..Fatma otları biç,Fatma hayvanları getir Fatma yemek yap Fatma çay demle.
Fatma'nın hiç işi bitmez..kara gözlerinde ki hüzünde..fakir bir ailenin kızı Fatma anne yatalak kardeşler bakıyor ayda yılda bir anneciğine gider gider de gitmesiyle gelmesi bir olur..
Fatma evlenmeden önce de gün yüzü görmemiş..evi, bahçesi ve seralar bildiği dünya.Evlenince çocuklar ve kocası eklenmiş bu dünyaya
İki gün önce kocası olacak o h... bir tatar kadın almış gelmiş eve Gerekçe “kabul et..sen karılık görevlerini yapamıyorsun” Üstelik canı da bir sarışın istemiş..
aile sineye çekmiş oğlan deli..gidecek yoksa,kabullenmezlerse..gözünü iyice karartmış(nereye gidecekse) ..
Fatma ağlar.Bir yandan bağırır.Ne çare kabul edecek..küçük gelin denmeye bile başladı alt daire hazır edildi..
En acısı da bunca olanlar; o gelinin yaşadıkları sanki olması gereken böyle imiş gibi kabul görmesi.Kocası olacak o adamın yaptıklarında haklı olduğu.Gelenin küçük gelin diye buyur edilmesi.
Ve daha bir çok şey..Kuma böyle bir şeymiş..Gözyaşı,kader,çaresizce kabullenme ve yüreğine tuz basıp aynı evi,günleri,geceleri paylaşmak..
Sonra karnı doyuyor,çocuklarına bakılıyor açta açıkta değiller ya..YETMEZ Mİ? ! !
İşte böyle bir durumda bu kadin kurana gore bu durumu şikayet edip bosanma talep edebilir.

HAYIR her kadinin ayrı evi olacak bu sart
Sen meye gore anlamlandirdin bilmiyorum ama ben bastan beri kurana bagli yazıyorum ayri ev sarttir. Böyle olmasa millet metresini karim diye yutturur kendini kandirir degil mii
Neyse uzatmak istemiyorum daha fazla
bencede uzatmayın battıkça battınız zaten

Bir dram..

:KK9::KK9:

Dinsiz diyende aynı cahil diyende , şahsa ve ya değerlere hakaret edende aynı. Zaten ben devamlı olarak hep bunu diyorum ve asla yapmıyorum.

Ama bunu deyipte yapanlara soyle bunu lütfen.

Herşeye Atatürk u katıyorlar demiyorum. Bir başkasının yorumunu kendi idrakı kadar anlayıp konuyu Atatürk e getiriyorlar.

Ben görüyorum, siz neden görmüyorsunuz? Subliminal mesajlar bunlar hep.. Sırf Atatürk, vatan millet geçiyor mesajında diye alkış yapılıyor oysa kendisinin alakası yok ve arada imceden mesajlar veriyorlar.

Bakın ben de burada Atatürk'ü çokça savunurum ve bazı yorumlarıma katarım.

Ki burada 10'a yakın siyasette yazan arkadaş var ve Atatürk'ü gerçekten sevdiklerine eminim. Tabi arada yazan ve çok tanımadıklarımda var.

Ama sen 2-3 kişi var gerisi hava civa dersen ben de alınırım ve cevap beklerim.

Haa bunu sayıyla vermeyip direk yukarıdaki gibi yazsan emin ol alıntı yapmazdım.

Ama yine de siz gerçek Atatürkçü değilsiniz, asıl siz Atatürk düşmanısınız sözleri cidden rahatsızlık veriyor.

Kızlar oy ve ötesine başvurular bitmek üzere..,,sandık görevlisi,bina sorumlusu olabilirsiniz...bu akşam eğitimimiz var bizim ama isteyen internettende izleyebilir...eğer bulunduğunu yerde şu 2 günde eğitim toplantısı yoksa..
ben görevliyim pazar 6 da sandık başında

ama apla o zaman ki erkekler öküz ve ötesi olduğu için bu şekilde adaletli davranmak kaydıyla izin verilmiş bir de gerçekten esir düşen veya dul olan kadınlara herkesin malı gözüyle bakılıyormuş
ama şimdi durum farklı aradan adırlar geçmiş erkekler level atlayıp öküz mertebesine yükseldiği için tekeşlilik esas alınır
bu arada ben de öküzlere hakaret ettim zannımca
zaten çokeşli olup da kadınlarını mutlu eden var mı ayrıca o ortamda yetişen çocuklar ne kadar sağlıklı ve mutlu birey olabilir ki

Bu mesaj nasıl bir mesaj ? Hangi zamanda ki erkekler okuz ?sizler ne diyorsunuz ya , kendinize gelin artık ..
Mesajı yanlış mı okuyorum ben anlayamıyorum. Bu kadar sınır aşılmaz yoksa.

X