Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Sevmiyorum,Araturk'u kendi liderim olarak gormuyorum demekle soyu sopu belli degil demek arasinda 58368383 farki bul sonra devam edelim kardelen.
Senin de ayni bu sekilde ayarinin kactigi zamanlarda neler yazdigini biliyoruz.Vitesi kucuk kucuk arttiriyorsun sen de..

Neden ki,atatürk gibi Erdoğanda bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır ve ben burada Erdoğana yapılan hakaretlere ve saygısızlıklara şait oldum.Bizler saygısızlık yapmayız bu bizim kişiliğimize tersdir ama atatürkü sevmiyorum demek suç oluyor ve günlerce ceza alıyorsam ama bir başkası Erdoğana sevmiyorum diyor ve aşagılıyıcı ithamlarda bulunuyor ve ceza almıyorsa bu basbayı ''ART NİYETLİK''bir durumdur ve Diktatörlüğün daniskasıdır!..

10 günlük cezada neymiş ki, ben geçenlerde neredeyse 1 aylık ceza aldım siteye giremedim.Suçum da alt alta 3 tane baylaşım yapmamdı:KK57:

Sence???!!!
O zaman neden sitede en fazla 2 gün kalabiliyorum ve bir hiç ugruna eften püften sebepsiz ithamlarla cezalandırılıyorum ( Hoş gerçi neden ceza aldığıma dair mesajlarıda bugüne kadar hiç almadım ama:KK51:)

Yok canım Şiir döktürmedim ama Şahinbey Kapalı Spor Salonuna Küçük Kızımı da aldım elimde Türk bayrağıyla Ustaya Adam gibi ADAMA ERDOGANA destek vermeye gittim saatlerce ayakta Türk Bayragımızı salladıkEn Büyük TÜRKİYE
Yani boş vaktim yoktu:21:
Mune Mune bu arkadaşa neden ayrımcılık yaptınız?cok ayıp:63:

Kız ATA'mla Demirtaş'ı niye kıyaslıyorsun kıyaslanmaz..

:KK67:Ben atatürkcüyüm kız adamın halayı hoşuma gidiyor o kadar:KK62:
yok ya kıyaslama değil ki bi anda okuyunca konuyu demirtaşın halayı geldi aklıma neden bilmem :KK70: :KK51:
ama Atama baksana ne kibar valla bir insan erkek fotoğrafta bile kibar çıkar mı yani çok yakışmış:KK22:
Erdoğan kıskanmış olmalı :63:

Sevmiyorum,Araturk'u kendi liderim olarak gormuyorum demekle soyu sopu belli degil demek arasinda 58368383 farki bul sonra devam edelim kardelen.
Senin de ayni bu sekilde ayarinin kactigi zamanlarda neler yazdigini biliyoruz.Vitesi kucuk kucuk arttiriyorsun sen de..
Alakayı maydanoz:KK57:
Her sevmiyorum dediğimiz kişiye aslında dolaylı olarak soyu sopu belli değil ve veledi zina mı demiş oluyoruz?!:KK20:
O zaman burada Erdoganı sevmiyorum diyenlere neden aynı ithamda bulunmuyorsunuz acaba?! Yoksa siz taraflı bir suçlamada mı bulunuyorsunuz?:KK62:

Biri bir yorum yapıyor , bir başkası o yorumu alıntılamadan ve hangi üyeden söz ettiğini söylemeye cesaret etmeden laf sokuyor .
Bir kaç kişide sırf o kişi kendi görüşünde diye beğeni yapıyor.
Komik bir topluluk oluşturmuşsunuz.
Karşıt görüşte olsa fikirlerini keyifle okuduğum kişiler var.. Onlara helal olsun.
Kendi görüşlerini savunurken mertçe konuşuyorlar.
Her defasında tartışmaya girsem de yine alıntı yapıp konuşacağım kişilerdir onlar.

Bu mesajı neden yazdım ; geriye döndüm, okudum. Gördüm, şaşırdım.
......

Diğer konum ;
" Atatürkçüyüm" ne demektir ? Doğan cuceloğlunun böyle bir yazısı vardı , başlığı tam hatırlamıyor olabilirim . Arayan bulur. Okumanızı tavsiye ediyorum.

Atatürk adı altına sığınan fakat hiçbir şekilde ilgisi olmayan insanlara tahammül edemez oldum artık.
Her konuyu Atatürk ' e getirmekle içlerindeki neyi beslemeye çalışıyorlar , neyin primini kazanacaklarını düşünüyorlar anlayamıyorum.

Gerçekten Atatürk ' ü sevenler burada çok belli , hiçbir ilkesini idrak etmeyip sadece adına sığınıp , sataşma malzemesi yapan çok belli.

Biri bir yorum yapıyor , bir başkası o yorumu alıntılamadan ve hangi üyeden söz ettiğini söylemeye cesaret etmeden laf sokuyor .
Bir kaç kişide sırf o kişi kendi görüşünde diye beğeni yapıyor.
Komik bir topluluk oluşturmuşsunuz.
Karşıt görüşte olsa fikirlerini keyifle okuduğum kişiler var.. Onlara helal olsun.
Kendi görüşlerini savunurken mertçe konuşuyorlar.
Her defasında tartışmaya girsem de yine alıntı yapıp konuşacağım kişilerdir onlar.

Bu mesajı neden yazdım ; geriye döndüm, okudum. Gördüm, şaşırdım.
......

Diğer konum ;
" Atatürkçüyüm" ne demektir ? Doğan cuceloğlunun böyle bir yazısı vardı , başlığı tam hatırlamıyor olabilirim . Arayan bulur. Okumanızı tavsiye ediyorum.

Atatürk adı altına sığınan fakat hiçbir şekilde ilgisi olmayan insanlara tahammül edemez oldum artık.
Her konuyu Atatürk ' e getirmekle içlerindeki neyi beslemeye çalışıyorlar , neyin primini kazanacaklarını düşünüyorlar anlayamıyorum.

Gerçekten Atatürk ' ü sevenler burada çok belli , hiçbir ilkesini idrak etmeyip sadece adına sığınıp , sataşma malzemesi yapan çok belli.

Sorularını ilk ben cevaplıyım ...

1: benden farklı görüşte olanlara niye beğeni yapıyım ki ... Yani sen farklı görüşteki insanı beğeniyormusun ??

Bende atatürkcüyüm diyip atamızın adını karalayanlarA ifrit oluyorum ..
Haklısın ..

Burda Atatürk icin yorum yapan arkadaşlarım koyu bir Atatürkçü Saraylim Saraylim @HayyaL O okypete cok güzel karşılıklı yaZıstıgım üyeler...

Ben Türk degilim ama sülalemle birlikte koyu bir atatürkcüyüz ..
Okulda sadece türkceyi ögrendim.
Atatürk'ü ve ınkılaplarınıda ..
Atatürkçülük ne demek sormuşsun Atatürkçülük demek ,demokrasi demek laiklik demek..
Bunları bir Türk olarak benden daha cok biliyor olman gerekmez mi???
Sende o Zaman Türklük adına sığınan hiçbir şey bilmeyen hatta zayıf pasif. Bir insansın.
Çünkü türksün ve Türklerin tek gerçek sahip oldukları şey atatürktür...
Sen kalkmış Atatürkçülere soruyorum diyorsun..
Arkadasım sen Atatürkçü degilmisin ya nesin ???

Bazı üyeler kalkmış bana Tayyip'i savunuyor ..
Doğru duple yol yaptı..
Arkadasım Atatürk duple yol yapmadı .
Cumhuriyeti kurdu bize bıraktı.
Bazı haddini bilmez üyeler sorsan söylerim çekinmem .kim olduklarını.
Atatürk'ün soyunu bize soruyor ,hadsiz!
Alaycı birsekilde hatta.
Sen kimsin yaa ...

Neyse burdan cok konu cıkarırımda uyumam gerek..
Yarın devam ederim .

Ben bu herif kadar bencilini bu herif kadar kendisiyle çelisenini daha once gormedim.. " Millete verir talkımı kendi yutar salkimi" misali iste... Evet ATATÜRK modern avrupai zarif kibar bir adamdi cagdasligi savunuyordu ve çagdasti... Ayrica ataturk 29 ekimde vals yapardi evet belki arada keyfe keder içerdi (her ne kadar alkolik olarak anilsada) dinsiz filanda degildi namazinida kilardi fakat senin gibi kameralar karisinda degil... Çalip çirpmazdi da yani HİRSİZLİGİ yoktu... Neyse... en azindan zamanini faydali seylere harcardi bir amaci vardi GÖRGÜSÜZ degildi altin taslarda yemek yemezdi mesela , kilosu 4 binlira olan çaylardanda icmezdi, senin yasadigin görgüsüzlük sarayin varya oyle bir yerdede yasamiyordu... Ülkeye adim attirmaya ilerletmeye yürütmeye ugrasiyordu senin gibi ÇELME TAKMAYA TÜRKİYE Yİ KÖLE YAPMAYA DEGİL... Adamin herseyi görgülü yemek yerken catal bicak kullanmayi bilir mesela, senin gibi elleriyle dalmaz tavuk butuna.. Atin ustune ciktigi zaman adamligini karizmasini konusturur senin gibi rezil olup yerle bir olmazdi mesela, halkina insan gibi davranir sorunu cozmeye calisir senin gibi ANANİDA AL GİT burdan diye azarlamazdi mesela... Sen KENDİ SEHİDİNE KELLE DEDİN O NAPTİ? Kendi topraklarinda yer verdi hemde KENDİNDEN OLMAYAN SEHİTLERE... Velhasil Bu adamin ADAMLİGİNİ ölcmeye bicmeye cümleler kitaplar romanlar yetmez... SEN BU VATANİN EVLATLARİNA ATATURKU UNUTTURAMAZSİN ATATURKU KOTULEYEMEZSİN ANCAK SENİN GİBİ CAHİL ZİHNİYETLER "KARİMİ TAYYİPLE YAKALASAM KİSKANMAM" DİYEN SAPİK RUHLULAR ÖRÜMCEK BEYİNLİLER SENİN KOYUNUN OLUR.. AMA BİZ ATATURKÜN TORUNLARİ ASLAAAA En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Allahim gece gece sinirlerim tavan yapti.. Susamiyorum bir turlu kendimi tutamiyorm... Ac cocuklari fakir insanlari dusunen senmisin ? Niye insanlara hakettigi ucretini vermiyorsun o zaman insan basina dusen gelir seviyesini yukselteceksin fakir ac kalmayacak memlekette sen 100 lira maas zammi yap 2 kati kadar da piyasaya zam yap 1 ver 5 al oldu be... Cok dusunuyor fakiri aç insani o yuzden kat trilyonluk saraylarda yasiyor kat trilyonluk servet payi ayiriyor kendine o kadar cok aci fakiri dusunuyorsan altin kaplama tuvaletlere s*çmayacaksin!!!!!

Senin altin kaplama Bir klozetinin parasiyla kac fakir ac doyar biliyormusun asgari ucretin kac para oldugunu bilmeyen , söylerken bile kemkum ederek soyleyen herif açliktan fakirlikten bahsediyor... :KK62::KK62::KK62::KK62:

Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak :KK8:

eşin üçüncü kumayla evlenebilir veya yanında bir erkek olmadan sokağa çıktığın için taşlanarak öldürülebilirsin mesela böyle değişiklikler mi ?

eşin üçüncü kumayla evlenebilir veya yanında bir erkek olmadan sokağa çıktığın için taşlanarak öldürülebilirsin mesela böyle değişiklikler mi ?
Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne

Müslüman olmayanı anlarim da müslüman olup da allahın kurallarindan bu derece kacanlari anlamıyorum siz hangi katagoridensiniz?
Sanki allahin kurallari=iran

X