- 20 Ocak 2008
- 15.118
- 31.770
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune bu arkadaşa neden ayrımcılık yaptınız?cok ayıpNeden ki,atatürk gibi Erdoğanda bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır ve ben burada Erdoğana yapılan hakaretlere ve saygısızlıklara şait oldum.Bizler saygısızlık yapmayız bu bizim kişiliğimize tersdir ama atatürkü sevmiyorum demek suç oluyor ve günlerce ceza alıyorsam ama bir başkası Erdoğana sevmiyorum diyor ve aşagılıyıcı ithamlarda bulunuyor ve ceza almıyorsa bu basbayı ''ART NİYETLİK''bir durumdur ve Diktatörlüğün daniskasıdır!..
10 günlük cezada neymiş ki, ben geçenlerde neredeyse 1 aylık ceza aldım siteye giremedim.Suçum da alt alta 3 tane baylaşım yapmamdı
Sence???!!!
O zaman neden sitede en fazla 2 gün kalabiliyorum ve bir hiç ugruna eften püften sebepsiz ithamlarla cezalandırılıyorum ( Hoş gerçi neden ceza aldığıma dair mesajlarıda bugüne kadar hiç almadım ama)
Yok canım Şiir döktürmedim ama Şahinbey Kapalı Spor Salonuna Küçük Kızımı da aldım elimde Türk bayrağıyla Ustaya Adam gibi ADAMA ERDOGANA destek vermeye gittim saatlerce ayakta Türk Bayragımızı salladık
Yani boş vaktim yoktu
Ama cokkkk tatlı orda yaaAklıma Demirtaş ve halayı geldi
yaaa ne tatlı maşallahAma cokkkk tatlı orda yaa
yaaa ne tatlı maşallah
Atam kibar adam vals yapcek tabi halay mı çekeydi
yaaa ne tatlı maşallah
Atam kibar adam vals yapcek tabi halay mı çekeydi
yok ya kıyaslama değil ki bi anda okuyunca konuyu demirtaşın halayı geldi aklıma neden bilmemKız ATA'mla Demirtaş'ı niye kıyaslıyorsun kıyaslanmaz..
Ben atatürkcüyüm kız adamın halayı hoşuma gidiyor o kadar
Alakayı maydanozSevmiyorum,Araturk'u kendi liderim olarak gormuyorum demekle soyu sopu belli degil demek arasinda 58368383 farki bul sonra devam edelim kardelen.
Senin de ayni bu sekilde ayarinin kactigi zamanlarda neler yazdigini biliyoruz.Vitesi kucuk kucuk arttiriyorsun sen de..
Niye tayyipte yok mu?Selahattin baskanimda eminim çok guzel vals yapar o potansiyel var ondan
Avrupanın 50 buyuk yalanı icinde bahsediliyor bu durumdanCumhurbaşkanının bundan haberi varmola!
http://t24.com.tr/haber/erdoganin-e...-sultan-abdulaziz-de-vals-besteliyordu,314643
Biri bir yorum yapıyor , bir başkası o yorumu alıntılamadan ve hangi üyeden söz ettiğini söylemeye cesaret etmeden laf sokuyor .
Bir kaç kişide sırf o kişi kendi görüşünde diye beğeni yapıyor.
Komik bir topluluk oluşturmuşsunuz.
Karşıt görüşte olsa fikirlerini keyifle okuduğum kişiler var.. Onlara helal olsun.
Kendi görüşlerini savunurken mertçe konuşuyorlar.
Her defasında tartışmaya girsem de yine alıntı yapıp konuşacağım kişilerdir onlar.
Bu mesajı neden yazdım ; geriye döndüm, okudum. Gördüm, şaşırdım.
......
Diğer konum ;
" Atatürkçüyüm" ne demektir ? Doğan cuceloğlunun böyle bir yazısı vardı , başlığı tam hatırlamıyor olabilirim . Arayan bulur. Okumanızı tavsiye ediyorum.
Atatürk adı altına sığınan fakat hiçbir şekilde ilgisi olmayan insanlara tahammül edemez oldum artık.
Her konuyu Atatürk ' e getirmekle içlerindeki neyi beslemeye çalışıyorlar , neyin primini kazanacaklarını düşünüyorlar anlayamıyorum.
Gerçekten Atatürk ' ü sevenler burada çok belli , hiçbir ilkesini idrak etmeyip sadece adına sığınıp , sataşma malzemesi yapan çok belli.
Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak
Bunlar ne ya ne alaka nerden ciktieşin üçüncü kumayla evlenebilir veya yanında bir erkek olmadan sokağa çıktığın için taşlanarak öldürülebilirsin mesela böyle değişiklikler mi ?