Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne
hangi maddeden bahsettiğini hangi değişiklikleri anlatmaya çalıştığını merak ettim. sonra da bunları mı kast ediyorsunuz diye sordum. açık olduğumu düşünüyorum.
eğer laiklikten bahsediyorsa seküler olmayan müslüman ülkelerde kadınların başına bunlar geliyor taşlamanın bununla alakası var. taşlanarak öldürülmek istediğini tabi ki de düşünmüyorum ama aynı uygulamaların Türkiye'ye geleceğini mi düşünüyor, bunu mu istiyor, onu merak ediyorum.
çocuklar yoksa demişsin işin içinde. yok mu çocuklar işin içinde gerçekten. kaç yaşında evleniyor kızlar iran'da arabistan'da hiç farkında değil misin?
çocuk gelinler çok eşlilikten türer. doğan kız ve erkek bebek sayıları neredeyse eşit çıkar. eğer bir erkek dört kadınla evlenirse bir yerlerde eş bulamamış bir kaç erkeğin olması olası değil mi ? sence bu problem nasıl çözülür ? yine de çok eşliliği eleştirmeye hakkımın olmadığının farkındayım ama sokağa yalnız çıkamayacak, kendi parasına sahip olamayacak bir insanın yaptığı özgür seçim nelere bağlı olur sence ? bütün bu düzen sağlıklı mı geliyor sana ?