Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne

hangi maddeden bahsettiğini hangi değişiklikleri anlatmaya çalıştığını merak ettim. sonra da bunları mı kast ediyorsunuz diye sordum. açık olduğumu düşünüyorum.

eğer laiklikten bahsediyorsa seküler olmayan müslüman ülkelerde kadınların başına bunlar geliyor taşlamanın bununla alakası var. taşlanarak öldürülmek istediğini tabi ki de düşünmüyorum ama aynı uygulamaların Türkiye'ye geleceğini mi düşünüyor, bunu mu istiyor, onu merak ediyorum.

çocuklar yoksa demişsin işin içinde. yok mu çocuklar işin içinde gerçekten. kaç yaşında evleniyor kızlar iran'da arabistan'da hiç farkında değil misin?
çocuk gelinler çok eşlilikten türer. doğan kız ve erkek bebek sayıları neredeyse eşit çıkar. eğer bir erkek dört kadınla evlenirse bir yerlerde eş bulamamış bir kaç erkeğin olması olası değil mi ? sence bu problem nasıl çözülür ? yine de çok eşliliği eleştirmeye hakkımın olmadığının farkındayım ama sokağa yalnız çıkamayacak, kendi parasına sahip olamayacak bir insanın yaptığı özgür seçim nelere bağlı olur sence ? bütün bu düzen sağlıklı mı geliyor sana ?

Müslüman olmayanı anlarim da müslüman olup da allahın kurallarindan bu derece kacanlari anlamıyorum siz hangi katagoridensiniz?
Sanki allahin kurallari=iran

müslümanım elhamdülillah. ama 10lu yaşlarındaki bir kız çocuğunun orta yaşlı bir adamla evlenmesini doğru bulmuyorum. dine göre bu adam günah işlemeyebilir peki tamam ama bizim bunu suç adletmemizde ne gibi bir sakınca var bunu merak ediyorum. dinin özgür kıldığını biz yasayla kısıtlasak ne olur onu anlatabilir misin ?

Cumhuriyeti mehter marşıyla kutlamalıyız tabii. Bi de mehter Takım'ı diye askeriyede birlik oluşturulmuş bunu da dünkü kutlamalarda öğrendim kaç para maaş alıyorlar devletten? Millet asgari ücretle geçinirken..

Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne
bir kadıının kumayı çok istediğine inanıyormusun. kadının ricası varmış. hangi kadın üstüne 2ci eşi ister. vede ilgilendirir. bu kadın hakIları ihlalidir.
bu kadını insan yerine koymamaktır.
kadın bunu istermiş geç bunu. yeme mileti.
hadi ütopya istedi,
bu yasak olmalıki kanıksanmasın,erkekler bunu alışkanlık yapmasın. ve bu kadın haklarını ihlaldir. kadınları 2ci sınıf insan yapmaktır. kadını küçük görmektir. bir kadının kuma olayını savunmasınıda gördüm bu sitede ya. pes sana meryem pes

Son düzenleme:
Olay nerden nereye gelmis ya biz bir konu uzerinde dogru durust tartismayi bile bilmiyoruzki illa karistiririz gecmisi gelecege onu buna çorba ederiz... Müslümanlik.... Kuma... Kurallar...Taşlanma..Alkol... Konu 29 ekim kutlamasi degilmiydi :KK34: Ulan sırık adam ay amannn uzun adammiydi o herneyse iste vallahi buradakileride soktun birbirine "one minuteeee please" :KK70::KK70:

Avrupanın 50 buyuk yalanı icinde bahsediliyor bu durumdan
Mustafa armagan
Hanımefendi Sultan Abdülaziz Osmanlı padişahları içinde sanatçı yönüyle bilinir...piyano çalan,ney üfleyen bir sultandır...vals bestesi onlarca bestesinden sadece biridir..batı ve Türk müziği alanında besteleri mevcuttur...acaba 50 yalandan biri olsaydı memnun mu olurdunuz anlamadım!

meryemd meryemd kuma olayında kimin rızasından bahsediyorsun?
Kaç can yanıyor? Hangsinin rızası.
Evdeki kadın bunu gönülden kabul eder mi? Gelen etti diyelim.
Peki çocukları adam yerine koymuyor musun? Onların rızası, onların hakkı, onların psikolojisi?????
meryeminde çok umurunda ya milletin psikolojisi. acısı ,üzüntüsü..
bunlar hep böyle kendilerine müslümandırlar.
yeterki istediği düzen gelsin bu ülkeye. bitti. gerisini boşveriyor işte

meryemd meryemd kuma olayında kimin rızasından bahsediyorsun?
Kaç can yanıyor? Hangsinin rızası.
Evdeki kadın bunu gönülden kabul eder mi? Gelen etti diyelim.
Peki çocukları adam yerine koymuyor musun? Onların rızası, onların hakkı, onların psikolojisi?????
Allah aşkına yarın kocası sana kuma getiriyorum dese kadının saçını başını yolar,kocasını evden kovar,gelmiş burada sanki normal bişeymiş gibi savunuyor bence burayı provoke etmeye çalışıyor!

sanarsınki babaları tayyip tövbe estafirullahhhh. put gibi tapıyorlar adama . heyyyy açın kendiniziii ATATÜRKÜ sevmek kadar onurlu ve şerefli başka bir duygu olamaz . tayyipe tapmak kadarda seviyesizlik olmamalı.adama resmen tapınıyorsunuzz be yazıklar olsun.

X