- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
Zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu gibi, düşünceler ve Sevdalarda tartışılmaz!...bu ülkenin tek ATAsı vardır o da MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR
Sana göre öyledir ama bana göre böyledir!...
ADAM İZİNDEYİZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu gibi, düşünceler ve Sevdalarda tartışılmaz!...bu ülkenin tek ATAsı vardır o da MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar kardelen.Taraflı yönetim sayesinde cezalıydım. Benim ceza aldığım ihlali bir başkası kralını yapıyor ceza almıyor ama her ne hikmetse ben yasaklamanın kralını alıyorum
Bo forumda en fazla 2 gün duruyorum sonra hoooop günlerce banı yiyorum
Duvarına yazacaktım kapalıydı bana şiir yaz diyecektim kardelencim.:)) Burda Senin düşüncendeki bazı insanlarla konuşmuyorum gerçekten seviyesizlik yapıldığı için sen öyle olma emi:)))Taraflı yönetim sayesinde cezalıydım. Benim ceza aldığım ihlali bir başkası kralını yapıyor ceza almıyor ama her ne hikmetse ben yasaklamanın kralını alıyorum
Bo forumda en fazla 2 gün duruyorum sonra hoooop günlerce banı yiyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu gibi, düşünceler ve Sevdalarda tartışılmaz!...
ADAM İZİNDEYİZ
Hayır Bilemedin.Beni taraflı yönetimin darbesi vurdu canımUzun adamın laneti vurmuş seni kardelen..
Biz öyle herkese şiir yazmayız cnmŞiir yazabilmek için aşk ve sevgi olmalıdır. Demekki Erdoğan ve Davutoğluna karşı Aşk Sevği ve Sayğıyı sonsuz hissediyorlar ki,onların şahsına şiirler yazılıyorDuvarına yazacaktım kapalıydı bana şiir yaz diyecektim kardelencim.:)) Burda Senin düşüncendeki bazı insanlarla konuşmuyorum gerçekten seviyesizlik yapıldığı için sen öyle olma emi:)))
Bu ülkede Adam gibi ADAM olan Erdoğanın İzindeyiz. Hayırdır ne oldu? Zorunuza mı gitti?Ya bari sloganınız çakma olmasın be.
Biraz kendinize özgü olun.
Adam izindeyiz ne yahu
Hayır Bilemedin.Beni taraflı yönetimin darbesi vurdu canım
Ceza alıyorum ama hiç bir zaman neden ceza aldıgıma dair mesaj almıyorum!...
Basit bir örnek vermemden dolayı günlerce ceza alırken aynı örneği sayfalar dolusu veren başka bir üye 1 gün dahi ceza almıyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Kimse kusura bakmasın!....
Basit bir örnek vermemden dolayı günlerce ceza alırken aynı örneği sayfalar dolusu veren başka bir üye 1 gün dahi ceza almıyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Kimse kusura bakmasın!....
1 gun mu? 10 gundur cezaliyiz burda.. Biz adam degil miyik?Hayır Bilemedin.Beni taraflı yönetimin darbesi vurdu canım
Ya bari sloganınız çakma olmasın be.
Biraz kendinize özgü olun.
Adam izindeyiz ne yahu
heeee yönetimin işi gücü yok sana kıl kapıyor, burada da mı mağdursunuz. kızım yaramıyorsa içme şu ayranı, sürahide durduğu gibi durmuyor işteHayır Bilemedin.Beni taraflı yönetimin darbesi vurdu canım
Bende oyüzden seviyorım kardeleni :)))At mesaj kazene ya da muneye kardo.
Sor bakalim neden.Valla ayarini kacirmadiktan sonra Ataturk'e dil uzatmadiktan sonra seni capslerini ve siirlerini mumla aradik.Yalan degil :)
hayır bi de neden hep çakma soylemler?Zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu gibi, düşünceler ve Sevdalarda tartışılmaz!...
ADAM İZİNDEYİZ
Tabii canım AK partinin üzerindeki lanetten dolayı,battı denilen bu ülkeyi teslim alıp marmaraylar,havaalanları,hızlı trenler ve duple yollar yapıldı.3 köprü ,uzaya uydu fırlatmalar kendi yerli savunma silahlarımızı ürettik.Yerli arabamızı yapmayı baaşrdık.Tebeşir tozundan hasta olunan okullarda akıllı tahtaya geçtik.vs. vs. vs. vs......Muneye sor o zaman sebebini... Burda söylenmekle olmaz. Ama bence kesin lanet. Akp'nin üzerinde kötü şeyler var. Toptan bi kurşun dökseler %40'a keşke.
Ah kardelen oldu mu şimdi. Kaç gündür banlısın ne şiirler döktürmüşsündür şimdiBiz öyle herkese şiir yazmayız cnmŞiir yazabilmek için aşk ve sevgi olmalıdır. Demekki Erdoğan ve Davutoğluna karşı Aşk Sevği ve Sayğıyı sonsuz hissediyorlar ki,onların şahsına şiirler yazılıyor
Bu ülkede Adam gibi ADAM olan Erdoğanın İzindeyiz. Hayırdır ne oldu? Zorunuza mı gitti?
kız inandınız mı Allah sizi netmesin? Ateşimiz çıksın diye suyla içiyorduk kız o tebeşir tozlarını.Tebeşir tozundan hasta olunan okullarda akıllı tahtaya geçtik
Tabii canım AK partinin üzerindeki lanetten dolayı,battı denilen bu ülkeyi teslim alıp marmaraylar,havaalanları,hızlı trenler ve duple yollar yapıldı.3 köprü ,uzaya uydu fırlatmalar kendi yerli savunma silahlarımızı ürettik.Yerli arabamızı yapmayı baaşrdık.Tebeşir tozundan hasta olunan okullarda akıllı tahtaya geçtik.vs. vs. vs. vs......
Acaba lanet olmasa kim bilir ne başarılara imza atardık ülke olarak
Neden ki,atatürk gibi Erdoğanda bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır ve ben burada Erdoğana yapılan hakaretlere ve saygısızlıklara şait oldum.Bizler saygısızlık yapmayız bu bizim kişiliğimize tersdir ama atatürkü sevmiyorum demek suç oluyor ve günlerce ceza alıyorsam ama bir başkası Erdoğana sevmiyorum diyor ve aşagılıyıcı ithamlarda bulunuyor ve ceza almıyorsa bu basbayı ''ART NİYETLİK''bir durumdur ve Diktatörlüğün daniskasıdır!..At mesaj kazene ya da muneye kardo.
Sor bakalim neden.Valla ayarini kacirmadiktan sonra Ataturk'e dil uzatmadiktan sonra seni capslerini ve siirlerini mumla aradik.Yalan degil :)
10 günlük cezada neymiş ki, ben geçenlerde neredeyse 1 aylık ceza aldım siteye giremedim.Suçum da alt alta 3 tane baylaşım yapmamdı1 gun mu? 10 gundur cezaliyiz burda.. Biz adam degil miyik?
Sence???!!!heeee yönetimin işi gücü yok sana kıl kapıyor, burada da mı mağdursunuz. kızım yaramıyorsa içme şu ayranı, sürahide durduğu gibi durmuyor işte
Yok canım Şiir döktürmedim ama Şahinbey Kapalı Spor Salonuna Küçük Kızımı da aldım elimde Türk bayrağıyla Ustaya Adam gibi ADAMA ERDOGANA destek vermeye gittim saatlerce ayakta Türk Bayragımızı salladık
Ah kardelen oldu mu şimdi. Kaç gündür banlısın ne şiirler döktürmüşsündür şimdi