Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Taraflı yönetim sayesinde cezalıydım. Benim ceza aldığım ihlali bir başkası kralını yapıyor ceza almıyor ama her ne hikmetse ben yasaklamanın kralını alıyorum:KK51:
Bo forumda en fazla 2 gün duruyorum sonra hoooop günlerce banı yiyorum:KK53::KK53:
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar kardelen.
söylemeyip de ne edecen katlanacaksın mecburrrr...

Taraflı yönetim sayesinde cezalıydım. Benim ceza aldığım ihlali bir başkası kralını yapıyor ceza almıyor ama her ne hikmetse ben yasaklamanın kralını alıyorum:KK51:
Bo forumda en fazla 2 gün duruyorum sonra hoooop günlerce banı yiyorum:KK53::KK53:
Duvarına yazacaktım kapalıydı bana şiir yaz diyecektim kardelencim.:)) Burda Senin düşüncendeki bazı insanlarla konuşmuyorum gerçekten seviyesizlik yapıldığı için sen öyle olma emi:)))

Uzun adamın laneti vurmuş seni kardelen..
Hayır Bilemedin.Beni taraflı yönetimin darbesi vurdu canım:KK59::KK70:
Ceza alıyorum ama hiç bir zaman neden ceza aldıgıma dair mesaj almıyorum!...
Basit bir örnek vermemden dolayı günlerce ceza alırken aynı örneği sayfalar dolusu veren başka bir üye 1 gün dahi ceza almıyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Kimse kusura bakmasın!....:KK62:

Duvarına yazacaktım kapalıydı bana şiir yaz diyecektim kardelencim.:)) Burda Senin düşüncendeki bazı insanlarla konuşmuyorum gerçekten seviyesizlik yapıldığı için sen öyle olma emi:)))
Biz öyle herkese şiir yazmayız cnm:KK39:Şiir yazabilmek için aşk ve sevgi olmalıdır. Demekki Erdoğan ve Davutoğluna karşı Aşk Sevği ve Sayğıyı sonsuz hissediyorlar ki,onların şahsına şiirler yazılıyor:KK36:
Ya bari sloganınız çakma olmasın be.
Biraz kendinize özgü olun.
Adam izindeyiz ne yahu :KK53:
Bu ülkede Adam gibi ADAM olan Erdoğanın İzindeyiz. Hayırdır ne oldu? Zorunuza mı gitti?

Basit bir örnek vermemden dolayı günlerce ceza alırken aynı örneği sayfalar dolusu veren başka bir üye 1 gün dahi ceza almıyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Kimse kusura bakmasın!....:KK62:

Muneye sor o zaman sebebini... Burda söylenmekle olmaz. Ama bence kesin lanet. Akp'nin üzerinde kötü şeyler var. Toptan bi kurşun dökseler %40'a keşke.

At mesaj kazene ya da muneye kardo.:KK45:
Sor bakalim neden.Valla ayarini kacirmadiktan sonra Ataturk'e dil uzatmadiktan sonra seni capslerini ve siirlerini:KK200: mumla aradik.Yalan degil :)

1 gun mu? 10 gundur cezaliyiz burda.. Biz adam degil miyik?:confused:

heeee yönetimin işi gücü yok sana kıl kapıyor, burada da mı mağdursunuz. kızım yaramıyorsa içme şu ayranı, sürahide durduğu gibi durmuyor işte

Zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu gibi, düşünceler ve Sevdalarda tartışılmaz!...
Sana göre öyledir ama bana göre böyledir!...
ADAM İZİNDEYİZ:KK200::KK36::KK36:En Büyük TÜRKİYE
hayır bi de neden hep çakma soylemler?
ATAM İZİNDEYİZ -adam izindeyiz
ATATÜRK ATAM-Erdoğan atam
BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -Başkomutan Erdoğan
işte bu sizin Atatürk e olan sevgimizi ve onun ölümsüzlüğünü ne kadar sindiremediğinizin kanıtıdır:KK51:

Muneye sor o zaman sebebini... Burda söylenmekle olmaz. Ama bence kesin lanet. Akp'nin üzerinde kötü şeyler var. Toptan bi kurşun dökseler %40'a keşke.
Tabii canım AK partinin üzerindeki lanetten dolayı,battı denilen bu ülkeyi teslim alıp marmaraylar,havaalanları,hızlı trenler ve duple yollar yapıldı.3 köprü ,uzaya uydu fırlatmalar kendi yerli savunma silahlarımızı ürettik.Yerli arabamızı yapmayı baaşrdık.Tebeşir tozundan hasta olunan okullarda akıllı tahtaya geçtik.vs. vs. vs. vs......
Acaba lanet olmasa kim bilir ne başarılara imza atardık ülke olarak:KK53::KK70:

Cok haklısın, bu cuntacı yonetimden ben de hic memnınmmun degilim cınıms yha..
Bosver sen onları, reisimizle ilgili bir iki caps paylas ta gozumuz gonlumuz acılsın:KK200:

:KK48::KK48::KK48:
Biz öyle herkese şiir yazmayız cnm:KK39:Şiir yazabilmek için aşk ve sevgi olmalıdır. Demekki Erdoğan ve Davutoğluna karşı Aşk Sevği ve Sayğıyı sonsuz hissediyorlar ki,onların şahsına şiirler yazılıyor:KK36:

Bu ülkede Adam gibi ADAM olan Erdoğanın İzindeyiz. Hayırdır ne oldu? Zorunuza mı gitti?
Ah kardelen oldu mu şimdi. Kaç gündür banlısın ne şiirler döktürmüşsündür şimdi:KK48:

Tabii canım AK partinin üzerindeki lanetten dolayı,battı denilen bu ülkeyi teslim alıp marmaraylar,havaalanları,hızlı trenler ve duple yollar yapıldı.3 köprü ,uzaya uydu fırlatmalar kendi yerli savunma silahlarımızı ürettik.Yerli arabamızı yapmayı baaşrdık.Tebeşir tozundan hasta olunan okullarda akıllı tahtaya geçtik.vs. vs. vs. vs......
Acaba lanet olmasa kim bilir ne başarılara imza atardık ülke olarak:KK53::KK70:

Wuhuu günlerdir içinde mi tuttun bunları bebişim. Geldiğin anda başladın tuple yollara tapletlere.
Gitme sen bi yere yav çok gülüyom ben sana. Diğer akapeliler hiç senin gibi eğlenceli değil.

Ay su yorumlari okudukca diyorum ki halk ne ki yoneticisi ne olsun :)
Herkes cok zeki cok akilli kültürlü aman maşallah insallah kediciklerr
Vallahi ben bir seyin böyle korukorune savunucusu degilim (elhamdulillah)
Ammma karalicam diye de bazi seylere de bu kadar kör olunmaz ki bacim

At mesaj kazene ya da muneye kardo.:KK45:
Sor bakalim neden.Valla ayarini kacirmadiktan sonra Ataturk'e dil uzatmadiktan sonra seni capslerini ve siirlerini:KK200: mumla aradik.Yalan degil :)
Neden ki,atatürk gibi Erdoğanda bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır ve ben burada Erdoğana yapılan hakaretlere ve saygısızlıklara şait oldum.Bizler saygısızlık yapmayız bu bizim kişiliğimize tersdir ama atatürkü sevmiyorum demek suç oluyor ve günlerce ceza alıyorsam ama bir başkası Erdoğana sevmiyorum diyor ve aşagılıyıcı ithamlarda bulunuyor ve ceza almıyorsa bu basbayı ''ART NİYETLİK''bir durumdur ve Diktatörlüğün daniskasıdır!..
1 gun mu? 10 gundur cezaliyiz burda.. Biz adam degil miyik?:confused:
10 günlük cezada neymiş ki, ben geçenlerde neredeyse 1 aylık ceza aldım siteye giremedim.Suçum da alt alta 3 tane baylaşım yapmamdı:KK57:
heeee yönetimin işi gücü yok sana kıl kapıyor, burada da mı mağdursunuz. kızım yaramıyorsa içme şu ayranı, sürahide durduğu gibi durmuyor işte
Sence???!!!
O zaman neden sitede en fazla 2 gün kalabiliyorum ve bir hiç ugruna eften püften sebepsiz ithamlarla cezalandırılıyorum ( Hoş gerçi neden ceza aldığıma dair mesajlarıda bugüne kadar hiç almadım ama:KK51:)
:KK48::KK48::KK48:
Ah kardelen oldu mu şimdi. Kaç gündür banlısın ne şiirler döktürmüşsündür şimdi:KK48:
Yok canım Şiir döktürmedim ama Şahinbey Kapalı Spor Salonuna Küçük Kızımı da aldım elimde Türk bayrağıyla Ustaya Adam gibi ADAMA ERDOGANA destek vermeye gittim saatlerce ayakta Türk Bayragımızı salladıkEn Büyük TÜRKİYE
Yani boş vaktim yoktu:21:

X