- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
Evet o ordaki resim Anıtkabir mi yoksa kaçak saray mı??29 ekim doodle ınımı diyosun canım, konusunu bile açtım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o ordaki resim Anıtkabir mi yoksa kaçak saray mı??29 ekim doodle ınımı diyosun canım, konusunu bile açtım
lütfen kedileri köpekleri trafolardan uzak tutalımOyunu deşifre ettin
Itiraf ediyorum, ankete bizim papişi soktum, arada patiliyor
Evet o ordaki resim Anıtkabir mi yoksa kaçak saray mı??
Sen sordun ben cevapladım ? Sen yine sordun ?
Ben laf sokmuyorum , soru soruyorum.
Senin bana verdiğin cevap laf sokma çabasıydı , olmadı. Bende karşılığını verdim. Hepsi bu.
İyi akşamlar.
Burda dans kursu açılsa giderim Tango için, bende bayılıyorum Tango'ya, kızımda Kolbastı oynardı ama şimdilerde farklı dans kollarına merak sardı.Annem tango bile oynuyor kolbastımı işimiz olmaz
ikisi de değil. 2. MeclisEvet o ordaki resim Anıtkabir mi yoksa kaçak saray mı??
Dur dur onunla ilgili güzel bir caps var ...lütfen kedileri köpekleri trafolardan uzak tutalım
"CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERİ YEPYENİ BİR ANLAYIŞLA KUTLANACAK"
Yarınki Cumhuriyet Bayramı törenlerinde milletin bin yıllık değerlerini, kazanımlarını sembolize eden gösterilerle, yepyeni bir anlayışın ortaya konacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1940'lı yılların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına değinerek, o kutlamaları "Bir yanda fraklı, valsli, şampanyalı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılırken, kapının hemen dışında, ayağına giyecek ayakkabı, sırtına ceket bulamayan, yarı aç-yarı tok hayatını sürdürmeye çalışan bir millet, şaşkınlıkla bu manzarayı seyretmektedir" şeklinde konuştu.
Hanımlar ama cidden tartışmaya gerek yok, konuları dağıtmaktan saçımı boyayamıyorum ama
Bir ustteki mesajımı neden pas gectin? Bilmedigin konularda ahkam kesme , alıskanlık yapmıs bu sende diyorum, hepsi bu. İYİ aksamlar.
Ama bizimki köpek değil, kendini öyle hissetmiyor, gel kuçu deyince bakmıyorlütfen kedileri köpekleri trafolardan uzak tutalım
ikisi de değil. 2. Meclis
Hala bir ümidiniz var sanırım
Tango gibi bir dans varken Kolbastı oy alamaz
bence ilgi çekmek için uğraşma yeter diyen 2 arkadaşımızı da dikkate al.
bizi dikkate al layn
Ah bir bilsem, eşim eski Türk filmlerindeki cefakar annelere döndün boya artık diyorda bir kalkabilsem klavye başındancanım senin bu saç boyama sorunsalın ne olacak ya
yanlış yazmışım 1. Meclis olacaktı, düzeltmiş olayım.vikipedia 2 shottan sonra aynısı valla
yerim ki onuAma bizimki köpek değil, kendini öyle hissetmiyor, gel kuçu deyince bakmıyor
Bildiğin bebek mübarek
Ah bir bilsem, eşim eski Türk filmlerindeki cefakar annelere döndün boya artık diyorda bir kalkabilsem klavye başından
yanlış yazmışım 1. Meclis olacaktı, düzeltmiş olayım.
yaaaaa yannış yazdım sadece, attım tutmadı, ben orayı gezdiydim hemee benim söylediğim işte attım tuttu, tembel öğrenci simili