Nesi muhteşemMuhteşem bence
Düşünüyorum bizim adamda delirirdi
akparti döneminde aclik sınıri birden yükseldi ne hikmetse..2002 öncesi memurlari zaten simdinin asgari ücreti kadar aliyodu nerdeyse..O zaman şu an insanlar refah içinde yaşıyor???
Gelir düzeyi yükseldi???
Açlık sınırının altında kalan kaç aile var?
Fabrikaları hiç gezip de insanların hangi koşullarda asgari ücrete talim ettiğini gördün mü hiç?
Sen hangi gezegenden yazıyorsun?
Kaç yaşındasınız acaba? 2002 öncesi olayları hatırlamak için kaç yaş bandında olmak gerek en az bi bakmalıyız. Bir de bu dediğiniz olayı nerde nasıl kim araştırmış bilimsel veri ne onu da merak ettimben hic olmuyor demedim dikkat etmissen..nadir oluyor dedim..
ne fark eder, ikisi arasında ne fark var?Neden vazgeçilsin ki ? Açık ve net Ataturk duşmanı bir partiden daha mı kotu geliyor akp ?
Atatürk hakkında methiyede bulunmak ayrı ben Atatürkçüyüm ve milliyetçiyim, altıok küpemdir diyen kişilerin kalkıp , sözde akılcıyım ben diyerek yaptıkları hesaplar çok ayrı.
Sonucu hazmedecek kişiler akp mi oluyor ?
Oy verenler hazmetsin sonuçları ? Ve hatta önce savunduklarını yutsun ve su içsin üstüne.
Er meydanında da konuşma hakkı bulmasın.
Akp zamanında bir gecede neler yükselmedi gördük biz bunu? Siz farazi konuşuyorsunuz.musikost: 43279614 .!.:akparti döneminde aclik sınıri birden yükseldi ne hikmetse..2002 öncesi memurlari zaten simdinin asgari ücreti kadar aliyodu nerdeyse..
Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında
Anaların duasında
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Olsun biz odun severizOdundan hallice adamlarla evli olup benim eşim vals bilmez, izin vermez diye gururlanmak da çok komik değil mi?
İroni yapıyorsunuz değil mi?Olsun biz odun severiz
Olsun biz odun severiz
Forum kurallarına basit bir madde eklenemez mi K KazenMune ?
Ataturke, T.C rejimine ve bolunemez butunlugune dolaylı yoldan dahi olsa dil uzatıp imada bulunanların uyelikleri iptal edilir diye?
Bunun yasayla kanunla ilgisi yok, boyle edepsizler kk ya yakısmıyor, kk gibi bunca emek verilmis, muazzam bir arsiv niteligi tasıyan bir site bu zihniyetleri barındırmamalı diye dusunuyorum.
Rica ediyorum bunu bir gorusun mudurum, lutfen.
aynen. kkya gerçekten bunlar yakışmıyor..
Katılıyorum. K Kazenİnsanların ayarını kacırıyor, daha nahos olaylar olacak. Bu sitede olmamalı boyleleri.
ne fark eder, ikisi arasında ne fark var?
sonuçta Atatürk seviliyorsa ve ona söylenen laflar hazmedilmiyorsa sonuç aynı olmalı değil mi, ama AKP olunca iş değişiyor.
cidden ben arada bir fark göremiyorum.
evet sonucu hazmedecek kişi AKP'liler, çünkü insanlar başkanlık diretmesi yüzünden oy veriyorlar HDP'ye.
eğer sizler Habur'da karşılananları yutabildiyseniz onlar susuz bile yutarlar bu meseleyi dert etmeyin.
HDP'ye destek mi dediniz, buyurun son zamanlardaki gözde çocuğunuz Abdurrahim Boynukalın ne demiş:
http://www.hurriyet.com.tr/ak-partili-abdurrahim-boynukalinin-twitter-bombalari-30010985
'Hızınızı alamayıp bütün Atatürk heykellerini yıksanız ne hoş olur…'
HDP'ye oy vermedim, merakınız buysa, o yüzden er meydanında gayet konuşabilirim, diğer herkes gibi ama sizler bence bir durun düşünün madem Cumhuriyet sizin için önemli acaba neden şeriat isteyenler, cumhuriyet düşmanları da sizin partiye oy veriyor. (her AKP'li cumhuriyet düşmanı demiyorum, dikkat)
istediğiniz partiye oy verirsiniz, bu kimseyi ilgilendirmez, HDP'ye oy verenlerin kimseyi ilgilendirmediği gibi.
ama kendi kapınızın önü çöpten geçilmiyorken başkasına evin pis demek, çok irrite edici duruyor, haberiniz olsun.
Pardon da vals bilmediği için odun diye itham edilen insanlar var..sırf bu sebebten odunsa severiz ölürüzİroni yapıyorsunuz değil mi?
Katılıyorum. K KazenMune şu sitede Atatürk'e dil uzatmak neden bu kadar serbest? Bu bu kadar serbest olmamalı. Ben de rica ediyorum, lütfen Atatürk'e yönelik yazılan çirkin imalar ve çirkin mesajlarla ilgili de bir kural koyun, nasıl bir kural olmalı işin o kısmını siz daha iyi bilirsiniz benden ama ben de rica ediyorum, KK'ya yakışmıyor böyle Atatürk'e dil uzatan üyeliklerin olması.
No panic seneye de giyeriz balımDiğer türlüsü yakışmaz zaten, iki beden büyük gelir cicim.
ben birler dedim mi? benim görüşüm belli, ben hep HDP'nin legal bir siyasi parti olduğunu söyledim.Akp ile hdp yi bir tutan bir zihniyet bana dehşet görünüyor.
Hadi bir tutuyorsunuz o zaman neden bir gördüğünüze sarılıyorsunuz ? Amaç sözde birini devireyim derken o evin onunu çop gördüğünüz kişilerin çopluğunu kendi evinizin onune süpürüyorsunuz.
Dikkat herkes süpürüyor demedim, denedim sadece.