Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

akparti döneminde aclik sınıri birden yükseldi ne hikmetse..2002 öncesi memurlari zaten simdinin asgari ücreti kadar aliyodu nerdeyse..

ben hic olmuyor demedim dikkat etmissen..nadir oluyor dedim..
Kaç yaşındasınız acaba? 2002 öncesi olayları hatırlamak için kaç yaş bandında olmak gerek en az bi bakmalıyız. Bir de bu dediğiniz olayı nerde nasıl kim araştırmış bilimsel veri ne onu da merak ettim

ne fark eder, ikisi arasında ne fark var?
sonuçta Atatürk seviliyorsa ve ona söylenen laflar hazmedilmiyorsa sonuç aynı olmalı değil mi, ama AKP olunca iş değişiyor.
cidden ben arada bir fark göremiyorum.
evet sonucu hazmedecek kişi AKP'liler, çünkü insanlar başkanlık diretmesi yüzünden oy veriyorlar HDP'ye.
eğer sizler Habur'da karşılananları yutabildiyseniz onlar susuz bile yutarlar bu meseleyi dert etmeyin.
HDP'ye destek mi dediniz, buyurun son zamanlardaki gözde çocuğunuz Abdurrahim Boynukalın ne demiş:
http://www.hurriyet.com.tr/ak-partili-abdurrahim-boynukalinin-twitter-bombalari-30010985

'Hızınızı alamayıp bütün Atatürk heykellerini yıksanız ne hoş olur…'

HDP'ye oy vermedim, merakınız buysa, o yüzden er meydanında gayet konuşabilirim, diğer herkes gibi ama sizler bence bir durun düşünün madem Cumhuriyet sizin için önemli acaba neden şeriat isteyenler, cumhuriyet düşmanları da sizin partiye oy veriyor. (her AKP'li cumhuriyet düşmanı demiyorum, dikkat)
istediğiniz partiye oy verirsiniz, bu kimseyi ilgilendirmez, HDP'ye oy verenlerin kimseyi ilgilendirmediği gibi.
ama kendi kapınızın önü çöpten geçilmiyorken başkasına evin pis demek, çok irrite edici duruyor, haberiniz olsun.

musikost: 43279614 .!.:
akparti döneminde aclik sınıri birden yükseldi ne hikmetse..2002 öncesi memurlari zaten simdinin asgari ücreti kadar aliyodu nerdeyse..
Akp zamanında bir gecede neler yükselmedi gördük biz bunu? Siz farazi konuşuyorsunuz.

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında
Anaların duasında
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Çok hoş. Bir tane de ben eklemek istiyorum.

Atam Sen Olmazsan

Atam sen olmazsan
Türkiye yok olurdu
Atam sen olmazsan
Dökülürdü onca kan

Atam sen olmazsan
Bizde olmazdık
Atam sen olmazsan
hayatta kalamazdık

Kübra Biçer

Sanırım 2. sınıf öğrencisiydi bunu yazan. Nasıl umutlanıyor insan.

Sevgiler.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!

-Nutuk-

aynen. kkya gerçekten bunlar yakışmıyor..

İnsanların ayarını kacırıyor, daha nahos olaylar olacak. Bu sitede olmamalı boyleleri.
Katılıyorum. K Kazen Mune şu sitede Atatürk'e dil uzatmak neden bu kadar serbest? Bu bu kadar serbest olmamalı. Ben de rica ediyorum, lütfen Atatürk'e yönelik yazılan çirkin imalar ve çirkin mesajlarla ilgili de bir kural koyun, nasıl bir kural olmalı işin o kısmını siz daha iyi bilirsiniz benden ama ben de rica ediyorum, KK'ya yakışmıyor böyle Atatürk'e dil uzatan üyeliklerin olması.

Akp ile hdp yi bir tutan bir zihniyet bana dehşet görünüyor.
Hadi bir tutuyorsunuz o zaman neden bir gördüğünüze sarılıyorsunuz ? Amaç sözde birini devireyim derken o evin onunu çop gördüğünüz kişilerin çopluğunu kendi evinizin onune süpürüyorsunuz.
Dikkat herkes süpürüyor demedim, denedim sadece.

Neden birleşip dava açılmıyor ?

ben birler dedim mi? benim görüşüm belli, ben hep HDP'nin legal bir siyasi parti olduğunu söyledim.
geçmişi unutuyorsunuz, meclis kürsüsünde Sayın Öcalan diyen ben değildim.
ben HDP'ye de karşı değilim, PKK ile müzakare edilmesine de benim dediğim bugün bu kadar PKK'ya dehşetle bakanlar dün neredeydi? PKK yeni bir örgüt değil, 30 yıldır var, geçen sene de vardı, 3 yıl önce de.
AKP nasıl pragmatistik bir şekilde PKK ile müzakere ettiyse şimdi de AKP'li olmayan seçmen pragmatistik bir şekilde HDP'nin barajı geçmesine uğraşıyor, arada tek bir fark bile yok.
ikisi de meşru siyasetin içindedir, garipsenecek bir şey yoktur.
insanlar şu an AKP'nin açtığı kapıdan geçiyor.
"devirmek?"
hayırdır, ne oldu milli irade?
insanlar gidiyor, legal bir partiye oy veriyor, kimsenin eline topu tüfeği alıp kimseyi devirmeye çalıştığı yok, oy verip indirmeye çalışmak başkadır.
seçimlerden bile mağduriyet çıkarıyorsunuz ya helal olsun.
dikkat hepiniz çıkarıyorsunuz dedim, bir kısmınız değil. çünkü ben denemem doğrudan derim bir sözüm varsa.

[QUOTbrfly 89, post: 43280027, member: 707450"]Pardon da vals bilmediği için odun diye itham edilen insanlar var..sırf bu sebebten odunsa severiz ölürüz[/QUOTE]
Vals bilmiyor veya eşine izin vermiyor ve kadın bunun için gururlanıyor ya onlar için denmiş. Yani valsin anlamını bilmeyenler kastedilmiş olsa gerek vardır yani çok bilmeyen

[QUOTE, post: 43280068, member: 262680"]Neden birleşip dava açılmıyor ?[/QUOTE]
Hangi birine dava açılsın..artık insanlar karakoldan savcılıktan mahkemeden çıkıp işine gidemez. Ee birine açıp birine açmamak da olmaz insanlar işi gücü bıraksın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…