benmi it soyu dedim. köpek soyu. valla bıktım iftiralarınızdan. bir kendinize gelin. nerede denmiş o.
artık sorgulamaktan vazgeçsek?Şimdi deyin bana chp ' ye oy verenlerin çok büyük çoğunluğu milliyetçi ve Atatürkçü düşüncesiyle oyunu veriyor değil mi ?
Peki hdp bu milliyetçiliğin ve Atatürkçülüğün neresinde ?
M.Kemal Atatürk " blok hesap yapıyorum Atam kusura bakma , chp liyim ama sözde aklımı kullanıp senin düşmanın olan partiye oy vereceğim " düşüncenize ne derdi merak ediyorum..
Hdp liysen ver oyunu. Kim karışır. Ama chp li ya da başka partiliysen ve sırf hesaplar karışsın diye oyunu kullanıyorsan işte orada karışılır ve işte orada akıl aranır. Ve işte o zaman " sen neyin kafasını yaşıyorsun , birde gelip bana altıoku küpe yaptım deme kardeş " derim.
Atatürk rozet mi sadece ?
O nun değerlerine sözde sahip çıkmak için yılana sarılmak mıdır Vatanseverlik ?
Aman sana da birşey beğendiremiyoruz, bulamadım bunu koydum, ne olmuş
Al bu daha yöresel
Yaw müdirem bari biscolata erkeklerini koysaydin oynayan, gözümuz gönlümuz açılaydi
o zaman ben şunu şuraya bırakıp gaçayım:tövbeler tövbesi yapma kız bunu yapma
bele oldum
aaa delilero zaman ben şunu şuraya bırakıp gaçayım:
artık sorgulamaktan vazgeçsek?
mesela ben AKP'li vekillerin, il başkanlarının falan Atatürk hakkında söyledikleri ortadayken gidip nasıl hem AKP'ye oy verip hem buraya gelip Atatürk hakkında methiyeler düzüyorsunuz diyor muyum?
demiyorum.
ayrıca insanların neden CHP yerine HDP'ye oy verdiği açık, AKP vazgeçsin başkanlıktan kimse gidip HDP'ye oy vermez, haaa yok biz ille direteceğiz diyorlarsa sonucunu da hazmedecekler.
aaa deliler
len kocam görmesin he vurur hepinizi
ama baksana alıntıladı da paylaştı bende gözümümü kapatayım yanibizi niye vuruyor izleyen sensin
Ahahah kadınların bakışlara bittim
hem biscolata hem 7 kardeş
hem dans ediyorlar hemde ispanyollar
Yaw müdirem bari biscolata erkeklerini koysaydin oynayan, gözümuz gönlümuz açılaydi
Ahahah yerli mali yurdun mali bunu herkes kullanmali !
Meğer itirazın başkaymışşşşşş
Beni niye kıvrandırıyorsunuz burda o zaman, söylesenize baştan
Yerli biscolatalar mı olsun
Bak yerli Halis Muhlis Türk biscolataları hahahahhaaaa
Eki Görüntüle 1671250
Bunlarda yabancı biscolatalar
Eki Görüntüle 1671251
Ay Tövbe Estağfurullah zorla günaha sokuyorsunuz beni
bunları geçen yaz arkadaşım bodrumda izlemiş.Ahahah kadınların bakışlara bittim
Yiyecek gibiler offfff bee der gibiler
Muhteşem bencebunları geçen yaz arkadaşım bodrumda izlemiş.
izleyen kocaların bütün yüzleri asılmış.
erkekler sinir olmuşlar sinir:)
. arkadaşım anlata anlata bitiiremiyordu.)
Seni öpesim var!Atatürk'üm vals yapdıda,kendiside Kuran okutsun,Mevlüt okutsun yapdıda aaaaa günah niye yapdımı dedik,herkes kendi tarzına göre kutlasın cumhuriyeti.
Atatürk bu milletin Başkomutanıdır kimse bunu karalayamazönce müslümanım sonra Atatürkçüyüm varmı ötesi.... Herkes haddini bilecek kendine gelecek
ben hic olmuyor demedim dikkat etmissen..nadir oluyor dedim..Emine akçay olayını duydunuz mu?
Kim olduğunu şöyle hatırlatayım mı?
Eşi uzun zamandır işsiz kaldığı için çocuklarını saç kurutma makinesi ile ısıtmaya çalışan daha sonra da intihar eden Kadıncağız...
Ve bu olay 2002 Öncesinde değil dah geçtiğimiz senede oldu...
Atarken destekli atın rica ederim.