Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

benmi it soyu dedim. köpek soyu. valla bıktım iftiralarınızdan. bir kendinize gelin. nerede denmiş o.

Okyepete , öfkelisin anlayamıyorsun mesajlarımı. Sana karşı sempatimde var bunu bil ayrıca.

Bak sen demişsin demedim ki , "diyerek ne geçiyor elinize dedim.

Mesajlarda geçiyordu.. Ama hatırlayamıyorum kimler atışmış diye.. Soy sop mesajlarını tararken gördüm.

artık sorgulamaktan vazgeçsek?
mesela ben AKP'li vekillerin, il başkanlarının falan Atatürk hakkında söyledikleri ortadayken gidip nasıl hem AKP'ye oy verip hem buraya gelip Atatürk hakkında methiyeler düzüyorsunuz diyor muyum?
demiyorum.
ayrıca insanların neden CHP yerine HDP'ye oy verdiği açık, AKP vazgeçsin başkanlıktan kimse gidip HDP'ye oy vermez, haaa yok biz ille direteceğiz diyorlarsa sonucunu da hazmedecekler.

Neden vazgeçilsin ki ? Açık ve net Ataturk duşmanı bir partiden daha mı kotu geliyor akp ?
Atatürk hakkında methiyede bulunmak ayrı ben Atatürkçüyüm ve milliyetçiyim, altıok küpemdir diyen kişilerin kalkıp , sözde akılcıyım ben diyerek yaptıkları hesaplar çok ayrı.
Sonucu hazmedecek kişiler akp mi oluyor ?
Oy verenler hazmetsin sonuçları ? Ve hatta önce savunduklarını yutsun ve su içsin üstüne.
Er meydanında da konuşma hakkı bulmasın.

Burda yazılar bir müddet sonra polemiği de aşıyor. Herkes de bir laf sokma yarışı, hehe bak nasıl susturdum gösterisine dönüyor sonra olay çığırından çıkıyor. Amaçla araç karışıyor. Ben çok şaşırıyorum kadınlar daha güzel konuştuğu, sözcük dağarcığı daha fazla olduğu, bir olayı farklı yönlerden görme yeteneği daha fazla olduğu için burdaki söylemler kadınların bulunduğu bir foruma yakışmıyor. Bence terbiye açısından dengimiz olmadığını düşündüğümüz kişilere hiç cevap vermemeliyiz. Görmezden gelme çok iyi bir yöntem her yaşta

Yaw müdirem bari biscolata erkeklerini koysaydin oynayan, gözümuz gönlümuz açılaydi

Meğer itirazın başkaymışşşşşş
Beni niye kıvrandırıyorsunuz burda o zaman, söylesenize baştan

Yerli biscolatalar mı olsun
Bak yerli Halis Muhlis Türk biscolataları hahahahhaaaa

Bunlarda yabancı biscolatalar

Ay Tövbe Estağfurullah zorla günaha sokuyorsunuz beni

Seni öpesim var!

ben hic olmuyor demedim dikkat etmissen..nadir oluyor dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…