Banla banla banla.....Hiiiii laf sokmakla kalınmaz küfür ediliryok öyle topik açılmasın, bana yazık, fazla mesai yapmak zorunda kalırım sonra
Banlanmayan kimse kalmaz, sonra herkes birbirini özlüyor
Gel karşılıklı Harman dalı oynayalım
sanki şimdi yapmıyolar/yapmıyoruz
Aman sana da birşey beğendiremiyoruz, bulamadım bunu koydum, ne olmuşBu ne biçim harman dali yeaaa
o tiple yöreselmi olurmuşAman sana da birşey beğendiremiyoruz, bulamadım bunu koydum, ne olmuş
Al bu daha yöresel
Niye benimle, niye sare değil ?Yok zorlasam da sana laf sokamam sanırsam ben :)
Kontesle iyi atısırız ama
Aman sana da birşey beğendiremiyoruz, bulamadım bunu koydum, ne olmuş
Al bu daha yöresel
zaten o oylarda Atatürke hakaretler olmasın cumhuriyet yok olmasın diye verilen stratejik oylar olacak. ben chpye vereceğim.Şimdi deyin bana chp ' ye oy verenlerin çok büyük çoğunluğu milliyetçi ve Atatürkçü düşüncesiyle oyunu veriyor değil mi ?
Peki hdp bu milliyetçiliğin ve Atatürkçülüğün neresinde ?
M.Kemal Atatürk " blok hesap yapıyorum Atam kusura bakma , chp liyim ama sözde aklımı kullanıp senin düşmanın olan partiye oy vereceğim " düşüncenize ne derdi merak ediyorum..
Hdp liysen ver oyunu. Kim karışır. Ama chp li ya da başka partiliysen ve sırf hesaplar karışsın diye oyunu kullanıyorsan işte orada karışılır ve işte orada akıl aranır. Ve işte o zaman " sen neyin kafasını yaşıyorsun , birde gelip bana altıoku küpe yaptım deme kardeş " derim.
Atatürk rozet mi sadece ?
O nun değerlerine sözde sahip çıkmak için yılana sarılmak mıdır Vatanseverlik ?
Ahahah fazla yöresel yaw bu ahahaAman sana da birşey beğendiremiyoruz, bulamadım bunu koydum, ne olmuş
Al bu daha yöresel
Yok zorlasam da sana laf sokamam sanırsam ben :)
Kontesle iyi atısırız ama
evet şuan çok kıskandımNiye bana benimle, niye sare değil ?
Niye orada kalp var ?
Atatürke cumhuriyete hakaret edilecek bizde görmemezliğe geleceğiz. başka emrin varmı
Niye bana benimle, niye sare değil ?
Niye orada kalp var ?
He evet ayarim kaçınca gerçekten yok kemiğimSenin de ayarın kacınca dilinin kemigi yok ondan
enem! ikinciye yerlebir etti hatun beniSenin de ayarın kacınca dilinin kemigi yok ondan
o tiple yöreselmi olurmuş
benmi it soyu dedim. köpek soyu. valla bıktım iftiralarınızdan. bir kendinize gelin. nerede denmiş o.Okypete şimdi bu söylediğimin bu cevapla ne ilgisi var ?
Evet yok saymak çoğu zaman en güzel cevaptır.
İt soyları , Köpek soyları , senin dilini bilmem ne yaparım diyerek ne geçiyor elinize ?
Madem bu kadar er meydanında sanıyorsunuz kendinizi dava açsanıza ..
Madem bu kadar " asla soyletmem , dilini içine sokarım " diyorsanız açın davanızı.
Verdiğiniz cevaplar kuru kalabalık..
kıvır abla kıvırr ohh
Bunlar biraz ımmmm şey, bu abiler modern dansla yöresel folklorik hareketleri sentezlemiş diyerek kıvırsam
Ne munasebet gormezden gelicem? Ben gelmiyorum, siz gelin.
BAskalarının kıymetlileriyle Bu ulkenin kurucusu bir degil, bi zahmet su kafalar bunu alsın artık.