- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
Şimdi deyin bana chp ' ye oy verenlerin çok büyük çoğunluğu milliyetçi ve Atatürkçü düşüncesiyle oyunu veriyor değil mi ?
Peki hdp bu milliyetçiliğin ve Atatürkçülüğün neresinde ?
M.Kemal Atatürk " blok hesap yapıyorum Atam kusura bakma , chp liyim ama sözde aklımı kullanıp senin düşmanın olan partiye oy vereceğim " düşüncenize ne derdi merak ediyorum..
Hdp liysen ver oyunu. Kim karışır. Ama chp li ya da başka partiliysen ve sırf hesaplar karışsın diye oyunu kullanıyorsan işte orada karışılır ve işte orada akıl aranır. Ve işte o zaman " sen neyin kafasını yaşıyorsun , birde gelip bana altıoku küpe yaptım deme kardeş " derim.
Atatürk rozet mi sadece ?
O nun değerlerine sözde sahip çıkmak için yılana sarılmak mıdır Vatanseverlik ?
Peki hdp bu milliyetçiliğin ve Atatürkçülüğün neresinde ?
M.Kemal Atatürk " blok hesap yapıyorum Atam kusura bakma , chp liyim ama sözde aklımı kullanıp senin düşmanın olan partiye oy vereceğim " düşüncenize ne derdi merak ediyorum..
Hdp liysen ver oyunu. Kim karışır. Ama chp li ya da başka partiliysen ve sırf hesaplar karışsın diye oyunu kullanıyorsan işte orada karışılır ve işte orada akıl aranır. Ve işte o zaman " sen neyin kafasını yaşıyorsun , birde gelip bana altıoku küpe yaptım deme kardeş " derim.
Atatürk rozet mi sadece ?
O nun değerlerine sözde sahip çıkmak için yılana sarılmak mıdır Vatanseverlik ?