Erdoğan: "Bu ülkenin gençliği Gezi'de gördüğünüz vandallar değil"

egem

şimdi bi çok kemalistin

paylaşımlarına baktım dumura uğradım

(Mustafa Kemal Atatürk) demiyorum çünkü onu sevenlerin kafasının böyle çalışmadığını düşünmek istiyorum)

inan paylaşmaya ar etim

inanmak istemedim

sende inanma böyle taglara emi

logarın aktığı yer ne la

ay buna inanmak için

bilemiyorum yani:KK30:

he bide insan ALLAH ın sıfatlarında görme işitme vb.sıfatları taşır ..bunlarıda sadece O ALLAH cc müsade ettiğince taşır
o videoyu izledim her kesimin gereksizi var işte:KK67:
ben de inanmak istemiyorum ama bunlardan erdoğan çok mutlu,söylenenlerden keyifleniyor.mitinglerde peygambersin diye bağrılıyor sadece gülüyor,zevkten 4 köşe oluyor.benim asıl tepkim söylenenler değil,bunları erdoğanın normalmiş gibi karşılaması.sözde dini bilen insanın yaptıkları:KK43:
mesela 17 aralıkta olanlar oğlunu korumak adına yüzlerce insanı ordan oraya süreceğine,gereğini yapsaydı benim gibi pek çok kişinin gözünde yücelebilirdi.17 aralıktan sonra asla inanmam erdoğana:KK14:

Bu ne demek ya? Kuran hadis diye assagilayamazsiniz. Sizi KIBliyorum..

Kibleyebilirsiniz o sizin kompleksiniz sonradan yanlis ifade ettigimi belirtmistim :KK66: her mesaji okuyosaniz onu da iyi okusaydiniz... Polemige girmicem bunu da ifade etmistim. Alintilamaniza gerek yoktu yani Kiblerken kimin bunu yapip yapmadigini cok da onemsemiyorum...

Gezi olaylarının başlangıç noktası, polisin emir üzerine, ağaçların sökülmesine ve parkın yok edilmesine protesto için kitap okuyarak ve sessizce parkta nöbet tutarak oturma eylemi yapan öğrenci ve bir grup çevrecilere saldırması üzerine başlamıştır.
Burada polis mi haksız hayır çünkü saldırma emri verilmiş ya peki eylem yapanlar mı haksız hayır...
Tek suçlu hükümettir, tek suçlu provokatör açıklamalar yapan Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Sonra meydana gelen bütün olaylarda ortalığı sakinleştirmek yerine sürekli kızıştırmayı seçmiştir.
Bir ülkenin başbakanı yok çapulcu, yok alevi, yok alevi ayaklanması, yok tencere tava diyerek halkını ayrıştırır mı?
Bunu nasıl savunuyorsunuz Allah aşkına?
Gezinin belli bir süresinden sonra, olaylar çığırından çıkıp DHKP-C gibi örgütlerin saptırmasına maruz kalması tesadüf mü sanıyorsunuz?
Pek çok iki tarafın da destekçilerinden gelen tweetler yazılar paylaşılmış.
Onların bakış açıları bütüne hitap etmiyor.
Gerçekten bilinçli insanların yazılarına sözlerine bakınız.
Misal, TGRT gibi AKP yandaşı olan kanalın Gezi eylemleri hakkında geçen günlerdeki konuşmasını dinledim radyoda.
Hükümet o kadar adil ve yumuşak tavırlıymış ki, o yüzden Gezi olaylarını çıkarmaya ve bu huzurlu ortamı bozmaya çalışmışlar dış güçler.
Hım, zaten biz de tam bağımsız bir devlettik zaten.
Şuraya da pembe bulutlar çizelim.
270920131145444775353.jpg

Hükümet o kadar adil ve yumuşak tavırlıymış ki, o yüzden Gezi olaylarını çıkarmaya ve bu huzurlu ortamı bozmaya çalışmışlar dış güçler.
evet evet o kadar adil bir hükümet ki bizim bilmem yüzde kaçımız diye konuşmaya başlıyorlardı:KK51:

gezi kadar taş düşsün başınıza diyeceğim ama belli ki çoktan düşmüş o taş hala etkisindeler

ben ülkemin gençliği için çok karamsardım bu gençlerden birşey olmaz diye düşünüyordum ta ki gezi olaylarına kadar.bence cumhurbaşkanı da bunu anlamış olacak ki o korku 2 yıldır susturmuyor onu,yazık :KK53:

İlk defa bir müslümanın Yahudi Üstün Ödülü alması sadece tesadüfi midir?
Bu ödül neden verilmiştir niye verilmiştir?
Ya peki Emine Erdoğan'a hediye edilen bu kitabın altındaki gizli mesaj nedir?
emine_erdogan_.jpg

Nasıl bir oyunun içinde dünya? Bunu biliyor muyuz?
Yeni dünya düzeni ve bunun getirileri hakkında araştırmacı yazılar yazan insanlar neden birer birer ortadan kaldırılıyor mesela?
Uğur Mumcu gibi insanların ölümü sadece sol görüşe mi sahip olmaları sanıyoruz?
Dünya Savaşları neden çıkıyor?
Arap baharları boşuna mı yaşanıyor?
Neden demek çok mu zor acaba?

O gezi öyle güzel bir ruhtu ki ruhsuz insalar zaten anlayamaz. Onu anlamak için ruhu gerekir. Hırsızlığa bile boyun eğmiş, ee hepsi çalıyor bu da çalsııınn diyen insanların bu ruhu hissedip anlaması imkansız. Günümüz Türkiye'sinde olanları anlayabilmek için de vicdan olması gerektiğini düşünüyorum. Mesela insanın vicdanı olacak ki bir başbakanın yuhalattığı Berkin Elvan'ın annesinin yerine koyacak kendini ve ben buna nasıl destek olurum ya benim çocuğum olsaydı diyecek. Ama nerede o vicdan. Malesef yüzde bilmem kaçı müslüman diye övünülen ülkede vicdanlar uçmuş,pır.

Burada ne kadar anlatsak boş zaten sempatizanları da biliyor, görüyor her şeyi, bile bile destekliyorlar. Cemaate olduğu gibi bunlara da adalet lazım olacak elbet, o zaman anlayacaklar ne büyük hata yaptıklarını.

Aslında ben destekleyenlere de kızmıyorum, çıkar dünyası sonuçta. Sinirimi bozan her türlü yanlışı, adaletsizliği, hırsızlığı,yolsuzluğu, arsızlığı görüp, buna alkış tutup, göz yumup Allah'ı, peygamberi dilinden düşürmeyip sağa sola müslümanlık dersi verenler. Samimiyetsizliğin, yalancılığın dibi yani.

İlk defa bir müslümanın Yahudi Üstün Ödülü alması sadece tesadüfi mi
Bu ödül neden verilmiştir niye verilmiştir?
Ya peki Emine Erdoğan'a hediye edilen bu kitabın altındaki gizli mesaj nedir?
emine_erdogan_.jpg

Nasıl bir oyunun içinde dünya? Bunu biliyor muyuz?
Yeni dünya düzeni ve bunun getirileri hakkında araştırmacı yazılar yazan insanlar neden birer birer ortadan kaldırılıyor mesela?
Uğur Mumcu gibi insanların ölümü sadece sol görüşe mi sahip olmaları sanıyoruz?
Dünya Savaşları neden çıkıyor?
Arap baharları boşuna mı yaşanıyor?
Neden demek çok mu zor acaba?

Eklentiler

• 10309064_10153177819383330_1640457244082386116_n.jpg
    10309064_10153177819383330_1640457244082386116_n.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 264
  • 11045418_10153180246783330_1358088301279193481_n.jpg
    11045418_10153180246783330_1358088301279193481_n.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 286
Bu örnekler de vardı değil mi?
Abdullah Gül'ün İngiltere Kraliçesinin önünde eğilerek geçtiğimiz senelerde 'şövalye' ilan edilmesini unutmuşum :)
Şövalye'nin ne anlama geldiğini bu konularda az çok bilgisi olan çok insan bilir...

Üşenmedim baktım hesaplara... :KK53:
Troll dedim ama bu hesaplar gerçek olabilir. Hanım kızlarımız sanırsam bunları anlık öfkeyle inat olsun diye yazmış. Yani ben niyetlerinin bu yönde olduğunu düşünmek istiyorum şuan... :KK53::KK53:

ben başörtülüyüm
turbanli da diyebilirsiniz. beni sevmezsiniz pek. biliyorum. neden bunu kendime yaptigimi dusunursunuz beni gorunce. yurekten inaniyorum ve vicdanim bir tek boyle rahat ediyor. elimde degil, insanin vicdani bir kere hukmunu vermissse ondan kacis yoktur. ben ic rahatim icin basimi ortuyorum.

bu ulkede bana cok dusmanlik yapilan yillar oldu. yasaklandim. uzaklastirildim. ezildim. bunu kimse inkar edemez.

sonra akepe diye bir parti cikti. benim hakkimi savunacagini soyledi. hem de, 90'larin uyusuk siyasetcilerinden sonra bu partinin dinamizmi ben dahil politik gorus skalasinda azicik saga kayan herkesin aklini celdi. ben yuzde 50'nin birisiydim. bu diktatorun ortaya cikisinda benim de payim var. ama bu adam beni temsil etmiyor artik.

bana ozgurluk verirken, baskalarini zindana atan akp. seni reddediyorum.

ben universitenin kapisinda herkesin icinde basortumu cikartirken ne kadar utaniyorsam, hapisteki gazetecileri, ardi arkasi gelmeyen yasaklari, sansurleri, baskilari, terbiyesizlikleri, masumlarin olumlerini gordukce de o kadar, hatta daha fazla utaniyorum. bana yapilmamasi onemli degil. tek basina ozgur olunmaz. ozgurluk birlikte yasanir. ozgurluk, benim evde cay icebilmem degildir. ozgurluk komsumun evinde raki icebildigini bilmenin huzurudur.

en cok da neden nefret ederim biliyor musunuz? ahlak bekcilerinden. cunku en cok onlara maruz kalirim. cunku onlar bana cikisir hep, pantolonla basortusu mu olurmus? peki makyaj? benim vicdanim. benim hesabim. tamamen bana dair olan bir durum hakkinda nasil olur da birisi kendinde soz hakki bulur? sen de oylesin akepe. senin gorevin ayibi tanimlamak degil. ahlaka kriter koymak degil. sen herkes kendi ahlaki olculerinde yasarken duzeni saglamakla gorevlisin.

akepe, beni savunma. istemiyorum. ben karanlik bir ulkede yasamak istemiyorum. ben bana yapilanin daha beterini baskalarina yapmana tahammul edemiyorum.

bidon kafalilik, cuval cuval komur degil. akp bizi ozgurluk fikri ile kandirdi. bunun "sadece kendi gibi olanlara ozgurluk" anlamina gelecegini bilemezdik. bizi dinamik imaji ile kandirdi. diger butun partiler gibi ilk icraatlarinin kadrolara hemsehrileri ile doldurup istatistik sisirecegini bilemezdik.

benim kurdugum bir cumle bu: ben basortuluyum. ve bunu simdi kuruyorum, cunku bilin istiyorum. isyaninizda ben de varim.

-Alıntıdır-

Başörtülü bir hanımın Gezi olayları zamanı malum sözlükte yazdığı bir yazı.Demek ki "bize özgürlüğümüzü verdi bla bla" diye bahane uydurmaya gerek yokmuş,isteyince gayet güzel görülüyormuş gerçekler.

X