Erdoğan: "Bu ülkenin gençliği Gezi'de gördüğünüz vandallar değil"

11044535_795208023896465_2261629414533974254_n.jpg

Akp gununu neden gorsun ki ? Basina Soma gibi bi felaket geldikten sonra bile olanlari unutturup suclulari cezalandirmayip gerekli hicbir onlemi almaya gerek duymamis da halkın umrunda olmamış.

Akp neden gununu gorsun ki? Ayan beyan yolsuzluk yaptığı , polis o paralari kendi koymus derken sonradan paralarin faiziyle beraber iade edilmesi , yuce divana gitmeye korkmasi ortadayken santaj montaj yalanina inanan milyonlarca insan varken.

Akp neden gününü görsün ki? Her turlu yalani soylemesi , halkin arasına fitne sokmasina ragmen islanmin! savunucusu. Cunku basortumuz artik serbest. Dinimiz basortusunden ibaret.

Basortumuzu rahat takabildigimiz surece her turlu hak yemek serbest. Isinize gelirse:KK53:

Sondaki vatandaş ağır sacmalamis. Hani o dalga gectiklerinizden bile ağır.

Kardesim Esad, Israilden aldığı ödül, Amerika icazetsiz is yapamama falan fisman iste. Hepsini bilip de bunları yazmak ayik bir kafanin ürünü olamaz.

Epey güldüm sayenizde aglanacak halimize.
Evet gercekten komik... Ben de cok guldum..:KK70: Israilden ilk defa bir Turk basbakani "Yahudilige ustun hizmet" cesaret madalyasi almis, ama ne hikmetse Kilicdaroglu Israilli olmus..:rolleyes:Kilicdaroglu CHP baskani olarak ilk ABD seyahatini 2013 te yapmis, ABDye 18 seyahat yapan Erdogandan daha ABDli olmus..:rolleyes: Ama sadece sondaki degil, yanindaki de komik degil mi? Milliyetci Erdogan.. Adam Turkum diyemiyor, "ne mutlu Turkum diyene" lafi gectigi icin andimizi kaldirdi.. Ne oldugunu da zaten bilen yok. Ama en milliyetci o..:rolleyes: Cumhuriyetciymis..:confused: Geldiginden beri onunde TC yazan herseye dusman oldugunu bebeler bile bilirken..:rolleyes:
En komigi de ne biliyor musunuz? Bunlara inananlarin hala var olmasi.. Aksine bunca soylem, bunca olay varken ortada, hala bunlara prim verenleri gormek..:confused: Akil tutulmasi diyorum ben buna..

bakın bunlar da bacılarımız,yeni Türkiye gençlerimiz,
10712848_1549351071973719_212406181264563159_n.jpg

10915208_413089695523848_1576070601931149543_n.jpg

Son düzenleme:
bunu gerçekten başörtülü-inançlı bir insanın yazdığına inanıyor ve buraya yüklüyorsun ya diyecek söz bulamıyorum

resmen sapık bi kafanın sapık düşünceleri

ben sana binlercesini getirir yüklerim buraya
neden ama siz de gezi zamanı provakatörlerin yazıp çizdiklerini gençlerin yaptığına inanmıyor musunuz:KK66:

ayrıca her başörtülünün de inançlı olmadığını çok iyi biliyorum.

neyse mümkünse temmuza kadar burada olmayacağım inşALLAH

ama şunu demedende geçemeyeceğim

çoook bilgili kültürlü kesim

ALLAH sizden razı olsun

sayenizde yeri geldiğinde eleştirdiğim -yok artık bu kadar da olmaz dediğim

cumhurbaşkanıma

daha sıkı sıkıya bağlanmam gerektiğini düşüncelerinizle bana yaşattığınız ve bunlar ve savunduklarının ülkenin başına geldiklerinde

yapabileceklerini az da olsa hissedirdiğiniz için çok teşekkürler :KK52:

iyki varsınız:KK52:

neden ama siz de gezi zamanı provakatörlerin yazıp çizdiklerini gençlerin yaptığına inanmıyor musunuz:KK66:

ayrıca her başörtülünün de inançlı olmadığını çok iyi biliyorum.
bunu bende biliyorum

ben video görüntülerine inanıyorum resimlere facebook twiter gibi paylaşım alanlarının fotoraflarını çekip yükleyene değil ki

eğriye eğri doğruya doğru

bazen gezi savunucuları için öyle tag mı diyosunuz bilmiyorum

resimler yükleyen oldu

ama yuh dedim bu nasıl kafadır

inanmadım elbet

çünkü hiç bi insan oğlunun böyle bi düşünceye sahip olup yazağına ihtimal vermedim

bunu bende biliyorum

ben video görüntülerine inanıyorum resimlere facebook twiter gibi paylaşım alanlarının fotoraflarını çekip yükleyene değil ki

eğriye eğri doğruya doğru

bazen gezi savunucuları için öyle tag mı diyosunuz bilmiyorum

resimler yükleyen oldu

ama yuh dedim bu nasıl kafadır

inanmadım elbet

çünkü hiç bi insan oğlunun böyle bi düşünceye sahip olup yazağına ihtimal vermedim
var ama var işte yüzlerce,erdoğana sen Allah'ın sıfatlarını taşıyorsun diyorlar yüzüne karşı,kendisi de gülüyor,tövbe ne diyorsunuz demiyor.hoşuna gidiyor .

Son düzenleme:
Ahaha vallahi gezi denince aklıma hafta sonları çocuklarıma yaptığım gezi programları geliyor hep :KK48:

Rüyama girse ne olur girmese ne olur yani,neyi değiştirdiki içimize dert olsun...Ama siz artık rüyanızda görürsünüz bağzı şeyleri bunu anlamış olmanıza vesile oldu işte fenamı . Şimdi gezi gezi...deyip durun bencede,mevcut durumu kabullenmeye yardımcı olur belki :KK48:

Ne kadar da kendinizden emin konusuyosunuz pes dogrusu. Bunlari kanaat onderi ilan edenler yakin zamanda ters yuz olacaklar, ben de buna cani gonulden inaniyorum. Bunun secimlerle falan olacagina inanmiyorum tabi. Halkin uyanmasi icin daha cok firin ekmek yememiz lazim. Ama bildigim tek bi sey var ki bugunun guclulerinin sonu yarin saddam gibi olacak. O zaman simdinin atesli savunucularinin bi kismi cok aglayacak, bi kismi da tukurdugunu yalayacak.

egem

şimdi bi çok kemalistin

paylaşımlarına baktım dumura uğradım

(Mustafa Kemal Atatürk) demiyorum çünkü onu sevenlerin kafasının böyle çalışmadığını düşünmek istiyorum)

inan paylaşmaya ar etim

inanmak istemedim

sende inanma böyle taglara emi

logarın aktığı yer ne la

ay buna inanmak için

bilemiyorum yani:KK30:

he bide insan ALLAH ın sıfatlarında görme işitme vb.sıfatları taşır ..bunlarıda sadece O ALLAH cc müsade ettiğince taşır
o videoyu izledim her kesimin gereksizi var işte:KK67:

X