- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi vargasabreu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gercekten komik... Ben de cok guldum.. Israilden ilk defa bir Turk basbakani "Yahudilige ustun hizmet" cesaret madalyasi almis, ama ne hikmetse Kilicdaroglu Israilli olmus..Kilicdaroglu CHP baskani olarak ilk ABD seyahatini 2013 te yapmis, ABDye 18 seyahat yapan Erdogandan daha ABDli olmus.. Ama sadece sondaki degil, yanindaki de komik degil mi? Milliyetci Erdogan.. Adam Turkum diyemiyor, "ne mutlu Turkum diyene" lafi gectigi icin andimizi kaldirdi.. Ne oldugunu da zaten bilen yok. Ama en milliyetci o.. Cumhuriyetciymis.. Geldiginden beri onunde TC yazan herseye dusman oldugunu bebeler bile bilirken..Sondaki vatandaş ağır sacmalamis. Hani o dalga gectiklerinizden bile ağır.
Kardesim Esad, Israilden aldığı ödül, Amerika icazetsiz is yapamama falan fisman iste. Hepsini bilip de bunları yazmak ayik bir kafanin ürünü olamaz.
Epey güldüm sayenizde aglanacak halimize.
bak bunun gerçek olduğuna inanabilirim belki kanıtlanabiliraaa bu da bir aday adayı
Eki Görüntüle 145652
Buna oy veren kesimim de bilgi birikimi belli zaten. Kuran hadis bilmem ne...
neden ama siz de gezi zamanı provakatörlerin yazıp çizdiklerini gençlerin yaptığına inanmıyor musunuzbunu gerçekten başörtülü-inançlı bir insanın yazdığına inanıyor ve buraya yüklüyorsun ya diyecek söz bulamıyorum
resmen sapık bi kafanın sapık düşünceleri
ben sana binlercesini getirir yüklerim buraya
bunu bende biliyorumneden ama siz de gezi zamanı provakatörlerin yazıp çizdiklerini gençlerin yaptığına inanmıyor musunuz
ayrıca her başörtülünün de inançlı olmadığını çok iyi biliyorum.
var ama var işte yüzlerce,erdoğana sen Allah'ın sıfatlarını taşıyorsun diyorlar yüzüne karşı,kendisi de gülüyor,tövbe ne diyorsunuz demiyor.hoşuna gidiyor .bunu bende biliyorum
ben video görüntülerine inanıyorum resimlere facebook twiter gibi paylaşım alanlarının fotoraflarını çekip yükleyene değil ki
eğriye eğri doğruya doğru
bazen gezi savunucuları için öyle tag mı diyosunuz bilmiyorum
resimler yükleyen oldu
ama yuh dedim bu nasıl kafadır
inanmadım elbet
çünkü hiç bi insan oğlunun böyle bi düşünceye sahip olup yazağına ihtimal vermedim
Yok artik ya. Bunlar troll hesap di mi? Gercek olmasina imkan veremiyorum nedense.
onlar ne kadar gerçektir bilemem ama ,bunlar da var,Yok artik ya. Bunlar troll hesap di mi? Gercek olmasina imkan veremiyorum nedense.