Erdoğan: "Bu ülkenin gençliği Gezi'de gördüğünüz vandallar değil"

Yine aşık atışmalarına başlamışsınız, bende cımbızlamaya başlarsam hâliniz nice olur, durumu toparlasanız ve taşlamalara son verseniz iyi olur gibi gibi:KK14:

Hassasiyetiniz için ben TSK ederim
Vandal mi? Capulculuktan vandalliga terfi etmisler he mi? Yoksa terorist mi demeliydim? RTE bildigi butun kokusmus sifatlari yakistirabilir, ona serbest, bize yasak.. Ama biz Gezideki genclere kisaca "vatansever"diyoruz. O tek basina istedigini desin, biz milyonlariz, boyle diyoruz..:KK66: VAtan millet askiyla dolu tum duyarli genclerimize helal olsun, tum vatanseverlerimize de selam olsun!En Büyük TÜRKİYE
Sana da helal olsun.ne mutlu türküm diyene...yeni türkiyeye değil...gönlümün tek cumhurbaşkanı ilelebett MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMdür..tüm vatanseverlere bendende selam olsun..

Ahhh seni o gençliğin eline verseler bir ne güzel öğrenirsin ne olduklarını.

BU ÜLKENİN GENÇLİĞİ GEZİ’DE GÖRDÜĞÜNÜZ VANDALLAR DEĞİLDİR

Bu ülkenin gençliği Gezi’de gördüğünüz vandallar değildir. Bu ülkenin gençliği etek giyerek sokakları ateşe veren o provokatörler değildir. Bu ülkenin gençliği masum kızlarımızı alçakça katleden o ırz düşmanları asla değildir.

Katılıyorum asla bunlar değildi,,bu provokatörler değildi.Bu provokotörleri kimler sokmuştu oraya acaba ben onu düşünüyorum hala:cool:

X