- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
Ben yapamam yapan beri gelsin :)
Tek çocuklu bir anne olarak kalacağım sanırım
Ben senin yerine de yaparim kontes, 4 değil 8 olsun hadi ne olacak sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapamam yapan beri gelsin :)
Tek çocuklu bir anne olarak kalacağım sanırım
Tarım bakanlığının kamu spotunu seyrettiniz mi ?
tarım alanlarına bina yapmadan önce bize sorun diyor.Geleceğimiz için tarım alanlarını koruyalım diyor ama kime.
Sanki izinsiz çivi çakılabilirmiş gibi.
Korular,tarlalar yanıyor hemen pıt bir inşaat şirketine veriliyor.Eskiden tarlayı yakan çiftçiye ceza gelirdi.Şimdi ağamızınoğlu inşaat,damat bayrak inşaat çok katlı binalar yapıyor.
Sanırım sadece ben şu an Türkiye'de yaşıyorum sanırım tüm yöneticilerimiz Kuzey Avrupa ülkelerindeler ve oradaki halka söylüyorlar. Hepsi Norveç'te İsveç'te bir ben Türkiyedeyim..
Artık söylemekten gına geldi sen Sosyal Devlet olmamışsın zaten vergi gelir adaletsizliği en yüksek ülkelerden birisin hala çocuk muhabbeti..
Eyy ülkeyi yönetenler,
Siz bu ülkeyi Kuzey Avrupa ülkeleri (Norveç, İsveç, Finlandiya ..) gibi yapın sonra konuşalım.
Ülkede işsizlik almış başını gitmiş, üniversite mezunları işsizlikten intihar ediyor, Bir Devam sütü olmuş 180 tl, bebek bezi olmuş 60 civarı ne 3 çocuğu ya??
İyi misiniz??
Pes ya pes..
Ülke olarak çocuklarımıza vereceğimiz en büyük ödül; tecavüz olmuş. Habeleri izlerseniz apaçık görülüyor. Neden çocuk yapalım? Ensar ucubesi tecavüz etsin diye mi?Yeni doğan bebek başına her aileye ayda 1.000 tl verecekse neden olmasın.
Ben çocuk düşünemiyorum malesef.Ülke olarak çocuklarımıza vereceğimiz en büyük ödül; tecavüz olmuş. Habeleri izlerseniz apaçık görülüyor. Neden çocuk yapalım? Ensar ucubesi tecavüz etsin diye mi?
Bize gerek kalmadı zaten abla. Bol bol üreyenimizde var artık şükür!!Kadın sürekli doğursun yeterki nüfusumuz artsın,doğan bebeğe nasıl bakılır düşünülmüyor nedense.
Habire doğursun mantığı..
Ülke olarak çocuklarımıza vereceğimiz en büyük ödül; tecavüz olmuş. Habeleri izlerseniz apaçık görülüyor. Neden çocuk yapalım? Ensar ucubesi tecavüz etsin diye mi?
Bize gerek kalmadı zaten abla. Bol bol üreyenimizde var artık şükür!!
Doğru söze ne denir ki..
Haklısınız Çin gibi olmamızı istiyorlar çok ucuz iş gücü istiyorlar zamanında Çin'de günlük 1 dolara çalışanlara üzülürdük onlar gibi olacağız bu gidişle..
Çünkü çok insan az iş, sayı olarak kalabalik ama niteliksiz nesiller yığını oluşuyor.
Ben çocuk düşünemiyorum malesef.
Hergün artan şiddet,kadın cinayeti,terör,tecavüz ve taciz olayları yüzünden.
Okula gönderiliyor öğretmen taciz ediyor.
Camiye yollanıyor cami imamı tecavüz ediyor.
Bakkala yollanıyor bakkaldaki amca saçını orasını burasını okşuyor
Dışarı oynamaya yollanıyor bu sefer yoldan geçen ruh hastası sorunlu insanın teki gelip kaçırıyor
Evde tutalım deniyor bu sefer komşu cinayeti çıkıyor
Ne için doğuracağım ki çocuğu? Bakkal amcası ellesin,öğretmeni taciz etsin,sokakta oynarken biri alıp benim dokunamadığım yavruma tecavüz edip gömsün diye mi?
Yapan yapsın ne diyebiliri ki? Ama devlet madem bu kadar çok çocuk için teşvik ediyor para versin,bu ruh hastası pislikleri temizlesin.
O da olmayacağına göre ailelerimiz habire çocuk yapsın. Gerçi insanlarımızı da anlamıyorum asgari ücretle geçinip 5 çocuk yapmasını da biliyorlar.
Günümüz koşullarında zevk için çocuk yapmak bencilliktir. En azından ekonomi düzelene kadar yapılmasın diyeceğim ama millet asgari ücret alırken 3. Çocuğuna hamile kalıyor,o da ayrı bir konu ya neyse.Insana değerin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz.
Son yıllarda sırf ekonomi değil kültür,insan hakları, değerler hepsi gitti.
Benim de çocuğum yok.Ve düşünmüyorum.Cevremdeki kişilere de eğer yurt dışına taşınabilecekseniz bence çocuk sahibi olun diyorum.
Cunku olay sadece ekonomik değil.Degerlerimizde çöküş var.Herkes kısa yoldan yalanla palavra ile para kazanma derdinde.Çocuk olsa okusa en iyi okullara gitse bile böyle bir ülkede yaşamak zorunda kalacak.
Ibni Haldun doğru demiş."Coğrafya kaderdir."diye.
Gelecek nesillere değerleri çökmüş bir ülke kalacak.Neden benim çocuğum çeksin ki o yüzden en azından kendi neslim cekmesin bana arkadan sövmesin diye çocuk yoook.
Not: Bunlar benim düşüncelerim bencilce bulabilirsiniz ama zaten üremek de bencilcedir.Bilinçaltında kendi neslinin, genlerinin devamı icin yapılır.Bilinçli kısımda ise anne olmak istiyorum diye desteklenir.(Bkz. Evrimsel Kuram diye araştırın çıkar)
bebeklere anneler bakamıyor zaten çocuk esirgemme kurumlar doldu taştı öldürülen kadınların çocuklarından.Kadın sürekli doğursun yeterki nüfusumuz artsın,doğan bebeğe nasıl bakılır düşünülmüyor nedense.
Habire doğursun mantığı..
Günümüz koşullarında zevk için çocuk yapmak bencilliktir. En azından ekonomi düzelene kadar yapılmasın diyeceğim ama millet asgari ücret alırken 3. Çocuğuna hamile kalıyor,o da ayrı bir konu ya neyse.
Maalesef..bebeklere anneler bakamıyor zaten çocuk esirgemme kurumlar doldu taştı öldürülen kadınların çocuklarından.
Biz beyin göçü yapalım,kalanlar aynı kafada yaşamaya devam etsin diyeceğim ama içim elvermiyor.3 cocuk bir de övülüyor zaten hic anlamiyorum bizim insanımıza anlatamadık nicelik değil nitelik önemli diye.
Milyonlarca genç nüfus var diye övünüyor bazı kişiler ama sonra milyonlarca işsiz oluyor onlar.Atanamadigi için intihar eden öğretmen adayları mi istersin üç kuruşa master yapıp çalışan mi istersin
Şimdi bir de dur durak bilmeden çocuk yapan bir topluluk var..
Nereden tutalım da düzelsin acaba?
Ben düşünmüyor degilim.Cunku gelecek yılları hiç iyi öngöremiyorum.Ailem kızıyor çok negatifsin pessimistsin diye ama pozitif bir şey mi var diyorum susuyorlar.Biz beyin göçü yapalım,kalanlar aynı kafada yaşamaya devam etsin diyeceğim ama içim elvermiyor.
Kim elitlik mi??Parti tutmam AKP li de değilim ama bu sefer haklı gerçekten avrupa nüfus konusunda tutuşmuş durumda
evet herkes bakabileceği kadar doğurmalı o çocuklar sürünmemeli yetersiz beslenmeden eğitimsizlikten ama sırf herkes iki çocuk yapıyor elitim ben de iki yapacağım daha fazla olamaz cık diyen varsa imkanı olup bu da saçma yani şimdi:)