• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Bu ülkede milletin soyunu kurutmak için yıllarca doğum kontrol uygulmaları yapıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilerimki ülkede şu tarım olayına biran önce el atılsın, güzel sebzeler Avrupaya, hormonlu gıdalar etler bize yediriliyor..
Eh o zaman doğurganlık bitiyor, azalıyor yada aklı var fikri yok nesil oluşuyor..

çocuk yapmamamdaki bir etkende bu, çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum da, doğal gıda yok, çocuğum benim çocukluğumdaki menemenin tadını hiç bilemicek:KK53::KK53:

çocuk yapmamamdaki bir etkende bu, çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum da, doğal gıda yok, çocuğum benim çocukluğumdaki menemenin tadını hiç bilemicek:KK53::KK53:
Gel menemene sebep vazgeçme çocuk sevdasından.:KK53:Menemen yiyeceğine başka birşey yer.Hangi ülkeydi emin değilim,Norveç olabilir,orada 1 ay domates olurmuş,yapmasa Onlar yapmazdı.

Kesinlikle haklısın, birde organik adı altında satın aldığımız ürünler bile organik mi? Dünya para verip alıyoruz ama hep acaba?
Eciş bücüş olan herşeyi organik diye kakalıyorlar.. Çocukken köye gittiğimizde bostanlardan yediğimiz domatesler mis gibi olurdu, fazla bi yamuğu yoktu..
Hayat şartları zorlaştıkça, karar vermekte zor..
Ama sağlığın el veriyorsa geç olmadan 1 tane daha yap bence :KK66: sevgisi başkadır ..

Gel menemene sebep vazgeçme çocuk sevdasından.:KK53:Menemen yiyeceğine başka birşey yer.Hangi ülkeydi emin değilim,Norveç olabilir,orada 1 ay domates olurmuş,yapmasa Onlar yapmazdı.

eee canım onlar daha güzelini yiyor balıkla besleniyor, menemen sadece şakadan bir örnek temiz gıda kalmadı ki, biz bile ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz o hormonlu bu ilaçlı, tavukların bile eski tadı yok

eee canım onlar daha güzelini yiyor balıkla besleniyor, menemen sadece şakadan bir örnek temiz gıda kalmadı ki, biz bile ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz o hormonlu bu ilaçlı, tavukların bile eski tadı yok
Sende ye balığı,balıkta bari hormon yok,doğal.:cool:Mesela bahçeli ev al,bahçesine sebze ek.Benim bahçemde ağaçlar var.Yazın az da olsa domates,maydonoz ,salatalık ekerim.

Sende ye balığı,balıkta bari hormon yok,doğal.:cool:Mesela bahçeli ev al,bahçesine sebze ek.Benim bahçemde ağaçlar var.Yazın az da olsa domates,maydonoz ,salatalık ekerim.

eee canım kendin yetiştirsende tohumları hibrit... bu daha en basiti beslenmesi, en önemlisi eğitim öğretimi tabii, Türkiyedeki eğitim öğretim pek güven vermiyor, sınavlarda full çekenler bile açıkta kalıyor, devlet artık özele yönlendiriyor, o da bayağı zor oluyor yani...

Daha çok cocuk doğsun, daha çok sefalet olsun.. daha çok yardıma ve sadakaya muhtaç nesiller yetişsin ki bunların zihniyeti hüküm sürsün...

eee canım kendin yetiştirsende tohumları hibrit... bu daha en basiti beslenmesi, en önemlisi eğitim öğretimi tabii, Türkiyedeki eğitim öğretim pek güven vermiyor, sınavlarda full çekenler bile açıkta kalıyor, devlet artık özele yönlendiriyor, o da bayağı zor oluyor yani...
İlla yapmayacağım çocuk diyorsun yani:KK53:

bol bol doğuralım arkadaşlar soyumuz kurumasın.. hamileyken sokağa da çıkmayalım.. habire doğurduğumuz için çalışmayalım da .. zaten bu ülkede ki işsizliğin sebebi de çalışan kadınlar öyle buyurmuştu cumhurbaşkanımız..

2 olaydı iyiydi.Oğlum senelerce başımın etini yedi kardeş diye.Eşim istemedi,senelerce yapmadık.Sonradan keşke dememek için ,oğlumun hayatta bir desteği olsun diye yaptım .Senin kızının hiç böyle bir talebi olmadı mı?

Oldu elbette ama pek sıcak bakmadım bende,bir ara eşimde olsun dedi ama biz hep gurbetteydik tek başına kalıyorsun oralarda..Birde sağlık sorunu vardı ameliyat olmuştu,tekrar aynı sorunları yaşamamak adına hayır dedim 2.çocuğa.

siz bakıyorsunuz tabii.. marıfet dogurmak sadece dımı? gelecek saglamak önemsiz....
açmış, üşüyormuş, üzerinde kıyafetı yokmus umurunuzda mı?
bi insan kolay mı büyüyor!
hele ki 3 kuruş maaşla!

ne sağlıyorsunuz ki ne istiyorsunuz insanlardan!

Eskiden çocuk büyütmesi daha kolaydı.İstediğini giydiriyordun şimdi marka istiyor.Eskiden hayalleri bisikletti.Şimdi tablet ayrı,lap top ayrı,cep telefonu ayrı (telefonda illa akıllı olacak)istiyorlar.Eskilerde düz liseye giden çoktu.Şimdi iyi bir okula gitmek için dersaneydi,özel dersti gerekiyor.İmkanı olan yapıyor,ya yapamayan.:KK43:

kalabalık aile iyidir, 3 kız kardeşiz, hem gülüş cümbüştü günlerimiz, gurbete gelince anlıyor insan boşluğa düşüyor resmen, elimden gelse 5 tane çocuk yaparım.

Sare hamilesin sanırım,sağlıcakla doğsun bebişin :KK74:
Bende üçüncüyü düşünüyorum inşallah ilerleyen yıllarda :KK69:

Yalnız görünüşe göre bütün ak tayfa çok çocuk düşünüyor,eyvahlar olsun :KK48:

Sare hamilesin sanırım,sağlıcakla doğsun bebişin :KK74:
Bende üçüncüyü düşünüyorum inşallah ilerleyen yıllarda :KK69:

Yalnız görünüşe göre bütün ak tayfa çok çocuk düşünüyor,eyvahlar olsun :KK48:
sağol canım, amin inşallah
virüs gibi yayılacak sanırım bu görüş :D of gülesim hiç yoktu :D

Terör örgütünün genç kızlarımıza olan istismarı kadına şiddet kadar tepki toplamalıdır. Hiçbir anne evladının paralel hainlerin elinde heba olmasını istemez. Bunlarla hep birlikte mücadele etmeliyiz. Bu konuda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Sizler güçlü durursanız kimse bu milleti terörle terbiye etmeye kalkamaz.

yine paralelle bitirmişte, paralel kaldı mı ya, artık üni ye giden genç akraba kalmadığından bilmiyorum, hala var mı evler, sanırım onu kast ediyor

Back