• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Bu ülkede milletin soyunu kurutmak için yıllarca doğum kontrol uygulmaları yapıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eskiden 7-8 yıl önce Türkiye'nin gelişip gerçekten yaşanabilir bir ülke olacağına canı gönülden inanırdım... Artık böyle bir düşüncem yok olmadığı gibi her gün stres altındayız. Her şey olabilir.. Her gün daha kötüye gidiyor eski halimle bile böyle bir dünyaya çocuk doğurmak istemem derdim ... Şimdi bir kızım var canımdan çok seviyorum iyi ki olmuş ama 2. için hayır düşünmüyorum düşünemiyorum.

milletimizin soyunu İsrailden aldığınız tohumlar kurutacak zaten
eskiden bu kadar çocuksuz insan varmıydı ? kanser aldı başını gidiyor.
doğur 40 yaşında hasta olsun emekliliği göremeden ölsün.
bu ülkenin genç düşünen aklı başında nüfusunuda sağolsunlar ya içeri attılar yada şimdi vatan görevi diye ölmeye gönderiyorlar.

birde söylemeden geçemeyeceğim
şu herkes annelik yapar benim çocuğuma deyince duygulandığı o kadın varya onunda ayağı altı öpülürmü anne diye.
kendi annesi ne kadar değerliyse her anne değerlidir her evlat candır.Sen yuhalatırsın yada alevi dersin yada kelle dersin ama onlar canlar.Şu bayraklara sarılan canlar varya şehitler ama sonuçta öldüler anne kuzuları hepsi şimdi gidip tek tek ayak altı öpsen burada süslü laflar söylense ne olur,geri gelir mi ?

bu ülkenin genç düşünen aklı başında nüfusunuda sağolsunlar ya içeri attılar yada şimdi vatan görevi diye ölmeye gönderiyorlar.

Bir ülke düşün ki doğar doğmaz borçlu ol..

Bebek mamaları GDO'lu, bebeklerin ıslak mendilleri parabenli, piyasada temiz şampuan yani zararlı kimyasal olmayan şampuan bulmak mümkün değil. Bebek mamalarının içinde mısır şurubu dolu, ek gıda diye verilen şeylerin tamamının içeriği kirli.
Doğurmasına doğururuk da bu bebeler nasıl sağlıklı büyüyecek? Anne karnında kalbi delik oluyor artık çocukların.
Sonra nedir bu doğum kontrolü takıntısı?
Doğum kontrolü şarttır. Çok sık gebe kalmak, erken gebelik, geç gebelik risklidir.
Yahu etin fiyatı kaç para? Bu bebelere eti nasıl yedireceksiniz?
Düşüremiyorlar işte etin fiyatını. Bu aile 3 çocuk yapacak da hadi anayı babayı çektir et, 3 bebeye haftada 2 gün mesela somon gibi yağlı balık, haftada bir gün kırmızı et yedirebilecekler mi?
Yok eğer ellerine kuru ekmek vermekse mesele, öyle yetiştireceğiniz çocuk anca 2.cil işgücü piyasasında kaçak işçilik yapar, onun da ekonomiye hayrı yok.
Ekmeğin içi avuç avuç şeker dolu.
Tarım ürünlerinin fiyatı almış başını gitmiş.
Kuruyemiş fiyatları ortada. Bu bebelere ne yedireceğiz?
Peki ne giydireceğiz?
Tekstil sektörü leş gibi. Bebek kıyafet ve oyuncaklarının çok büyük bölümü Çinden gelen civalı boyalarla dolu? Sen piyasanı bundan koruyamıyorsun daha?
Yani doğurmakla olmıuyor cancağızım. Bunun bakması beslemesi var, büyütmesi var. Büyüttün diyelim sınavı var. Var da var yani.
O kadar kolay değil.

Agzına saglık...Nasılsa her soylenene blat edip şakşalayan var..Ben olsam ben de sallarım boyle..Artık cocuklar dogustan kanserli dogacak nerdeyse..Saglıklı insan kalmadı ulkede..

Kmin soyu kuruyor bilemem de, bu guruhun kurumadıgı asikar..

Bir ülke düşün ki doğar doğmaz borçlu ol..

kişi başı milli gelir "OVP’ye göre 2015’te kişi başına milli gelir 9.286 dolar, 2016 içinse 9.364 dolar olacak.2014’te kişi başına gelir 10.390 dolardı."
nasıl oluyor bu ,para nerede :KK45:

Agzına saglık...Nasılsa her soylenene blat edip şakşalayan var..Ben olsam ben de sallarım boyle..Artık cocuklar dogustan kanserli dogacak nerdeyse..Saglıklı insan kalmadı ulkede..

Kmin soyu kuruyor bilemem de, bu guruhun kurumadıgı asikar..

iş çok çığırından çıktı.
artık TC kimliğinin hiç bir anlamı olmayacak.
Parti kimliği ile yürüyecek herşey.
İçeride Kınadıkları İsrail ile ticari anlaşmaları yazıldığı zaman vatan hainisin,paralelsin.
O gemiciklerle ne taşıyorlar acaba ? Helal gübre mi ?

kişi başı milli gelir "OVP’ye göre 2015’te kişi başına milli gelir 9.286 dolar, 2016 içinse 9.364 dolar olacak.2014’te kişi başına gelir 10.390 dolardı."
nasıl oluyor bu ,para nerede :KK45:

Aaa öyle deme kur yükseldi ondan yoksa kişi basına milli gelir artmıştır, artacaktır! :KK70:
Milli gelir artsa da paramızın kıymeti düşüyor ama biz büyüdük :KK53:

Düşük kur olduğunda ihracatın yüksek olması bekleniyor ya hani aralık 2015 ihracat ith. rakamlarına bakılınca gerileme var İthalatın azalması iyi de ihracat ? Her şekilde dış ticaret açığı vermeye devam ama biz büyüdük. Tarım hayvancılık ülkesi Türkiye ithal tohum alsın. Et fiyatı düşsün diye hayvan ithal etsin. Bu kafayla ooooooo:KK51:

Aaa öyle deme kur yükseldi ondan yoksa kişi basına milli gelir artmıştır, artacaktır! :KK70:
Milli gelir artsa da paramızın kıymeti düşüyor ama biz büyüdük :KK53:

Düşük kur olduğunda ihracatın yüksek olması bekleniyor ya hani aralık 2015 ihracat ith. rakamlarına bakılınca gerileme var İthalatın azalması iyi de ihracat ? Her şekilde dış ticaret açığı vermeye devam ama biz büyüdük. Tarım hayvancılık ülkesi Türkiye ithal tohum alsın. Et fiyatı düşsün diye hayvan ithal etsin. Bu kafayla ooooooo:KK51:

Tarım bakanlığının kamu spotunu seyrettiniz mi ?
tarım alanlarına bina yapmadan önce bize sorun diyor.Geleceğimiz için tarım alanlarını koruyalım diyor ama kime.
Sanki izinsiz çivi çakılabilirmiş gibi.
Korular,tarlalar yanıyor hemen pıt bir inşaat şirketine veriliyor.Eskiden tarlayı yakan çiftçiye ceza gelirdi.Şimdi ağamızınoğlu inşaat,damat bayrak inşaat çok katlı binalar yapıyor.

Kadın bu ülkede doğurma aşamasında bile eşit değil ki hem de erkeklerle değil hemcinsleriyle.

Memur/işçi devlet çalışanına bin türlü annelik hakkı verilirken, 6 ay ücretsiz izne kadar.. Özel sektör çalışanı anadan kabul edilmeyip artık ne olarak görülüyorsa da aynı haklar tanınmıyor.

“Ben memurumdan oyumu alırım, sanayici patronumla aramı bozmam” olarak ilerliyor.

Şu durumda bile hala doğur deniyorsa.. diyecek bir şey bulamıyorum.

Kadın bu ülkede doğurma aşamasında bile eşit değil ki hem de erkeklerle değil hemcinsleriyle.

Memur/işçi devlet çalışanına bin türlü annelik hakkı verilirken, 6 ay ücretsiz izne kadar.. Özel sektör çalışanı anadan kabul edilmeyip artık ne olarak görülüyorsa da aynı haklar tanınmıyor.

“Ben memurumdan oyumu alırım, sanayici patronumla aramı bozmam” olarak ilerliyor.

Şu durumda bile hala doğur deniyorsa.. diyecek bir şey bulamıyorum.

işçi babaya doğum izni 1 gün bile değil.
ana baba olursan bile dediğiniz gibi ayrım.İşçi alt sınıf herhalde.
Dinimizde ayrım yok ama maşallah sonuna kadar bize yaşatıyorlar.
zaten konuşmalarında mitinglerde hep memurdan bahsedilir.Aslında işveren devlet,devletin işçiside memurdur.
Biz özel sektör işçisi abilerinin kölesi olduğu için sesleri yükselemiyor.
Bakınız asgari ücret artış kıvrıktırması.

işçi babaya doğum izni 1 gün bile değil.
ana baba olursan bile dediğiniz gibi ayrım.İşçi alt sınıf herhalde.
Dinimizde ayrım yok ama maşallah sonuna kadar bize yaşatıyorlar.
zaten konuşmalarında mitinglerde hep memurdan bahsedilir.Aslında işveren devlet,devletin işçiside memurdur.
Biz özel sektör işçisi abilerinin kölesi olduğu için sesleri yükselemiyor.
Bakınız asgari ücret artış kıvrıktırması.

Ay sen ne diyorsun ya. Ben evlendiğim zaman 3 günlük evlilik iznimi senelik izinden saymışlar. Ben şok resmen. Yaygara çıkardım da hakkımı aldım. Koyun gibi olursak çok iyiyiz zaten özelde.

Ay sen ne diyorsun ya. Ben evlendiğim zaman 3 günlük evlilik iznimi senelik izinden saymışlar. Ben şok resmen. Yaygara çıkardım da hakkımı aldım. Koyun gibi olursak çok iyiyiz zaten özelde.

bir çok iş yeri asgari ücret artışını işçiden geri istiyor.ben seninle böyle anlaştım diye
2 hafta 3 hafta izin mümkün mü ? günlük rapor almak zaten süründürmeden olmaz.neyseki herşeyimiz tam.
Şikayet etme şükret.

Back