milletimizin soyunu İsrailden aldığınız tohumlar kurutacak zaten
eskiden bu kadar çocuksuz insan varmıydı ? kanser aldı başını gidiyor.
doğur 40 yaşında hasta olsun emekliliği göremeden ölsün.
bu ülkenin genç düşünen aklı başında nüfusunuda sağolsunlar ya içeri attılar yada şimdi vatan görevi diye ölmeye gönderiyorlar.
Bir ülke düşün ki doğar doğmaz borçlu ol..
milletimizin soyunu İsrailden aldığınız tohumlar kurutacak zaten
eskiden bu kadar çocuksuz insan varmıydı ? kanser aldı başını gidiyor.
doğur 40 yaşında hasta olsun emekliliği göremeden ölsün.
bu ülkenin genç düşünen aklı başında nüfusunuda sağolsunlar ya içeri attılar yada şimdi vatan görevi diye ölmeye gönderiyorlar.
Bir ülke düşün ki doğar doğmaz borçlu ol..
kişi başı milli gelir "OVP’ye göre 2015’te kişi başına milli gelir 9.286 dolar, 2016 içinse 9.364 dolar olacak.2014’te kişi başına gelir 10.390 dolardı."
nasıl oluyor bu ,para nerede
Agzına saglık...Nasılsa her soylenene blat edip şakşalayan var..Ben olsam ben de sallarım boyle..Artık cocuklar dogustan kanserli dogacak nerdeyse..Saglıklı insan kalmadı ulkede..
Kmin soyu kuruyor bilemem de, bu guruhun kurumadıgı asikar..
Ben biliyorum ama bi 10-15 yıl kadar sonra söylerim, şinci olmazkişi başı milli gelir "OVP’ye göre 2015’te kişi başına milli gelir 9.286 dolar, 2016 içinse 9.364 dolar olacak.2014’te kişi başına gelir 10.390 dolardı."
yemişizdir bence farketmeden
kişi başı milli gelir "OVP’ye göre 2015’te kişi başına milli gelir 9.286 dolar, 2016 içinse 9.364 dolar olacak.2014’te kişi başına gelir 10.390 dolardı."
Aaa öyle deme kur yükseldi ondan yoksa kişi basına milli gelir artmıştır, artacaktır!
Milli gelir artsa da paramızın kıymeti düşüyor ama biz büyüdük
Düşük kur olduğunda ihracatın yüksek olması bekleniyor ya hani aralık 2015 ihracat ith. rakamlarına bakılınca gerileme var İthalatın azalması iyi de ihracat ? Her şekilde dış ticaret açığı vermeye devam ama biz büyüdük. Tarım hayvancılık ülkesi Türkiye ithal tohum alsın. Et fiyatı düşsün diye hayvan ithal etsin. Bu kafayla ooooooo
Kadın bu ülkede doğurma aşamasında bile eşit değil ki hem de erkeklerle değil hemcinsleriyle.
Memur/işçi devlet çalışanına bin türlü annelik hakkı verilirken, 6 ay ücretsiz izne kadar.. Özel sektör çalışanı anadan kabul edilmeyip artık ne olarak görülüyorsa da aynı haklar tanınmıyor.
“Ben memurumdan oyumu alırım, sanayici patronumla aramı bozmam” olarak ilerliyor.
Şu durumda bile hala doğur deniyorsa.. diyecek bir şey bulamıyorum.
işçi babaya doğum izni 1 gün bile değil.
ana baba olursan bile dediğiniz gibi ayrım.İşçi alt sınıf herhalde.
Dinimizde ayrım yok ama maşallah sonuna kadar bize yaşatıyorlar.
zaten konuşmalarında mitinglerde hep memurdan bahsedilir.Aslında işveren devlet,devletin işçiside memurdur.
Biz özel sektör işçisi abilerinin kölesi olduğu için sesleri yükselemiyor.
Bakınız asgari ücret artış kıvrıktırması.
Ay sen ne diyorsun ya. Ben evlendiğim zaman 3 günlük evlilik iznimi senelik izinden saymışlar. Ben şok resmen. Yaygara çıkardım da hakkımı aldım. Koyun gibi olursak çok iyiyiz zaten özelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?