Dilerimki ülkede şu tarım olayına biran önce el atılsın, güzel sebzeler Avrupaya, hormonlu gıdalar etler bize yediriliyor..
Eh o zaman doğurganlık bitiyor, azalıyor yada aklı var fikri yok nesil oluşuyor..
Gel menemene sebep vazgeçme çocuk sevdasından.çocuk yapmamamdaki bir etkende bu, çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum da, doğal gıda yok, çocuğum benim çocukluğumdaki menemenin tadını hiç bilemicek
Kesinlikle haklısın, birde organik adı altında satın aldığımız ürünler bile organik mi? Dünya para verip alıyoruz ama hep acaba?çocuk yapmamamdaki bir etkende bu, çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum da, doğal gıda yok, çocuğum benim çocukluğumdaki menemenin tadını hiç bilemicek
Gel menemene sebep vazgeçme çocuk sevdasından.Menemen yiyeceğine başka birşey yer.Hangi ülkeydi emin değilim,Norveç olabilir,orada 1 ay domates olurmuş,yapmasa Onlar yapmazdı.
Sende ye balığı,balıkta bari hormon yok,doğal.eee canım onlar daha güzelini yiyor balıkla besleniyor, menemen sadece şakadan bir örnek temiz gıda kalmadı ki, biz bile ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz o hormonlu bu ilaçlı, tavukların bile eski tadı yok
Sende ye balığı,balıkta bari hormon yok,doğal.Mesela bahçeli ev al,bahçesine sebze ek.Benim bahçemde ağaçlar var.Yazın az da olsa domates,maydonoz ,salatalık ekerim.
İlla yapmayacağım çocuk diyorsun yanieee canım kendin yetiştirsende tohumları hibrit... bu daha en basiti beslenmesi, en önemlisi eğitim öğretimi tabii, Türkiyedeki eğitim öğretim pek güven vermiyor, sınavlarda full çekenler bile açıkta kalıyor, devlet artık özele yönlendiriyor, o da bayağı zor oluyor yani...
İlla yapmayacağım çocuk diyorsun yani
2 olaydı iyiydi.Oğlum senelerce başımın etini yedi kardeş diye.Eşim istemedi,senelerce yapmadık.Sonradan keşke dememek için ,oğlumun hayatta bir desteği olsun diye yaptım .Senin kızının hiç böyle bir talebi olmadı mı?Bak bende 1 bebede kaldım
2 olaydı iyiydi.Oğlum senelerce başımın etini yedi kardeş diye.Eşim istemedi,senelerce yapmadık.Sonradan keşke dememek için ,oğlumun hayatta bir desteği olsun diye yaptım .Senin kızının hiç böyle bir talebi olmadı mı?
kalabalık aile iyidir, 3 kız kardeşiz, hem gülüş cümbüştü günlerimiz, gurbete gelince anlıyor insan boşluğa düşüyor resmen, elimden gelse 5 tane çocuk yaparım.
sağol canım, amin inşallahSare hamilesin sanırım,sağlıcakla doğsun bebişin
Bende üçüncüyü düşünüyorum inşallah ilerleyen yıllarda
Yalnız görünüşe göre bütün ak tayfa çok çocuk düşünüyor,eyvahlar olsun
Terör örgütünün genç kızlarımıza olan istismarı kadına şiddet kadar tepki toplamalıdır. Hiçbir anne evladının paralel hainlerin elinde heba olmasını istemez. Bunlarla hep birlikte mücadele etmeliyiz. Bu konuda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Sizler güçlü durursanız kimse bu milleti terörle terbiye etmeye kalkamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?