- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
Koyun olmaktan, etrafa at gözlükleriyle bakıp gerçekleri görememekten çok daha iyidir.
verecek cevap bulamayınca neden fkabalaşıyorsunuzkisakinn cenabet gezip gezmemesi bizi ilgilendirmez diye düşünmüştüm
Aksine başbakan"aa ne güzel dövme bunlar hep yaptır çocugum deseydi bu seferde "aa başbakana bak çocugu neye özendiriyor "derlerdi bu kesin.başbakakanı sevmeyenler bakıyorum da nekadar mahalle agzı konuşan var.boşuna demiyolar birini tanımak için düşmanına bak diye:)
Dövmesini övmesine ya da eleştirmesine gerek yok ki neden böyle bir misyon üstleniyor sağlığa zararlıymış tamam da öyle bir söyler sen bilirsin kendi vücudun ama sağlığa zararlı der tamam ama çıkışmak kızmak bir de hocasına da yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi şikayet etmek sildirsin demek nedir yani. Bir de genelleme yapmak çok seviliyor biri birşey dedi ya hemen başbakanı sevmeyenler böyle işte konuşmaları başlıyor ama erdoğanı sevmeyen bi olarak hiç mahalle ağzıyla konuşmadım direkt o kişiye yazın bunu genellemeyin hele düşman filan erdoğanı sevmemek düşmanlık mı
tüm gazetelerde tv lerde yer alırken kk da neden yer almasın, ayrıca haberin içeriğinde bişey yok sadece olanı yazmışlar, pozitif ya da negatif yorumlayan üyeler, (senin yaptığın gibi yani) zaten gündem bölümü de bu yüzden var
ee herşeyimize karışılması beyinlere normal ve doğal olarak aşılanırsa buradada o konuyu açma, bunu aç tarzı karışmalar başlayacaktır tabii.neden konu edilmeyecekmiş?her şeyimize karışan bir başbakan varken ve genç bir futbolcunun dövmelerini bizzat kendisi konu etmişken tabii ki burada da tartışılır bundan daha doğal bir şey yok.
adamın yaptığı olur olmaz herşeyi alkışlamak zorunda değiliz değil mi?
ee herşeyimize karışılması beyinlere normal ve doğal olarak aşılanırsa buradada o konuyu açma, bunu aç tarzı karışmalar başlayacaktır tabii.
Ben çok abes birşey göremedim olayda
Öylesine sohbet ediyor havasında zaten futbolcuyla bence.
Hem aşağa yukarı herkes biraz daha büyük bir dövme görünce ay niye çektirdin o eziyeti kendine hem zararlı zaten deriz
Başbakanda bunları söylemiş zaten birisinin hayatına karışma gibi bir durum göremedim
Şimdi bizeneki erdoğanın çükündeki piercingten epilasyonlu kaportasında yazan ''gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri''kabartmasından!!!!
Bizi hiç ilgilendirmez tamamen kişisel tercihi ...
Elestitirken sınır tanimayacagim, elestirilirken bir kelimeye takilacagim...kesin simdi bide Tayyip ci ilan ediliriz :) Hâlbuki sana ne sayin Başbakan. Birak herkes istediği gibi yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?