Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

En azından nefretini kazanmaması mümkün. Başbakanla fikirlerim örtüşmese bile ben onu insan olarak sevebilirdim karşımda efendi biri olsaydı. Örnekler de verdim bununla ilgili zaten. Toplumun her kesiminin sempatisini kazanmış isimler mevcut. Nefret edilmeyen çok adam var. Ecevit'ten ölesiye nefret edeni duydunuz mu hiç? Syasi görüşten bağımsız konuşuyorum tamamen.

Başbakanın kendi fikrinden olmayanlarla kin ve öfkeyle konuşmasından rahatsızım ben. Çok sinirli, agresif ve tahammülsüz. Yukarıda da yazdım. ateist kelimesini küfür olarak kullanamaz hiç kimse.

o da onun tarzı yapcak birşey yok... sevenleri belki onun agrasif halini seviyor...iki kişi benden nefret etmesin diye onca seveninden mi olsun adamcağız:60:

herşeyi tüm çıplaklığıyla yaşayıp böyle rahat konuştukları bir türkiye istiyorlar canım....işte al sana modern kadın...yersen:ssz:

Valla istedikleri gibi yasasinlar beni hic ilgilendirmiyor... Ama kalkipta burada argo kelimeler kullanmasinlar biraz dikkat etsinler bu nedir ya midemi bulandirmak zorunda mi ? Sorsan bir De çok çağdaş bir kadin ...sokak tan gecen bir adam kullandigi bu kaba kelimeleri kullansa demedigini birakmaz ama !!

o da onun tarzı yapcak birşey yok... sevenleri belki onun agrasif halini seviyor...iki kişi benden nefret etmesin diye onca seveninden mi olsun adamcağız:60:

Bişey var demedim. Hayalimdeki cumhurbaşkanını tasvir ettim bir nevi. İnşallah bir gün genç dinamik kültürlü her görüşten insana saygılı kadına saygılı doğayı seven bir cumhurbaşkanımız olur. Benim çok büyük isteklerim yok ki :34:

Aksine başbakan"aa ne güzel dövme bunlar hep yaptır çocugum deseydi bu seferde "aa başbakana bak çocugu neye özendiriyor "derlerdi bu kesin.başbakakanı sevmeyenler bakıyorum da nekadar mahalle agzı konuşan var.boşuna demiyolar birini tanımak için düşmanına bak diye:)

valla Mune ben anlamıyorum, bu gayet sevimli bir konu olabilecekken, alakasız bi şekilde başörtüsüne geldi, ordan abdeste, bakalım biterken hangi konuyla bitecek heyecan içindeyim:27::27:

Senin için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama genelde her iki görüşteki insanların haberleri haber olarak ele alıp ona göre yorum yapmak yerine haberde adı geçen siyasiye atıf yaptıklarından ve bunu sonrasında o siyasiyi savunan ya da eleştirenlerin bu yorumları hedef almasından kaynaklanıyor.

Sürekli bir mücadele var, savunma ve eleştirme kaleleri oluşturuluyor, bir bakıyorsun konu Kılıçdaroğlu'yken Başbakan'a eski siyasilere, harama, günaha, rüşvete geliyor, asıl konu ne? Başbakan Riva kampında GS'li genç futbolcuya dövmelerini sildir demiş.

Aman hanımlar, yorum yapıyorum arkamı dönüyorum abdestsizliğe dalıyorsunuz, olayı dini ele alırsanız sonu gelmez, konu patlar:ssz:

mune abla siyaset bölümü hala aynı,hala tüm konuların dayandığ son nokta türban..

bu arada o kuru kafa da ne öyle nolmuş sana ablacım :43:

bunlar birtakım uydurma laflardır ben böyle bir şey demedim

yakın tarihe geliyorum bakınız hz. meryem... :27:

just sen bu gece beni öldürcen. KEşke hepimiz bekretimizi koruyabilseydik öyle lakin mümkün olmadı. Kızıııım kpss yok mu yarın :60:

just sen bu gece beni öldürcen. KEşke hepimiz bekretimizi koruyabilseydik öyle lakin mümkün olmadı. Kızıııım kpss yok mu yarın :60:

banane kpssden ben girmicem daha özelde devam :27::27:

erdoğan bana maaş kesmez zındığım ben :52:

Valla istedikleri gibi yasasinlar beni hic ilgilendirmiyor... Ama kalkipta burada argo kelimeler kullanmasinlar biraz dikkat etsinler bu nedir ya midemi bulandirmak zorunda mi ? Sorsan bir De çok çağdaş bir kadin ...sokak tan gecen bir adam kullandigi bu kaba kelimeleri kullansa demedigini birakmaz ama !!

aynen öyle canım...o zaman aa ne kaba derler:60:

Bişey var demedim. Hayalimdeki cumhurbaşkanını tasvir ettim bir nevi. İnşallah bir gün genç dinamik kültürlü her görüşten insana saygılı kadına saygılı doğayı seven bir cumhurbaşkanımız olur. Benim çok büyük isteklerim yok ki :34:

hımmm saygı duyarım...ben hayalimdeki cumhurbaşkanını buldum inşallah sende bulursun....ekmeleddin? (bu adamın ismine dilim dönmüyo):52:

İnşallah bir gün kadın cumhurbaşkanımız olur.
Benim dileğim de bu.

Back