- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
kızlık zarında bitecek bence![]()
herşey olabilir, du bakalım
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlık zarında bitecek bence![]()
En azından nefretini kazanmaması mümkün. Başbakanla fikirlerim örtüşmese bile ben onu insan olarak sevebilirdim karşımda efendi biri olsaydı. Örnekler de verdim bununla ilgili zaten. Toplumun her kesiminin sempatisini kazanmış isimler mevcut. Nefret edilmeyen çok adam var. Ecevit'ten ölesiye nefret edeni duydunuz mu hiç? Syasi görüşten bağımsız konuşuyorum tamamen.
Başbakanın kendi fikrinden olmayanlarla kin ve öfkeyle konuşmasından rahatsızım ben. Çok sinirli, agresif ve tahammülsüz. Yukarıda da yazdım. ateist kelimesini küfür olarak kullanamaz hiç kimse.
sildirmesin cenabet gezsin![]()
kızlık zarında bitecek bence![]()
herşeyi tüm çıplaklığıyla yaşayıp böyle rahat konuştukları bir türkiye istiyorlar canım....işte al sana modern kadın...yersen![]()
bekretini kaybeden kıza başbakan çabuk bekretini kime verdiysen geri al söz ver bana diyomuş![]()
o da onun tarzı yapcak birşey yok... sevenleri belki onun agrasif halini seviyor...iki kişi benden nefret etmesin diye onca seveninden mi olsun adamcağız![]()
valla Mune ben anlamıyorum, bu gayet sevimli bir konu olabilecekken, alakasız bi şekilde başörtüsüne geldi, ordan abdeste, bakalım biterken hangi konuyla bitecek heyecan içindeyim![]()
Aman hanımlar, yorum yapıyorum arkamı dönüyorum abdestsizliğe dalıyorsunuz, olayı dini ele alırsanız sonu gelmez, konu patlar![]()
bunlar birtakım uydurma laflardır ben böyle bir şey demedim
yakın tarihe geliyorum bakınız hz. meryem...![]()
just sen bu gece beni öldürcen. KEşke hepimiz bekretimizi koruyabilseydik öyle lakin mümkün olmadı. Kızıııım kpss yok mu yarın![]()
banane kpssden ben girmicem daha özelde devam
erdoğan bana maaş kesmez zındığım ben![]()
Valla istedikleri gibi yasasinlar beni hic ilgilendirmiyor... Ama kalkipta burada argo kelimeler kullanmasinlar biraz dikkat etsinler bu nedir ya midemi bulandirmak zorunda mi ? Sorsan bir De çok çağdaş bir kadin ...sokak tan gecen bir adam kullandigi bu kaba kelimeleri kullansa demedigini birakmaz ama !!
sildirmesin cenabet gezsin![]()
her şey dövmeye kalsa keşke..........
Bişey var demedim. Hayalimdeki cumhurbaşkanını tasvir ettim bir nevi. İnşallah bir gün genç dinamik kültürlü her görüşten insana saygılı kadına saygılı doğayı seven bir cumhurbaşkanımız olur. Benim çok büyük isteklerim yok ki![]()
Bişey var demedim. Hayalimdeki cumhurbaşkanını tasvir ettim bir nevi. İnşallah bir gün genç dinamik kültürlü her görüşten insana saygılı kadına saygılı doğayı seven bir cumhurbaşkanımız olur. Benim çok büyük isteklerim yok ki![]()
cenabet gezmesie niye bu kadar üzüldünüzki:44::44::44::44::44::44::44::44: