mune abla siyaset bölümü hala aynı,hala tüm konuların dayandığ son nokta türban..
bu arada o kuru kafa da ne öyle nolmuş sana ablacım
hımmm saygı duyarım...ben hayalimdeki cumhurbaşkanını buldum inşallah sende bulursun....ekmeleddin? (bu adamın ismine dilim dönmüyo)
İnşallah bir gün kadın cumhurbaşkanımız olur.
Benim dileğim de bu.
üzülmedim fikrimi söyledim:26:
Ekmel cok degerli bi isim oyle dalga gecme de. Ne biliyim benim ailem sunni degil de bizde cok takilir dindar kesim tarafindan bu isim kisaca da ekmel deriz.
Eminecik aday olabilseydi keske. Ben ona cok uzuldum. Chpnin oyunlarina kurban gitti cok guzel bi isim :)
Gecenin bu vakti ne geziniyon burda yavrucum.
Muneye bakma gece rüyana girer o parmak sallayan öcü:18:yaşadım biliyorum , ona göre
Git kızıma bak sen
Ekmel cok degerli bi isim oyle dalga gecme de. Ne biliyim benim ailem sunni degil de bizde cok takilir dindar kesim tarafindan bu isim kisaca da ekmel deriz.
Eminecik aday olabilseydi keske. Ben ona cok uzuldum. Chpnin oyunlarina kurban gitti cok guzel bi isim :)
hep chess yüzünden akışta gördüm daldım konuya baktım ki 3 ay önce de aynıydı hala aynı herşey.
kadın cumhurbaşkanı fikrine katılıyorum,keşke olabilseydi.
bayağı üzüldün gibi geldi bana,neyse ,enteresan
hep chess yüzünden akışta gördüm daldım konuya baktım ki 3 ay önce de aynıydı hala aynı herşey.
kadın cumhurbaşkanı fikrine katılıyorum,keşke olabilseydi.
yooo niye üzüleyim isterse ölenece yıkanmasın bana ne
şimdi siz çok dindarsınız ben ondan elin adamının cenabetliğini dilinize almanıza üzüldüm doğrusu..
bekretini kaybeden kıza başbakan çabuk bekretini kime verdiysen geri al söz ver bana diyomuş
bana üzülme canım git birkaç sayfa önceye fikirdaşların neler yazmış onlara üzül kulakları çek hadi bakalım....şimdi siz çok dindarsınız ben ondan elin adamının cenabetliğini dilinize almanıza üzüldüm doğrusu..
bana üzülme canım git birkaç sayfa önceye fikirdaşların neler yazmış onlara üzül kulakları çek hadi bakalım....
böyle şeyler sizin ruhaniyetinizi bozar,dinimizcede caiz değil,dövme gibi
benim dinimi ne biliyorsunuz kim dedi size dindAarım ona göre yaşar ona göre konuşurum dediğimi....lafın ortasına böyle gereksiz dalmayın komik oluyor
siz demedinizmi dövme yapan adam için ..cenabet gezer diye...cenebet derken neyi kastettiniz:44::44:
tam tahmin ettiğim gibi bodoslama dalmışsın...arkadaş dövmeyi sildirmesin demiş bende cenabet gezsin dedim...bununla dindarlığın ne alakası var alakası varsa benim dindarlıkla alakam olduğunu ne biliyorsun....oruç vurmuş kafaya diyecem de iftar da geçti...ya uykusuzsun yada iftardan sonra kan şekerin 400ü buldu...hadi canım git işine...tüm gün çenemi tuttum banlanmamak için böyle saçma konuyla banlatma beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?