Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

Ablacım, Dünya gündemlerinden, raporlarından ne kadar haberdarsın, ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim, bizim 3 çocuk teşviğine değil, varolan gençleri eğitmeye, eğitimli olanları araştırma, geliştirme, üretme konularında teşvik etmeye ihtiyacımız var artık, Dünya bir yola çıktı ve artık geri dönüşü yok, biz kendi içimizde böyle birbirimizi yemeye devam edersek, asıl üretmemiz gerekenleri üretmezsek ve ayrıca bazı konularda hala taviz vermeye devam edersek sonucu çok yıkıcı olacak.

Hala derdimiz başka, tüm Dünya için söylüyorum, olan kime olacak biliyor musun? Halklara olacak, bütün yaşanan herşeyi tek tek inceler, neden yaşandıklarını araştırır, taşları yerlerine oturtur, Dünya'da neler olduğuna, hazırlanan raporlara şöyle bir göz atarsan tablonun yaşasın ülke gelişiyor, yollar, hanlar hamamlardan çok daha bambaşka bir boyutta olduğunu görürsün.

O senin teşvik var ya, 1950'lili yıllarda olsaydı olurdu ama artık çok geç.

Ama ben bunlara zatem katılıyorum mune abla
Demek istediğim bu olay kişisel bir şey gibi
Pozisyon özel hayat gibi bir karmaşşa oluşturan kesimin netin niye olduğunu bilmemesi
Yani eleştiri var ama neye bunu bilmiyorlar

Meryem, Türkiye zaten genç nüfusu oldukça fazla bir ülke.
Ve o genç nüfusunun büyük bir kısmı işsiz. Nüfus istatistiklerine bir ara göz gezdir...

Zaman "her eve 3 çocuk" teşviğini kaldıracak zaman değil yani..Millet zaten aç..
Ben neyin niye yapıldığı hakkında konuştum
Eleştiri olacaksa buna olsun ama bunu özel algılamak yanlış

Türkiye zaten genç nüfuslu bir ülke :)) eee zaten mevcut durum için istenmiyor ,uç çocuk meselesi gelecek için isteniyor siz de bir ara azalan nüfus istatistiklerini yada nüfus piramitlerini incelerseniz daha iyi olur... Hatta bazi makaleler var onları da okuyun da uç çocuk istemesinin nedeninin bilimsel olduğunu da anlayin... Avrupa ülkeleri boşuna cirpinmiyor nüfusunu çoğaltmak için ...

Ama özel hayata müdahalesi bununla kalmıyor ki..Bir çok konuda var maalesef.

Ama ben bunun sürekli gündeme getirilip yanlış anlayıp ahlaksız espri yapılmasını vurguladım
En azından bu durum özel hayata müdahale için değil
Böyle olunca,vara yoğa eleştiri getiren insanlar gördükçe çok rahatsız oluyorum

Türkiye zaten genç nüfuslu bir ülke :)) eee zaten mevcut durum için istenmiyor ,uç çocuk meselesi gelecek için isteniyor siz de bir ara azalan nüfus istatistiklerini yada nüfus piramitlerini incelerseniz daha iyi olur... Hatta bazi makaleler var onları da okuyun da uç çocuk istemesinin nedeninin bilimsel olduğunu da anlayin... Avrupa ülkeleri boşuna cirpinmiyor nüfusunu çoğaltmak için ...
Bunu demek istedim ben de
Yani bu durum üzerinden
Yatak odama müdahale, pozisyon gibi esprilrr
İnsanların olayı anlamadığı ya da artık Rte nefes alsa tepki aldığını gösteriyor

Bunu demek istedim ben de
Yani bu durum üzerinden
Yatak odama müdahale, pozisyon gibi esprilrr
İnsanların olayı anlamadığı ya da artık Rte nefes alsa tepki aldığını gösteriyor

Valla lafa gelince de bizi cahillikle okumamakla felan suçlarlar .. Kaç yil önce bir makale okumustum nüfusumuzun geleceği ile alakali. Makaleyi yazan prof her şeyi anlatmis bu nüfusla gelecekte neler olabileceğini felan o zaman tehlikeyi anladim bende sonrasında uç çocuk teşvikleri oldu... Yani biraz okumak lazim tamam bu adam bunu diyor da neden diyor acaba diye , sonra da gelip espiri yaptiklarini zannederler ....

Seçimi kazanmaktan değil her kesimden insanın gönlünü kazanmaktan bahsediyorum :34:

toplumun her kesiminin gönlünü kazanması mümkün mü sizce..tabiki işin doğalı fikir ayrılıkları...şimdiye kadar kimsenin kazanmadığı kadar kişinin gönlünü başbakanımız kazandı bu bile başlı başına bir başarıdır....

yarin gideyim elimin üstüne ve omzuma küçük bi dovme yaptirayim:16:

Bunu bir bayanin yazdigina inanmak istemiyorum soktayim vallahi midem bulandi... Ülkemin çağdaş modern kadininin üslubu buysa vah vah vah ....

herşeyi tüm çıplaklığıyla yaşayıp böyle rahat konuştukları bir türkiye istiyorlar canım....işte al sana modern kadın...yersen:ssz:

Ama ben bunlara zatem katılıyorum mune abla
Demek istediğim bu olay kişisel bir şey gibi
Pozisyon özel hayat gibi bir karmaşşa oluşturan kesimin netin niye olduğunu bilmemesi
Yani eleştiri var ama neye bunu bilmiyorlar

O zaman haklısın, aslında konular olduğu gibi algılanır kişiselleştirmeden yorum yapılırsa daha iyi olur ama biliyorsun bölüm siyaset bölümü olunca, birde haber parti ya da parti başkanlarıyla alakalıysa alarm çanları çalıyor:)))
Seçim bitip ortalık durulana kadar fazla mesai yapacağız, bölüm kaynıyor:9:

toplumun her kesiminin gönlünü kazanması mümkün mü sizce..tabiki işin doğalı fikir ayrılıkları...şimdiye kadar kimsenin kazanmadığı kadar kişinin gönlünü başbakanımız kazandı bu bile başlı başına bir başarıdır....

En azından nefretini kazanmaması mümkün. Başbakanla fikirlerim örtüşmese bile ben onu insan olarak sevebilirdim karşımda efendi biri olsaydı. Örnekler de verdim bununla ilgili zaten. Toplumun her kesiminin sempatisini kazanmış isimler mevcut. Nefret edilmeyen çok adam var. Ecevit'ten ölesiye nefret edeni duydunuz mu hiç? Syasi görüşten bağımsız konuşuyorum tamamen.

Başbakanın kendi fikrinden olmayanlarla kin ve öfkeyle konuşmasından rahatsızım ben. Çok sinirli, agresif ve tahammülsüz. Yukarıda da yazdım. ateist kelimesini küfür olarak kullanamaz hiç kimse.

[MENTION][/MENTION]
O zaman haklısın, aslında konular olduğu gibi algılanır kişiselleştirmeden yorum yapılırsa daha iyi olur ama biliyorsun bölüm siyaset bölümü olunca, birde haber parti ya da parti başkanlarıyla alakalıysa alarm çanları çalıyor:)))
Seçim bitip ortalık durulana kadar fazla mesai yapacağız, bölüm kaynıyor:9:
O zaman ben yavaş yavaş sıvışayım müdürümüz
Hörmetler :18:

Aman hanımlar, yorum yapıyorum arkamı dönüyorum abdestsizliğe dalıyorsunuz, olayı dini ele alırsanız sonu gelmez, konu patlar:ssz:

valla Mune ben anlamıyorum, bu gayet sevimli bir konu olabilecekken, alakasız bi şekilde başörtüsüne geldi, ordan abdeste, bakalım biterken hangi konuyla bitecek heyecan içindeyim:27::27:

Back