Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

Kendisini zaten sevmiyorum bi de her konuda vaaz vermesi yok mu beni benden alıyor :37:
Kişisel tercihi . İster bütün vücuduna yaptırır, ister sildirir sana mı soracak yani ?
İleri görüşlü bi başbakanımız olsa keşke :31:

büyüğü olarak uyarmak tamam, ama sildirme konusunda söz almak yanlış bence.. sen uyarını yaparsın sildirir sildirmez ordan sonrası artık bir birey olarak onun kararı..

sildirmesi çok zor daha da zararlı bence lazerle işkence zaten

şimdi birde inadına gidip tüm vücudunu yaptırıyormuş. :23:

basbakan 3 tane cocuk yapin demiyor mu ? cocuk nasil yapiliyor ?
basbakana da iyyyyy dediniz mi ?
demessiniz sizin icin o ne derse desin dogrudur degil mi?
bencede ıyyy niye olsun değil mi.? başbakan da yapıyor bunlar doğal insan ihtiyacı üreme cinsellik

Son düzenleme:
$fft2mm5312316.jpg

meşhur dövme buymuş, bence çocuk terbiyesinden sildirmeye söz vermiş, bu dövme silinir mi ya, tüm kolu kaplıyo

Son düzenleme:
Bende tv izlerim, yaşımda epey var, bende rastlamadım:26:
Yani bende başörtüsü yasağına sonuna kadar karşıydım hep ama öyle bir anlatılıyor ki sanki başörtüsüyle dışarı çıkmak yasaktı bir dönem, herkesin başörtüsü çekiştiriliyordu..:26:
Benim teyzelerimde kapalı ama hiç mağdur olduklarını görmedim.

Konu başörtüsü değil, az önce ben de gereksiz yere cevap yazdım dayanamayıp sonra pişman oldum
Başörtüsü ile ilgili bir platform oluşturulursa ünvlerdeki, kamu kuruluşlarındaki vs. yapılan haksızlıkları zulümleri konuşabiliriz.
Bir de bu benim ailemde de kapalı var zamazingosundan ne zaman vazgeçilecek bilemiyorum.

Kendimde sevmem, baskasında görüntü olarak hoş geliyor bana dövme. Saglık acısından zararlı oldugu dogru ama....Cilt kanserine sebep oluyor.

arkadaşlar başörtüsü konusunu kapatabilirmiyiz, konu başörtüsü değil, konuşmak istiyorsanız başörtüsü konusuyla alakalı bir haber başlığı bulun lütfen ya da kendiniz açın

Son düzenleme:
İşte bu yüzden bir kesime çok kızıyorum
Ne var şimdi bunda
Hele ki o 3 çocuk olayını çok yanlış anlamışız
Genç nüfusa ihtiyac var ve devlet bununla ilgili teşvik yapmak zorunda
Bu ülkemize veya Rte ye özgü değil

Dilimiz beynimiz ne kadar da yatkın müstehcen şeylere
Yok pozisyon yok bilmem neresinde dövme

Ne var şimdi bunda

Ablacım, Dünya gündemlerinden, raporlarından ne kadar haberdarsın, ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim, bizim 3 çocuk teşviğine değil, varolan gençleri eğitmeye, eğitimli olanları araştırma, geliştirme, üretme konularında teşvik etmeye ihtiyacımız var artık, Dünya bir yola çıktı ve artık geri dönüşü yok, biz kendi içimizde böyle birbirimizi yemeye devam edersek, asıl üretmemiz gerekenleri üretmezsek ve ayrıca bazı konularda hala taviz vermeye devam edersek sonucu çok yıkıcı olacak.

Hala derdimiz başka, tüm Dünya için söylüyorum, olan kime olacak biliyor musun? Halklara olacak, bütün yaşanan herşeyi tek tek inceler, neden yaşandıklarını araştırır, taşları yerlerine oturtur, Dünya'da neler olduğuna, hazırlanan raporlara şöyle bir göz atarsan tablonun yaşasın ülke gelişiyor, yollar, hanlar hamamlardan çok daha bambaşka bir boyutta olduğunu görürsün.

O senin teşvik var ya, 1950'lili yıllarda olsaydı olurdu ama artık çok geç.

Ne var şimdi bunda

Meryem, Türkiye zaten genç nüfusu oldukça fazla bir ülke.
Ve o genç nüfusunun büyük bir kısmı işsiz. Nüfus istatistiklerine bir ara göz gezdir...

Zaman "her eve 3 çocuk" teşviğini kaldıracak zaman değil yani..Millet zaten aç..

Son düzenleme:
Back