Ablacım, Dünya gündemlerinden, raporlarından ne kadar haberdarsın, ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim, bizim 3 çocuk teşviğine değil, varolan gençleri eğitmeye, eğitimli olanları araştırma, geliştirme, üretme konularında teşvik etmeye ihtiyacımız var artık, Dünya bir yola çıktı ve artık geri dönüşü yok, biz kendi içimizde böyle birbirimizi yemeye devam edersek, asıl üretmemiz gerekenleri üretmezsek ve ayrıca bazı konularda hala taviz vermeye devam edersek sonucu çok yıkıcı olacak.
Hala derdimiz başka, tüm Dünya için söylüyorum, olan kime olacak biliyor musun? Halklara olacak, bütün yaşanan herşeyi tek tek inceler, neden yaşandıklarını araştırır, taşları yerlerine oturtur, Dünya'da neler olduğuna, hazırlanan raporlara şöyle bir göz atarsan tablonun yaşasın ülke gelişiyor, yollar, hanlar hamamlardan çok daha bambaşka bir boyutta olduğunu görürsün.
O senin teşvik var ya, 1950'lili yıllarda olsaydı olurdu ama artık çok geç.
Ben neyin niye yapıldığı hakkında konuştumMeryem, Türkiye zaten genç nüfusu oldukça fazla bir ülke.
Ve o genç nüfusunun büyük bir kısmı işsiz. Nüfus istatistiklerine bir ara göz gezdir...
Zaman "her eve 3 çocuk" teşviğini kaldıracak zaman değil yani..Millet zaten aç..
Ben neyin niye yapıldığı hakkında konuştum
Eleştiri olacaksa buna olsun ama bunu özel algılamak yanlış
kaybediyorsun.
Ama özel hayata müdahalesi bununla kalmıyor ki..Bir çok konuda var maalesef.
Bunu demek istedim ben deTürkiye zaten genç nüfuslu bir ülke :)) eee zaten mevcut durum için istenmiyor ,uç çocuk meselesi gelecek için isteniyor siz de bir ara azalan nüfus istatistiklerini yada nüfus piramitlerini incelerseniz daha iyi olur... Hatta bazi makaleler var onları da okuyun da uç çocuk istemesinin nedeninin bilimsel olduğunu da anlayin... Avrupa ülkeleri boşuna cirpinmiyor nüfusunu çoğaltmak için ...
Bunu demek istedim ben de
Yani bu durum üzerinden
Yatak odama müdahale, pozisyon gibi esprilrr
İnsanların olayı anlamadığı ya da artık Rte nefes alsa tepki aldığını gösteriyor
Seçimi kazanmaktan değil her kesimden insanın gönlünü kazanmaktan bahsediyorum
Şimdi de dövmeye karışıyor, ohoo bi de bu ülkede lgbtler onur yürüyüşü yapıyor, neye fayda
Kimsenin kimsenin hayatına tahammülü yok ki.
Sildirmesin dövmelerini
sildirmesin cenabet gezsin
Bunu bir bayanin yazdigina inanmak istemiyorum soktayim vallahi midem bulandi... Ülkemin çağdaş modern kadininin üslubu buysa vah vah vah ....
Ama ben bunlara zatem katılıyorum mune abla
Demek istediğim bu olay kişisel bir şey gibi
Pozisyon özel hayat gibi bir karmaşşa oluşturan kesimin netin niye olduğunu bilmemesi
Yani eleştiri var ama neye bunu bilmiyorlar
toplumun her kesiminin gönlünü kazanması mümkün mü sizce..tabiki işin doğalı fikir ayrılıkları...şimdiye kadar kimsenin kazanmadığı kadar kişinin gönlünü başbakanımız kazandı bu bile başlı başına bir başarıdır....
sildirmesin cenabet gezsin
O zaman ben yavaş yavaş sıvışayım müdürümüzO zaman haklısın, aslında konular olduğu gibi algılanır kişiselleştirmeden yorum yapılırsa daha iyi olur ama biliyorsun bölüm siyaset bölümü olunca, birde haber parti ya da parti başkanlarıyla alakalıysa alarm çanları çalıyor:)))
Seçim bitip ortalık durulana kadar fazla mesai yapacağız, bölüm kaynıyor
Aman hanımlar, yorum yapıyorum arkamı dönüyorum abdestsizliğe dalıyorsunuz, olayı dini ele alırsanız sonu gelmez, konu patlar
valla Mune ben anlamıyorum, bu gayet sevimli bir konu olabilecekken, alakasız bi şekilde başörtüsüne geldi, ordan abdeste, bakalım biterken hangi konuyla bitecek heyecan içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?