Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saygı duyarım.ben sevmem hatta nefret edrim.chp ve mhp den nefret ediyorum.sevmek zorunda değilim ama kalkıp da hakaret etmem.sırf sevmiyorum nefret ediyorum diye burdakiler gibi hakka girmem.neyse iftar yaklaştı müsade bana.chpyi sevmem![]()
Koyun olmaktan, etrafa at gözlükleriyle bakıp gerçekleri görememekten çok daha iyidir.
işte onu bende anlamadım. ilgimç. her yer başörtüsüne çıkar gibi oldu bu, kkda...Dövme bile başörtüsüne bağlandığına göre ben kaçar.![]()
Dövme bile başörtüsüne bağlandığına göre ben kaçar.![]()
Şimdi bizeneki erdoğanın çükündeki piercingten epilasyonlu kaportasında yazan ''gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri''kabartmasından!!!!
Bizi hiç ilgilendirmez tamamen kişisel tercihi ...
Şu konuyu başörtüsüne nasıl getirdiniz ya duyanda zorla başlarından alınıyordu dövülüyordu öldürülüyordu sanır hayır yani Erdoğan karşıtı eylemlerde kaç genç Erdoğanın polise verdiği yetkilerle can verdi bundan daha fazla mağdurluk mu olur kaldı ki konu o değil tarihte kimsenin kaç çocuk yaoacağına kız erkek arkadaşlıklara giyim kuşamına karışmadı size göre tek siz türbanlısınız zaten Erdoğan'a oy vermeyenlerin kendisi ailesi kapalı değil ya sadece okula kamu kurumlarıma giremediniz peki bu konuda mağdurluktan söz eden biri şimdi nasıl başkalarına karışıyor. Sağlığa zararlı diye karışıyormuş o da işin bahanesi hocasını çağırıp şikayet edecek ne var.
RTE'den pek hazzettiğim söylenemez, ama ben bu hareketinde bir art niyet göremedim, ilk defa karşılaştığı bir insanla konuşacak bir şey bulamayınca o da işte şakalaşmış kendince. Klasik orta yaş ve üstü Türk amca hareketi, yani bu defa kızmadım.![]()
Konu başörtüsüne nasıl geldi bilemem, devam ettirmek de istemem aslında ama şu yazdığınız ciddet hayret verici. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz pardon? Tabiki de zorla başımızdan alındı. Az buçuk tv izleyen herkes de gördü bunları.
şu aklıma geldi ya, 6 ve 9 a ne gülmüştüm
http://onedio.com/haber/basbakanin-asiri-sinirli-olmasiyla-ilgili-10-harika-caps-326545
Yahu adam cilt kanseri olursun diye çocuğa bir büyüğü olarak tavsiye veriyor. Ne yani cilt kanseri olunca mi söyleseydi? Yazık ya adam iyi niyetiyle sırf çocuğu düşündüğü için söylemiş. Bir baba bir ana gibi iyiligini düşünmüş. Buna niye cemkiriyorusnuz?
Ayıp ya lütfen biraz da doğru diyen. Hiç olmazsa doğruya doğru diyin. Sizin evladınız hırsızlık yaptığında ( Allah korusun ) onu kimsenin uyarmasini istemez misiniz? Istersiniz bence.. Sırf muhalefet etmek için doğruya bile yanlış diyorsunuz ya pes yani..