amma işsiz var burda ya akşamdan sabaha dek erdoğan propagandası yapıyorlar kaç ramazan kolisi alındı acep
Bunun bile neye ithaf edilerek söylendiği belli. Kiminle kimi mukayese ettiğinizi önce bir düşünün sonra bu lafları söyleyin harf oyunu filan yapmayın yani.
Bizim izinde olduğumuz tek insan var bu ülkeyi, geri kalmışlıktan, kula kul olmaktan, başka ülkelerin mandası altına girmekten kurtaran, şu an izindeyiz denilen adamın bile halk tarafından seçilebilmesinin, o koltukta oturmasının ve bir vatandaş en önemlisi bir kadın olarak size de onu seçebilme hakkını veren, kadınlara erkekler önünde eşitliği, miras hakkını, boşama hakkını veren yani insana insani değerlerini veren MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' tür. Arkasından gelen insanlar sadece parti lideridir ve onun ölümünden bu yana kimler geldi geçti hepsi tarihin tozlu sayfalarına gömüldü ama Atam öleli 76 sene oldu hala bu millet onu saygıyla anıyor. Bir insana ezbere izindeyiz adam demeden önce sorun kendisine neden aday olmadan önce başbakanlıktan istifa edememiş, dokunulmazlığının kalkmasını istememiş ne yarası varmış. Atamın ne dokunulmazlığı vardı, ne korumaları, ne makam arabaları. Ama siz tabi öyle bir karşılaştırma yapmak istememişsinizdir yine biz yanlış anlıyoruzdur dimi valla gözümüz yok istediğiniz kadar sevin vicdanınız rahatsa ne denebilir ki biz neyse ki hala sorguluyoruz olan biteni bu dokunulmazlık zırhından neden vazgeçilemediğini
Iste bu sozlerle anca kendinizi avutun Y e d i r e m i y o r s u n u z iste onu karsiliksiz sevenlere ve savunanlara bir issiz daha geldi aramiza hoş geldiniZ...
Ufff sen kimsin ya seninle uğraşacak boş zamanım yok iki saat uğrasıp harfleri de ayırma
amma işsiz var burda ya akşamdan sabaha dek erdoğan propagandası yapıyorlar kaç ramazan kolisi alındı acep
Hiç zorlanmadim ayirirken benimde tartışacak vaktim yok benim kim oldugum muhim degil bende sizi taniyor değilim. ..
yahu onlar da işlerini yapıyorlar dalga geçmeyin.
aklıma hep şu haber ve fotoğraf geliyor: ki sümeyye de talimat veriyordu hatta onu da başka bir konuda paylaşmıştım.
http://www.aktifhaber.com/iste-akpnin-soylu-yonetimindeki-ak-timi-926976h.htm
İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten ya gülsen mi ağlasan mı ,fütursuzca laflara sinirin mi bozulsa....
Ekip sağlam,heryer yetişiyorlar
Aynen cnm aslında boyle paylasimlara cevap vermeyeceksin ki kendi kendilerine konuşsunlar en iyi cevap susmaktir anlayana tabi zaten günü geldiginde oylar konuşacakRanana bosver:)
Söyleyecek sözü olmayanin edecek iftirasi bol olur:))
He bize koli veriyorlar hea hea bizim icin banka yaptirdilar, sirket kurdular de eglen :))
Söyleyecek sözü yok adamlarin iste zorlama:)
yahu onlar da işlerini yapıyorlar dalga geçmeyin.
aklıma hep şu haber ve fotoğraf geliyor: ki sümeyye de talimat veriyordu hatta onu da başka bir konuda paylaşmıştım.
http://www.aktifhaber.com/iste-akpnin-soylu-yonetimindeki-ak-timi-926976h.htm
İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten ya gülsen mi ağlasan mı ,fütursuzca laflara sinirin mi bozulsa....
lütfen altın yumruk rockyi unutmayalım [video=youtube;kMQkfrsj7Qc]http://www.youtube.com/watch?v=kMQkfrsj7Qc[/video]
Bende şimdi ukraynalı valinin dayak yeme görüntüleriyle alakalı bir konu açtım..
Adamcağız halktan bildiğin dayak yiyor ama sadece kaçmaya çalışıyor...
Ne korumaları halkı dövüyor,ne kendi karşılık vermeye çalışıyor..
Bizim ülkemiz başbakanıda kendi yuhlayan vatandaşı koltuğunun altına sıkıştırıyor
İNSANLAR HAKETTİKLERİ ŞEKİLDE YÖNETİLİRMİŞ.
ne diyelim