- 22 Mayıs 2014
- 2.585
- 1.737
Gözün görmedigi noktada bir insan hakkinda ispat olmadan ortaya atilan suc icin " benim icin sucsuzdur, zira bir kanit yok" demek bizim dinimiz icin en güzel seydir.
Ama gözün görmedigi halde, kanitta olmadan ortaya atilan suca " kesin yapmistir " demek, bizim dinimizde büyük vebaldir:))
Bu nedenle bana göre yapmamistir!
Bu kadar basit:)
Adamlar can derdinde, yerlere yığılmışlar, kanlar akıyor, pansuman yapanlar, müdahale eden doktorlar. Bu vaziyette içkimi içmişlerKoyun can derdinde Kasap et derdinde demek bu olsa gerek
Mervecik bea:)
Inan seni bende ciddiye alamayacagim:)
Ayrica ben o maavaaallde yorumlar yapmam:)
Okuyup, ögrendikelrimi paylasirim:)
Arkadaslarla birlikteyiz:)
Arkadaslara " bakin " dedim, " önceleri istemeyerek ofsaty oluyordu zannediyordum ama simdi eminim benim hayranim, fanatigim falan" dedim:)
Yer, Taksim Alman hastanesi yakiniydi.
Aksam üzeriydi.
Topluluk dine, mukaddese ( daha acik yazmak istemiyorum) agza alinmayacak küfürler ediyordu.
Bende diyorum ki, ister o grup camide ickide icmis olsun ister olmasin, zira camide icki icmekten daha adice seyler yaptilar..
Ayrica hem bagariyorlardi, hemde arkalarindaki duvarlarada yazmislardi o küfürleri..
Allah nasil bilirse öyle yapsin...
Gözün görmedigi noktada bir insan hakkinda ispat olmadan ortaya atilan suc icin " benim icin sucsuzdur, zira bir kanit yok" demek bizim dinimiz icin en güzel seydir.
Ama gözün görmedigi halde, kanitta olmadan ortaya atilan suca " kesin yapmistir " demek, bizim dinimizde büyük vebaldir:))
Bu nedenle bana göre yapmamistir!
Bu kadar basit:)
Heaa zaten bu paralelcilerin cikardigi hersey gercek:)
Baörtülü birinin dövülmedigini iddia ettikleri kaset gercek, basbakan hakkindaki montaj kasetleri gercek:)
Birtek, gecmisi darbelerle dolu TSK daki darvbeciler hakkindaki söyledikelri yalan:)
Gecmiste darbemi yapmislar ki birdaha yapmak istesinler tövvvbeeee:))
Ehhe ehehehe Ramazan eylencem oldu ya:))
Ofsaytim benim:)))
Gecin artik bana masallar anlatmayi ya..
Kac kere söyledim..
Masal dinlemeyi sevmem.
Gezinin yardakcilari 17 aralik darbesinin mimarlaridir
Basbakan, o zavalli kizin dayak yedigi görüntülerin hemen cikarilip kendisine yollanmasini isteyince o paraleller " görüntü yok efendim, o bölgede ki kamerelar devredisiymis" dimislerdi.
Sonra aradan 1 seneye yakin zaman gecip, 17 aralik darbesini yapmaya kalktiklarinda, baktilar isler istedikleri gibi gitmiyor, 1 yil önce yok dedikleri görüntüleri cikarttilar meydana ama öyle bir olay olmamis gibi:)) Yesinler...
Kemalistelerden bile o kizcagizla konusup, durumuna cok üzüldügünü, yapilanin insanlik disi oldugunu yazanlarda, yalan söylemis yani.
Ayrica, o gezi olaylari sirasinda camide icki icmekten daha asagilik seyler yapildi, Allah a, Peygambere agza alinmayacak seyler söylendi yani camiye saygi sinirlari cooook gecildi.
Ister icmis olsunlar ister icmemis olsunlar, Allah a, Peygambere, insanlarin inancina saygisi olmayandan, ibadethaneye saygi beklemem ben...
Yani gecin masallari...
:)) Kendini giderek daha komik duruma düsürüyorsun:)
Yapma kendine bunu:)
Konusulan konudan bilemi haberin yok?
Yazmak icin mi yaziyorsun?
Yazistigim arkadasa sor sana anlatsin konu ne neyi konusuyoruz:)
Yok yapacagim diyorsanda kendin bilirsin yani, benim icin tebessümsün sadece:)
Yazilarimi öne alip insalarin tekrar okumasina vesile oldugun icin saol:)
Sadece yazarken relax ol, stres yapma benim icin sorun yok:)
Bir insanin stres yapip hasta olmasina vesile olmak istemem su mübarek günde:))))
Ama hosuma gitmeyede basladi bu caban ve beni takip etmen:)
Hani AKP nin oyu sürekli fazlalasiyor ve gizli sevenleri oldugu düsünülüyorya kendimi öyle hissetmeye basladim:)
Gizli fanatik :)))
Allah iyiligini versin neyse hadi by:)
Ipek;
Dünya bankasinda en son 200 e yakin Türk calisoyrdu.
Yani dünya bankasinda calismak icin Basbakan oglu olmak sart degil.
Ayrica Bilal Erdogan Harward gibi bir üniversitede basari göstermis.
Yani dünya bankasinin stajyer olarak almasi öyle coook büyük birsey degil.
Soruna gelecek olursak.
Ayni anda, birbirinden alakasiz 3 ayri operasyonu birlestirip, sansasyon yaratmak isteyen, hatta tutuklananlara " sucu basbakana at kurtul" diyen kisiler mi adalet saglayacakti?
Ayrica nasil oluyorsa o 3 operasyon, Türkiye nin candamarlari olan islerin cevresinde döndü hep.
Halkbank, 3. havalani ve 3. köprü insaatini yapacak firmalar falan..
Yani gercekten gercegi görmek icin bakmak yeterli bence...
Bugün CHP ile Ekmeleddin Ihsanoglunu elele tutusturanlar, o zamanda Basbakanin icabina bakmak istedi...
Kac kere söyledim..
Masal dinlemeyi sevmem.
Basbakan, o zavalli kizin dayak yedigi görüntülerin hemen cikarilip kendisine yollanmasini isteyince o paraleller " görüntü yok efendim, o bölgede ki kamerelar devredisiymis" dimislerdi.
Sonra aradan 1 seneye yakin zaman gecip, 17 aralik darbesini yapmaya kalktiklarinda, baktilar isler istedikleri gibi gitmiyor, 1 yil önce yok dedikleri görüntüleri cikarttilar meydana ama öyle bir olay olmamis gibi:)) Yesinler...
Kemalistelerden bile o kizcagizla konusup, durumuna cok üzüldügünü, yapilanin insanlik disi oldugunu yazanlarda, yalan söylemis yani.
Ayrica, o gezi olaylari sirasinda camide icki icmekten daha asagilik seyler yapildi, Allah a, Peygambere agza alinmayacak seyler söylendi yani camiye saygi sinirlari cooook gecildi.
Ister icmis olsunlar ister icmemis olsunlar, Allah a, Peygambere, insanlarin inancina saygisi olmayandan, ibadethaneye saygi beklemem ben...
Yani gecin masallari...
Gezi olaylarinda dine küfür edenler yaz sende GÖZÜNLE gör canim:)))
Hea kulaginlada duy olur mu?
Ben görmedigi mi yazmam merak etme:)
Böylesi adilesen insanlardan da ibadethaneye saygi beklemem zira yaptiklari sey zaten son nokta...
Kabataştaki türbanlı bacının olmayan görüntülerine inanıp burda bizimle kavga edenler montaj olmadığı ispat edilmiş kulaklarımızla duyduğumuz konuşmalar söz konusu olunca gözünle görmediğin iftarının İslamdaki anlamını sorguluyor
Nasıl bir İslamiyet bunların yaşadığı bir anlasam..
Sen hırsızlığı,kul hakkını,insanları ayrıştırmayı,hakareti ,küfürü savun,sonrada gel burda müslümanlıktan bahset..
Rabbim beni böyle müslümanlardan etmesin.
Kac kere söyledim..
Masal dinlemeyi sevmem.
Yani gecin masallari...
Kendi yazdıklarını mı inkar ediyorsun?
Sen ne duruma düştüğünü hiç düşündün mü