senin duanla yaşamadı ki bedduanla can veremesin. Bu laflar ağırdır dikkat et. Sana dönebilir
77 mılyonu oyle sevdı bagrına bastıkı sormayın neyse kufur etcem sımdı ban yemek ıstemıyorum
benim duamla yaşamadı ama tonla yetimin hakkı var üstünde
bunlaırn ahı elbet ki çıkar bir gün...
Peki haram yemediğine, yolsuzluk yapmadığına emin olanlar nasıl emin olabiliyor öyleyse bu devirde bir gözün öbürüne güveni yokken Allah aşkına yani birilerini savunucam derken biraz da mantıklı olun birine bir şey söylerken o lafı size başka türlü döneceğini de hesap edin. Bu insan babanızın oğlu mu her an yanında mısınız. Bizim kulaklarımızla duyduğumuz ses kayıtları varsa bunun hiçbir şekilde aksi ispatlanamadıysa sadece meydanlarda çıkıp da yok paralel devletin işi filan denilip ahkam kesip millet nasılsa inanır deniyorsa ben sürü psikolojisine tutulup herkes inanıyor demek ki doğru diyemem ayrıca çoğunluğun düşündüğü doğrudur diye bir kavram yok kaldı ki Erdoğan'a inanmayan ve oy vermeyen kesim zaten azınlık değil. Oy verecek başka kimse yok, Erdoğan giderse yine okullara başörtüyle giremeyiz, maazallah dinsiz kalırız mantığıyla oy verenlerden olmam. Ama tabii başka partiden birinin değil ses kaydı böyle bir iddia bile olsa aylarca demediğiniz kalmazdı değil mi bunlar zaten böyleler diyerek. Başbakan zemzem suyuyla yıkanmıştır zaten. Zulme karşı haram yemeye karşı bilip duyup susmakta o günaha iştirak etmektir bilmem biliyor musunuz. İspatını isterim gösteremiyorsa montajdır belgesi alamıyorsa ben ona temiz diyemem. Kaldı ki onca genci emirleriyle vurduran öldürten ve meydanlarda ölünün arkasından yuh çektiren biri çıkıp da dinden bahsedip oy avcılığı yapmasın bize!
!
Peki haram yemediğine, yolsuzluk yapmadığına emin olanlar nasıl emin olabiliyor öyleyse bu devirde bir gözün öbürüne güveni yokken Allah aşkına yani birilerini savunucam derken biraz da mantıklı olun birine bir şey söylerken o lafı size başka türlü döneceğini de hesap edin. Bu insan babanızın oğlu mu her an yanında mısınız. Bizim kulaklarımızla duyduğumuz ses kayıtları varsa bunun hiçbir şekilde aksi ispatlanamadıysa sadece meydanlarda çıkıp da yok paralel devletin işi filan denilip ahkam kesip millet nasılsa inanır deniyorsa ben sürü psikolojisine tutulup herkes inanıyor demek ki doğru diyemem ayrıca çoğunluğun düşündüğü doğrudur diye bir kavram yok kaldı ki Erdoğan'a inanmayan ve oy vermeyen kesim zaten azınlık değil. Oy verecek başka kimse yok, Erdoğan giderse yine okullara başörtüyle giremeyiz, maazallah dinsiz kalırız mantığıyla oy verenlerden olmam. Ama tabii başka partiden birinin değil ses kaydı böyle bir iddia bile olsa aylarca demediğiniz kalmazdı değil mi bunlar zaten böyleler diyerek. Başbakan zemzem suyuyla yıkanmıştır zaten. Zulme karşı haram yemeye karşı bilip duyup susmakta o günaha iştirak etmektir bilmem biliyor musunuz. İspatını isterim gösteremiyorsa montajdır belgesi alamıyorsa ben ona temiz diyemem. Kaldı ki onca genci emirleriyle vurduran öldürten ve meydanlarda ölünün arkasından yuh çektiren biri çıkıp da dinden bahsedip oy avcılığı yapmasın bize!
Sorgulamak, araştırmak benim vatandaşlık görevim. Çünkü vereceğim oy ile bu ülkede yapılacak icraatlere iştirak etmiş sorumluluk almış olucam bunun bilincinde biriyim. Yok yurtdışında para biriktirmiş de öyle ev almış artık ne kadar para gönderiyorlarsa biriktirip öyle bir evi alabilmiş. Peki gemi filolarına ne diyorsunuz bu inkar edilmedi ki, peki market zincirleri, ortaklıklar bunlar nedir. Bir yüzüğümden başka servetim yok diyen başbakanın serveti dudak uçuklatıyor ve ne yapacak biliyor musunuz Cumhurbaşkanı olarak mal beyanında bulunması gerektiğinden tüm mallarını damadı kayınpederi gibi 1. dereceden akraba olmadığı kişilerin üzerine geçirecek.
Dini bari mübarek Ramazan günü çıkarlarına alet etmesin oy toplama aracı olarak kullanmasın. Din Allah ile kul arasında saklı olan bir şey ne meydanlarda ne siyasette yeri yoktur. İnsanların manevi duygularından vurarak oy toplamak çok sevap ama öyle değil mi. Yukarıda Allah var.
Peki sayın Başbakan pek Pürüpak ya hiç suçu yok, sicili tertemiz, hakkındaki her şey iftira ya pek o zaman neden istifa etmedi Başbakanlıktan. Bilmiyorsanız söyleyeyim yasalar gereği bir kişi Cumhurbaşkanı adayı olurken tüm siyasi görüşlerinden arınmalı bağımsız olmalıdır. Her kesime aynı oranda yakın olmalıdır hele bir siyasi partiye hala bağlıyken o partinin başbakanıyken Cumhurbaşkanı adayı olmak düşünülemez ama YSK herzaman ki gibi ondan yana karar alarak olabilir diyor tamam had olabilir sırf üzerineki iddiaları şüpheleri yok etmek adına neden kartları açık oynamıyor benim alnım ak üzerimde hiçbir suç dosya yok ve açılabilecek bir dava da yok deyip istifasını veremiyor vazgeçemiyor çok açık çünkü Başbakanlıktan istifa ettiği anda üzerinde olan davalar için suç duyurusunda bulunulur ve onlarca yeni dosya da eklenir yargı yolu açılır da o yüzden. Onun için başkalarına laf demeden gözü kapalı tertemizdir demeden önce bir bunları sorgulayın diyeceğim ama çok zor!
Gözün görmedigi noktada bir insan hakkinda ispat olmadan ortaya atilan suc icin " benim icin sucsuzdur, zira bir kanit yok" demek bizim dinimiz icin en güzel seydir.
Ama gözün görmedigi halde, kanitta olmadan ortaya atilan suca " kesin yapmistir " demek, bizim dinimizde büyük vebaldir:))
Bu nedenle bana göre yapmamistir!
Bu kadar basit:)
Rabbimin ilk emri oku ama,okumaktan araştırmaktan öğrenmekten bile aciz insanlar gelip burda İslamı öğretmeye kalkıyor..
Azıcık doğru okusan,sadece sana öğretilenleri değil herşeyi öğrenmeye çalışsan olmayacak bunlar.
17 Aralık konuşmalarının montaj olmadığı ıspatlandı.
Kabataştaki görüntüyüde paralelci mi çıkarttı başka biri mi bilmiyorum ama biz 60 Cumadır başbakanın çıkartacağı görüntüyü bekliyoruz..
Öyle bir görüntü yoksa başbakanın yalancı olduğunu kabul ediyorsun demektir.
Tekrar duamı edeyim
Rabbim beni kul hakkına,hırsızlığa,yalana ve iftiraya göz yuman müslümanlardan eylemesin.
Heaa zaten bu paralelcilerin cikardigi hersey gercek:)
Baörtülü birinin dövülmedigini iddia ettikleri kaset gercek, basbakan hakkindaki montaj kasetleri gercek:)
Birtek, gecmisi darbelerle dolu TSK daki darvbeciler hakkindaki söyledikelri yalan:)
Gecmiste darbemi yapmislar ki birdaha yapmak istesinler tövvvbeeee:))
Ehhe ehehehe Ramazan eylencem oldu ya:))
Ofsaytim benim:)))