Erdoğan: 'Bir Lira da Beş Lira da Olsa Hesabıma Yardımlarınızı Yapın'

o sekilde anladim ben yazindan o yuzden boyle bir tepkim oldu..ne yani yakip yikilsin oyle mi ortalik??? Yani chp li mhp li ayirt etmek degildi amac…orda kim varsa onlara karsiydi hareket…

bu yapilanlar dogru muydu sence?? Vicdanina sor oyle soyle ama…buna gerek var miydi??? Daha oncede yazdim ama bir kismi provokator bir kismi ise gaza gelen halk…bana gore hepsi yanlisti…bindigimiz dali kesmek gibi birseydi iste…

hep de aynı cümleler. onlar gerçek müslüman değil, gerçek şeriat bu değil bla bla bla.. gerçek şeriat bu değil diyorsan aç kuranı oku biraz, ama arapçasını değil türkçesini he yanlış çevirirler filan bahanesini de bırak güvendiğin alimlerin diyanetin çevirisine bak. öldürene kadar taşlamak, aileden birini öldürünce kan davasına çevirmek, bir adama iki kadının denk gelmesi, kadının işi olmadığında sokağa çıkmaması, eşlerine taparcasına davranarak köleliğe sürüklenmesi daha bir çok şey bunların hepsi şeriat kanunudur. işte bunun için laik devlet var, işte bunun için belli kurallar var, işte bnun için din ve devlet işleri ayrılıyor. ben devlet mmemuruyum diyelim ki ota tapıyorum, diyelim ki kafamdan ibadet uydurdum, diyelim ki dinime göre çıplak gezmek gerekli işe çıplak mı geleyim. ibadet diye işi bırakıp kendime mi çekileyim. dinim bunu emrediyor diyip görev yerimde erkeklerle konuşmayayım mı.

he işin komiği zaten dinen kadının çalışması da yasak, hatta işi olmadığında dışarı çıkması bile yasak :) işyerinde türbanı ne yapacaksınız o zaman diye sorarlar adama

Ahmet Kaya vatan hasretinden ölmüş.Nazım Hikmet için de aynı şeyi söyleyen yok,samimiyet yarışına girmeyelim.

Nazım ile Ahmet Kaya yı bir tutamayız. Nazım Roj Tv de pkk paçavrasının önünde şarkı söyledikten sonra ''Araba mı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım da kaçtım'' sloganı mı attı.

vicdanıma sormama gerek yok hiçbir zaman haklı olarak yapıldı demedim demem de doğru ne bilirsem onu konuşurum ben. ordaki eylem başbakan bu kadar kısıtlama diktatörlük yapmasa ayaklanmaya gitmezdi sen de bunu biliyorsun. herkes onun gibi düşünmek onun gibi yaşamak müslüman olmak zorunda değil. yıllar önce kadınların siyasete girmesini istemeyiz diyen erdoğan şimdi adayları patır patır kendi çıkarıyor, asıl o bindiği dalı kesmesin bence. düşünceler değişir, erdoğan da değişir o yüzden aslolan düşüncedir kişi değil putlaştırmanın lüzumu yok. he bu yazdıklarım komple sana değil yanlış anlama düşünce belirtiyorum sadece diyalog değil topluca konuya cevaptır.

oyle ama…yani muslumanlik kusura bakmada dayatma degil…kafalar yariya kadar acik bir ton makyaj suratlar estetikli…yahu bu seriat mi sizce?? Bence degil…

taslamak vs bunlar var evet seriatta…ama onunda kendine gore sartlari var…BDV bolumune giriyor musun hic?? Bir cok kadin kocasi aldatti diye konu aciyor…bak boyle bir ceza olsaydi bunlar olabiliyor muydu???

Ne demek eslerine tapmak ya?? Bunlari nerden uydurdun simdi?? Nerde yaziyor bu?? Kaldiki eslerin birbirine deger vermeleri kadar guzel birsey yok evlilikte…neden bu kolelik olsun…bu da bana gore modern toplum laflari…kadin kocasinin basinin taci olmalidir…Iranda boyle degil diye Islam boyle degil diyemezsin!

Gunumuz sartlarinda maalesef bir cok kadin calismak istemesede mecbur kaldigi icin calisiyor…kadin zorunlu degildir calismaya..kapitalist duzen sagolsun diyelim…buna bizleri zorunlu kilmis durumda…

O zaman 2-3 tane agaci bahane ederek yapmayacaklardi bunlari…herseyin bi adabi vardir…herseyi yakip yikip siradan esnafin mallarina zarar vermeler…gercekten cok cirkindi…

Asil diktatorleri gorseniz o zaman Basbakana ne derdiniz merak ediyorum…kimseye birsey dayattigi yok cunku…muslumanlikta dahil buna…

Herneyse sonuc olarak…Allah ulkemi karistirmak isteyenlere firsat vermesin ve ulkem icin hayirli olani versin.

Son düzenleme:

Erdoğandan önce benim annem teyzem vs.. neden duymadı peki şimdi böyle söyleyenler var biliyor musun ?
Peki yasaktı türban benim neden anneme 40 senedir türbanlı hayatı boyunca biri çıkıp türbanını çıkar demedi , size bazı şeyler saptıralarak öğretilmiş.
Laik Devlet anlayışı ne olduğunu pek anlamış değilsiniz , bugün bak bakalım çin de yaşayan uygur Türklerine müslümanlığını yaşayabiliyorlar mı ?
Bak bakalım bi müslüman arap devletine orada yaşamaya kalksan ilk başta seni himayesine yani seni köle alması lazım , Türkiye her ülkeden her insan her din ve ırkta insanlar özgürce yaşayabiliyor siz diyorsunuz ki utansın , açıkçası komiksiniz

işte baskıyla kapanın demekle insanlar ancak o kadar kapanıyorlar. kendine göre şartları nedir mesela recmin? 4 şerefsiz toplanıp bu kadın zina etti dese bu nasıl kanıt kabul edilebilir kadn nasıl taşlanarak öldürülebilir ? ki kadın taşlanarak öldürüyor ama adama sadece sopa cezası var bu nasıl şeriat nasıl adalet.??? ölüm anına kadar tövbe kapısı açık olduğu iddia edilen bir din ama aynı din ecel beklemeden tövbe fırsatı vermeden katlediyor. çelişkilere bak bununla mı yönetilmek istiyorsun. ki ben müslüman değilim, müslüman gibi yönetilmek de istemiyorum özgürlük bir tek size mi var? eşe tapmak meselesine gelince aç sahih olduğu kanıtlanmış bir hadis, allah diyor ki benden başka birine tapmanızı emredecek olsam eşlerinize tapın derdim, kocasını reddeden kadına melekler lanet eder, kocasına surat asan kadına allah lanet eder bunun gibi bir sürü hadis var ilk emir oku ama niyeyse benim kadar okumuyor kimse:) ben irandan örnek vermedim burayı geç bence, kadın sünnetine gel mesela. bu bi sünnet farz değil ama nihayetinde peygamber isteği. sonra mecbur kaldığında çalışsın diye bir durum yok çalışamaz kadın, evden de çıkamaz hatta çünkü bu onun namusu için daha iyidir. kocan sana x ile konuşma dese bu annen bile olsa görüşemezsin, şuraya gitme dese gidemezsin, evden çıkma dese çıkamazsın, çalışma dese zaten hayatta çalışamazsın. bunu mu istiyorsun ? kapitalist düzeni oluşturan bizleriz :) kapitalist düzen diyip kendi elinle yaptığın bişey için allahının emrini reddedemezsin sevgili tontriko

Bu dedigin sey anayasada dinsiz gectigimiz icin degil hanfendi…laik bir devlet oldugumuz icinde degil…dini hristiyanlik olan ulkelerdede 72 milletten insan yasiyor ve gayette normal sekilde yasiyorlar..her ne kadar azinlik muamelesi gorselerde…

Askeriyeye gittimi senin teyzen annen?? Ziyarete bile gitsen esarbini cikartmaya mecburdun..en azindan soyle bir ayrim vardi..igne kullaniyorsan giremiyordun kullanmiyorsan girebiliyordun…yahu oglunu buyutmus bu gunlere getirmis ama uzaktan seyrediyordun…ne kadar aci bilir misin???

Kaldiki annen teyzen bi resmi dairede calistilar mi?? ya da okula gittiler mi o sekilde??? Bu turban meselesi donem donem iktidara gelen kisiye gore degisen bir durum…bir donem serbest oluyor bir donem olmuyor...bizzat bu durumlarin yasandigi donemlerde okudum..bu yuzden cok iyi bilirim.

Uygur Turkleri cinliler tarafindan zulum goruyorlar, bununla baglanti nedir???

2-3 ağaç değil koskoca milli servet olan bir park. ki 3 ağaç olsa bile 3 ailenin bir ömür alacağı nefesin teminatı ağaç deyip geçme.asıl diktatörü görüyorum ben, dayatma yok derseniz gerçekten boş atıp dolu tutmaya çalıştığını düşünürüm. yine söylüyorum bak ben senin gibi düşünmek zorunda değilim, sana göre evlenmeden birliktelik yaşamak günah ama bana göre değil benim bi evde sevdiğim insanla yaşamam seni ne ilgilendirir? evime bunun için baskın düzenlersen bu dayatma mıdır değil midir ? bu en basit örnek çoğaltabilirim de.

Orada ki amaç ağaç değildi , ağaç olarak görüp kabul etmişseniz o sizin baktığınız çerçeveden kaynaklanıyor. Ağaç içinde Devlet malına zarar verilmedi sadece bir takım grubunda aynı amaçla orda olduğu imajı verilerek saptırıldı ve devlette buna karşı halkını geri püskürtmeye çalıştı , ağaç diyorsunuz ya bende ağaç üzerinden konuşayım o zaman , amaç ağaçtı başbakan neden yollarına ambargo koyup olayı alevlendirdi? Kendisine düzenlenilmiş suikast değildi , onu oraya getiren halkının birtakım istekleri doğrultusunda yapılan mitingdi ve erdoğan gözlerini oyup canlarına kasdetti.
Biz fırsat vermiyoruz böyle insanlardan ülkemizi koruyoruz

Zina yı Türk Ceza Kanunu'nda suç olmasını hangi hükümet kaldırmıştı hatırlatırmısın

Sana bişi diyim kısaca anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ,
Dağı delmek bir insanın düşüncesini kırmaktan daha kolaydır...
Bundan sonra başınıza ne gelirse Allahtan bilmeyin olur mu ? Allah herkese akıl , fikir , irade vermiş ...

doğruları çarpıtma tontriko, sen siyasi bir simge olan siyasi kişiliği olan insanları taklit eder gibi takarsan başörtünü elbette ki giremezsin askeriye öyle elini kolunu sallayarak girebileceğin biyer değil devletten ile bağımsız olmak zorunda belli kuralları var. şulebaş gibi bağlarsan başını tabi ki giremezsin, iğnesiz kullan demenin mantığı bu. amaç baş kapatmaksa iğne kullan veya kullanma niye zoruna gidiyor ? ki sadece başörtüsü yasakmış gibi de gösterme. askeriyede 1 günlük tıraş olmamış sakallı kişiler, eşofmanlı, terlikli, dövmeli kişiler de alınmaz bu kurumun disiplinindendir başka sebepten değil. askeriyede mesela 1. derece asker yakını olmayan kişiler de içeri alınmaz ben istediğim yere girerim beni nasıl almazlar diyebilir misin..

Sapancı Teyzeyi yakalayan güç acaba neden Pkk paçavrasıyla ağzını yüzünü kapayanları yakalamadı. Çevreye zarar verenler onlardı. Gençlerin çadırlarının yakılması çok acı. Yakmak Allah'a mahsustur. Gezi Olayı şaibelerle dolu.

O konuda haklısın. Kafasını deve hörgücü gibi kabartanlara Peygamber Efendimiz karşı çıkmıştır

bu arada kürtaj da yasalanacak günah diye, bu dayatma mıdır değil midir ? diyelim yolda tecavüze uğradın kürtaj yasak o bebeği 9 ay karnında taşıyarak yine de erdoğanı sevebilir misin? ya da bu adam diktatör değil diyebilir misin?

Başı kapamanın beşyüz tane yolu var. İlla aynı şekil kapanmak mı icap ediyor ben anlamıyorum.

Canım yorma kendini , inan ki bu düşünce tarzlarını değiştirmek imkansıza yakın , bazıları da yaşayarak gerçeği görür ...
Ben hiç bir partinin üyesi yada fanatiği değilim , yanlısı dahi de olmadım . Okuyorum , görüyorum , araştırıyorum , öğreniyorum ... Daha da göreceğimiz günler var inşallah... Bizim dediğimiz o günüde görücez...Türkiye de %60 ı koyun piskolojsinden çıkabilmiş değil henüz o yüzden polemiğe girsende boşş

farkli frekanslardayiz...ama genede ben karsidakine saygi duymak gerektigini dusunurum uslubumda her zaman bu sekildedir..isine gelmeyince karsidakine koyun kuzu dersen o is olmaz...herneyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…