- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.807
- 798
herkes demedim zaten :) neden öyle anladığını anlayamadım doğrusu. herkes değil yalnız o çapulcu ayyaş dediği vur emrini verdiği kişiler chpli mhpli kişilerden de çıktı bunu inkar edemezsin. ve katlettiği dövdürdüğü kişilere destek için milyonlarca muhalefet parti yanlısı ayaklandı azımsıyor musun sen şimdi bunu???? devletimize verdiği zararlar doğrudur, ortalık yandı yakıldı ama burda bir çifte standart var bdpli kürtler yakıp yıkarken polisi taşlarken molotof atarken ses yok. onlardan kim öldü kıllarına bile dokunmadılar. o insanlar en başında orada gezi parkında sadece oturuyordu kışkırttılar insan gibi eylem yapılmasıNA izin vermediler.ortalık böyle karıştığında da kötü niyetli kişiler girdi işin içine herkesin ciğeri yandı.
ama orda bdp li olsa gık demezler bide bdp lileri milletten korurdu o polisler. kadıköyde bdpliler açtı apo pankartlarını faşist türkler bilmem neler bağırdı durdu nerdeydi polis nerdeydi devlet. yalan mı? kendisi gibi düşünmeyen insanlara tahammül edemediği sürece ben lider de demem devlet adamı da demem. olsa olsa hain maşası olur
o sekilde anladim ben yazindan o yuzden boyle bir tepkim oldu..ne yani yakip yikilsin oyle mi ortalik??? Yani chp li mhp li ayirt etmek degildi amac…orda kim varsa onlara karsiydi hareket…
bu yapilanlar dogru muydu sence?? Vicdanina sor oyle soyle ama…buna gerek var miydi??? Daha oncede yazdim ama bir kismi provokator bir kismi ise gaza gelen halk…bana gore hepsi yanlisti…bindigimiz dali kesmek gibi birseydi iste…