Erdoğan: 'Bir Lira da Beş Lira da Olsa Hesabıma Yardımlarınızı Yapın'

O yardım suriyeli masumları öldüren sübyanlara ekmek olarak mı silah olarak mı gidecek ? çok merak ettim de ona göre 0,5 kuruş yatırıcam :104:

Köprüye , yola değer veren arkadaşıma diyorum ki ? Senin hayatın bu kadar mı değersiz ?

-Önce insanlık , vicdan , ahlak mı ?
-Yoksa köprü , hırsız , katil mi ?

Birazcık elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin ...

Alın elinize bir tarih kitabı ve okuyun Türk geçmişini , biz bugünlere yol , köprü ile mi geldik öğrenin ama ne yazıktır ki sağcı,solcu ,ırkçılık, hırsızlar , katiller yüzünden Atatürk ün bıraktığı yerden devam edemiyor Türkiye , eğer ki Atatürk gibi bir insan daha gelmiş olsaydı başa şuan çok farklı olurdu herşeyy hemde çok farklıı...

Yahu chp MHP de para varmış da asıl İhsanoğlu'nun bağışa ihtiyacı yokmuş da. İki partinin bütçesini imkanları toplasan Erdoğan'ın şu andaki imkanlarının çeyreği etmez. Bizim tüm vergilerimiz onun elinin altında, makam arabasını, mitinge giderken otobüsleri, helikopterleri devlet kasasından karşılıyor bu açık. Bu adam başbakanlıktan istifa etmedi neden? dokunulmazlığından olmak istemedi. Neden? üzerinde hala olan ve açılacak olan davaları biliyor da ondan. O kadar pürüpak olan bir insan sırf karşı tarafa karşı kozu olması için buyrun istifa ettim deyip gol atabilirdi ve oylarını baya yukarı çekerdi ama korkusu var tabii. Bütün imkanlar ona sunulmuş durumda. Zaten tüm kurumlar da bağış yağdırıyor kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı. Özel tüm şirketler kurumlar bağış yapan yapana bizi de görür nasıl olsa diye. Onu da geçtim başbakanlık maaşı var koskoca bir maaşını bu iş için harcasa ne olur trilyonları var zaten oğullarının gemicikleri, market zincirleri, eşinin hastanesi var ya onlar yardım etsinler ne istiyor hala milletin üç kuruşundan insanlar ay sonunu zor getiriyorlar pazarımızı nasıl yapıcaz diye düşünüyorlar hala utanmadan para istiyor bir de. Uçaklarla helikopterlerle gider seçim kampanyalarına sonra da para dilenir. Cuma vakitlerinde cami önlerine gitsin iyi para verirler :27: İhsanoğlu, Demirtaş ağlamıyor böyle yahu ayıp yani neymiş destekmiş :37::37:

Eskiden Türk insanı özgürdü. Telefonum telsizim dinleniyor mu diye korkmazdı. Şimdi Mahalle bakkalı bile ben dinleniyormuyum diye korkuyor. Vatandaşlarımız nette iki satır yazmaya korkuyor. Acaba ergenekoncu malazgirtci dumlupınarcı olurmuyum diye. Bülbülü altın kafese koymuşlar ah hürriyetim demiş.
Şunu yaptı bunu yaptı. Parasını cebinden mi verdi? Ben cebimden versem o kadar hava atamam.

Evet çok özgürduk haklısın ,kızlar inancı gereği örttüğü başörtüsü başından zorla çekilirdi okula alınmadılar okuma hakları ellerinden alındı çok özgürduler gercekten ,kürtçe şarkı yazıcam diye yuhalanan çatal fırlatılılan ahmet Kaya cok özgür olduğu için vatan hasretinden öldü kûrtler çok özgür oldukları içine diyarbakır cezaevinde bin türlü işkenceye maruz kaldılar şiir okuduğu için de hapise atılan da Erdoğan değil miydi ne özgürlüğün kısıtlanmış nette iki satır yazmaya korkuyormuş bak sen burdan Erdoğan a saydırırken hakaret ederken hiç korkuyormuş gibi durmuyorsunuz,geçiniz ya boş boş ezbere konuşmalardan öteye gidemiyorsunuz,komiksiniz vesselam

Çaldıysa bu kadar hızmet nerden geldi?adamın hiç icraati olmasaydı inanırdım çaldığına belkı

Birileri yine benim vergim de vergim diye tutturmuş yahu vergi vermeye Erdoğan dan sonra başladınız oncesinde de vergi alınmıyor muydu hizmet var mıydı sıfır.erdogandan önce daha refahtık hizmetler daha iyiydi diyebiliyor musunuz?diyemezsinz bu kadar hizmeti ve gelişmişliği görmedi ulkem.hele Erdoğan dan önceki hükumet tam bir facıaydı,adamın icraatlarını ağzınıza alamayacak kadar samimiyetsizsiniz sırf karalama olsun da,hitlerle bir tutan zihniyetten ne beklenir kı el insaf dicem o da yok,Erdoğan'ı ıktıdar yapan millet ahmak ya siz cok akıllısınınz kim memnun olmadığını başında görmek ister ki?hadi diyin bakim Erdoğan dan önce Gülluk gülistanlık mıydı hersey ???

valla haklısın canımm
biz erdoğandan önce mağrada yaşıyorduk zaten
o gökten indi biz mucize yaşadık:ssz:

özelleştire özelleştire kuruduk gittik
hala 1 lira 5 lira diyo
oğlundan borç istesin:23:

Evet çok özgürduk haklısın ,kızlar inancı gereği örttüğü başörtüsü başından zorla çekilirdi okula alınmadılar okuma hakları ellerinden alındı çok özgürduler gercekten ,kürtçe şarkı yazıcam diye yuhalanan çatal fırlatılılan ahmet Kaya cok özgür olduğu için vatan hasretinden öldü kûrtler çok özgür oldukları içine diyarbakır cezaevinde bin türlü işkenceye maruz kaldılar şiir okuduğu için de hapise atılan da Erdoğan değil miydi ne özgürlüğün kısıtlanmış nette iki satır yazmaya korkuyormuş bak sen burdan Erdoğan a saydırırken hakaret ederken hiç korkuyormuş gibi durmuyorsunuz,geçiniz ya boş boş ezbere konuşmalardan öteye gidemiyorsunuz,komiksiniz vesselam

Başörtüsü daha önce serbestti. Birilerinin arka bahçesi ön bahçesi tarlası bostanı olunca yasaklandı. Sizler rektörlerin size saygı duruşuna duracağı nutuklarını duyunca ağızlarınız kulaklarınıza varıyordu

adam tabiiki vergilerle yapacak...yani ne zannediyorsunuz?? cebinden verecek hali yok ya..sadece Turkiyede olanlar ozellikle sadece Turkiyeyi gorenler boyle seyler sadece Turkiyede var zannediyorlar galiba....kaldiki tabiiki makam arabasini filan kullanacak...ne demisler bal tutan parmagini yalar...bazi sirketler bile calisanina araba veriyorlar...sebep??? demekki isi icin gerekli....oyle bakin birde olaya...

valla milletin anasini az aglatmadilar zamaninda...dunya neyle ugrasirdi, bizim ulkede gercekten bi turban meselesiydi gidiyordu...guluyorlardi halimize...nasil olurda musluman bir ulkede boyle bir sorun olur diye...

ben dememki erdogan herseyi dogru yapar..ama yaptigi hic mi iyi birsey yok??? egri oturup dogru konusmak gerek...

bugun vatan haini ilan edilen yarin olur kahraman...keske elimizdeyken bazi seylerin kiymetini bilsek...

buarada millet ne diye dinleniyorum diye korksunki...benim hic oyle bir korkum yok mesela...yaram yokki gocunayim.

Son düzenleme:

eğer tek bir çatı altındaysan eşit olmak lazım , al işte açık kapalı diye ikiye böldü insanları , okula giderken peruk taksın dışarda da dinini istediği gibi yaşasın yolda diyorlar mı ki sen neden kapalısın ? Benim sülalem çok mütasıp ve kapalıdır açık insan sayılıdır.
Senin Ahmet Kaya dediğin teröristti , devlete ve türklüğe karşı söylemleri vardı , ha sen bugünle karşılaştırırsa onda haklısın , şimdi teröristler içimizde yaşıyor Bayrağımızı alaşağı edip üstüne tepinip küfrediyor fakat sürülmüyor. Ama bu doğru mu asla değil :20:
Sanki ahmet kaya o söylemleri yapmamış hep kardeşlikten yanaymış gibi türkülerine sempati duyuluyor , kulaktan dolmalarla değil , araştırarak gerçeğe dayanarak çarpıtmadan yazalım. Hangi mantıktır ki bi sanatçıyı alıp sürgün etmek ??? Ne çıkarı olabilir koskoca devletin ...
Erdoğanın şiiri çanakkale şiiri miydi de içeriye attılar ?
Yapmayın allah aşkına ya sadece görrmek istediklerinizi görüp aynı şeyleri konuşuyorsunuz...

ayy bide utanmadan chpli mhpli kardeşlerim diyor, sen nasıl bir fırıldaksın nasıl bir tekerleksin döne döne bitmedin. sayıp söverken ayyaşlar çapulcular derken tü kaka idi herkes, şimdi kardeşler mi olduk :51:

eğer tek bir çatı altındaysan eşit olmak lazım , al işte açık kapalı diye ikiye böldü insanları , okula giderken peruk taksın dışarda da dinini istediği gibi yaşasın yolda diyorlar mı ki sen neden kapalısın ? Benim sülalem çok mütasıp ve kapalıdır açık insan sayılıdır.
Senin Ahmet Kaya dediğin teröristti , devlete ve türklüğe karşı söylemleri vardı , ha sen bugünle karşılaştırırsa onda haklısın , şimdi teröristler içimizde yaşıyor Bayrağımızı alaşağı edip üstüne tepinip küfrediyor fakat sürülmüyor. Ama bu doğru mu asla değil :20:
Sanki ahmet kaya o söylemleri yapmamış hep kardeşlikten yanaymış gibi türkülerine sempati duyuluyor , kulaktan dolmalarla değil , araştırarak gerçeğe dayanarak çarpıtmadan yazalım. Hangi mantıktır ki bi sanatçıyı alıp sürgün etmek ??? Ne çıkarı olabilir koskoca devletin ...
Erdoğanın şiiri çanakkale şiiri miydi de içeriye attılar ?
Yapmayın allah aşkına ya sadece görrmek istediklerinizi görüp aynı şeyleri konuşuyorsunuz...

bi de vefa borcumuzu ödemeyecek miyiz dedi ya tayyip ahmet kaya için, ne günlere kaldık....

ayy bide utanmadan chpli mhpli kardeşlerim diyor, sen nasıl bir fırıldaksın nasıl bir tekerleksin döne döne bitmedin. sayıp söverken ayyaşlar çapulcular derken tü kaka idi herkes, şimdi kardeşler mi olduk :51:

kusura bakmada her mhli chp li capulcu demek degil...gayet duzgun insanlar var iclerinde...

sen biliyor musun o capulcular dedigi kisilerin devletimize verdigi zarari???

adam tabiiki vergilerle yapacak...yani ne zannediyorsunuz?? cebinden verecek hali yok ya..sadece Turkiyede olanlar ozellikle sadece Turkiyeyi gorenler boyle seyler sadece Turkiyede var zannediyorlar galiba....kaldiki tabiiki makam arabasini filan kullanacak...ne demisler bal tutan parmagini yalar...bazi sirketler bile calisanina araba veriyorlar...sebep??? demekki isi icin gerekli....oyle bakin birde olaya...

valla milletin anasini az aglatmadilar zamaninda...dunya neyle ugrasirdi, bizim ulkede gercekten bi turban meselesiydi gidiyordu...guluyorlardi halimize...nasil olurda musluman bir ulkede boyle bir sorun olur diye...

ben dememki erdogan herseyi dogru yapar..ama yaptigi hic mi iyi birsey yok??? egri oturup dogru konusmak gerek...

bugun vatan haini ilan edilen yarin olur kahraman...keske elimizdeyken bazi seylerin kiymetini bilsek...

buarada millet ne diye dinleniyorum diye korksunki...benim hic oyle bir korkum yok mesela...yaram yokki gocunayim.

Şunu biliniz ki Türkiyenin dini müslümanlık diye yazmıyor, Türkiye Laik bir devlet anlayışına sahiptir , bu da demek oluyor ki her insan refah düzeyde Türkiye de dinini yaşayabilir , dini kapsamlı şekilde içe alıyor ve kuran da da ne yazıyor dinde baskı yoktur , ama müslüman bazı ülkelerimiz baskıcı müslümanlık yani halifelik ile yönetiliyor . Ama hala insanlarımız çıkıp diyorlar ki şu insan gelse bizim kuranımızı elimizden alırlar, diğeri çıkıyor başörtüsü yasak, kim sana diyor ki dinini yaşama diye! Din ve devlet işleri ayrıdır, bölücülük unsurları kaldırılmış bazı yerlerde eşit olma şartıyla refah düzeye ulaştırılmıştır. Ve bugün günümüzde siyasete din bulaştı açıklık kapalılık ayrıştırıcılığı ortaya çıktı ve diyorum kiii oyuna geldiniz...
Sizin gördüğünüz herşey bildiğiniz gibi değil... :19:

kusura bakmada her mhli chp li capulcu demek degil...gayet duzgun insanlar var iclerinde...

Sen biliyor musun ki senin devletinin canları katletdiğini ?

İnsan hayatının mal kadar değeri kalmadı mı gözünüzde ?

erdoğandaki parayla ihsanoğlundaki parayı kıyaslayacak kadar düştünüz mi ondaki bütçe kimde var be,,her seçimde onlarca reklam,bllboard afişi,seçim arabaları,mitingler,halka bedava dağıtılan şeyler..

bakın bakalım şuanda ihsanoğlunun kaç reklamı var

Sen biliyor musun ki senin devletinin canları katletdiğini ?

İnsan hayatının mal kadar değeri kalmadı mı gözünüzde ?

arkadasim senin dunyada olanlardan haberin yok mu?? tv izlemiyor musun??? tum musluman ulkeler karismis durumda aynisi bizim ulkemizdede olsun istiyorlar...insan hayatinin mal kadar degeri diyorsun...bugun bu sekildeysek ulkemizi karistirmak isteyenler firsat verilmedigindendir.

Şunu biliniz ki Türkiyenin dini müslümanlık diye yazmıyor, Türkiye Laik bir devlet anlayışına sahiptir , bu da demek oluyor ki her insan refah düzeyde Türkiye de dinini yaşayabilir , dini kapsamlı şekilde içe alıyor ve kuran da da ne yazıyor dinde baskı yoktur , ama müslüman bazı ülkelerimiz baskıcı müslümanlık yani halifelik ile yönetiliyor . Ama hala insanlarımız çıkıp diyorlar ki şu insan gelse bizim kuranımızı elimizden alırlar, diğeri çıkıyor başörtüsü yasak, kim sana diyor ki dinini yaşama diye! Din ve devlet işleri ayrıdır, bölücülük unsurları kaldırılmış bazı yerlerde eşit olma şartıyla refah düzeye ulaştırılmıştır. Ve bugün günümüzde siyasete din bulaştı açıklık kapalılık ayrıştırıcılığı ortaya çıktı ve diyorum kiii oyuna geldiniz...
Sizin gördüğünüz herşey bildiğiniz gibi değil... :19:

Arkadasim sen ya halifeligi bilmiyorsun ya da bahsettigin ulkelerden pek haberin yok…seriat adi altinda yonetilen hic bir ulke gunumuzde gercek seriatla yonetilmiyor..

Maalesef bu dedigin dogru resmiyette dinsiz bir ulkeyiz…ama halkin %99’u musluman olarak geciyor nufusta…boyle yazdiranlar utansin…

Biliyor musun? Kapali acik ayrimi Erdogan’la gelmedi…daha oncede vardi…sadece Erdogan zamaninda turban serbest oldu…belli bir kesim istedigini yapti ve yapiyor. Hos bana kalirsa bununda tezegi cikti ama…herneyse…Turkiyede Ankaranin gobeginde yobazlar diye bagiranlari duydum..hemde siradan turbanli vatandasa….bana kalirsa bunlar icler acisi…

herkes demedim zaten :) neden öyle anladığını anlayamadım doğrusu. herkes değil yalnız o çapulcu ayyaş dediği vur emrini verdiği kişiler chpli mhpli kişilerden de çıktı bunu inkar edemezsin. ve katlettiği dövdürdüğü kişilere destek için milyonlarca muhalefet parti yanlısı ayaklandı azımsıyor musun sen şimdi bunu???? devletimize verdiği zararlar doğrudur, ortalık yandı yakıldı ama burda bir çifte standart var bdpli kürtler yakıp yıkarken polisi taşlarken molotof atarken ses yok. onlardan kim öldü kıllarına bile dokunmadılar. o insanlar en başında orada gezi parkında sadece oturuyordu kışkırttılar insan gibi eylem yapılmasıNA izin vermediler.ortalık böyle karıştığında da kötü niyetli kişiler girdi işin içine herkesin ciğeri yandı.

ama orda bdp li olsa gık demezler bide bdp lileri milletten korurdu o polisler. kadıköyde bdpliler açtı apo pankartlarını faşist türkler bilmem neler bağırdı durdu nerdeydi polis nerdeydi devlet. yalan mı? kendisi gibi düşünmeyen insanlara tahammül edemediği sürece ben lider de demem devlet adamı da demem. olsa olsa hain maşası olur

arkadasim senin dunyada olanlardan haberin yok mu?? tv izlemiyor musun??? tum musluman ulkeler karismis durumda aynisi bizim ulkemizdede olsun istiyorlar...insan hayatinin mal kadar degeri diyorsun...bugun bu sekildeysek ulkemizi karistirmak isteyenler firsat verilmedigindendir.

Bende bunu diyorum. Müslümanlığı çökertmek istiyorlar ve bunlar içinde kuvvetli alt yaoı oluştura oluştura geliyorlar ve masum gibi görünen birçok yüzün altında azrailden beter iblisler yatıyor , ve bunu bir yerden yakalamak gerek ve ipin ucunu salmamak gerek. Eğer ki bize yapılan şu oyunların içine düşersek inanın ki suriye ye döneceğiz . Banu avar belgeselleri var onlarda da çok faydalı şeyler var ve orada ki suriyelilerin söylemleri bizim ülkemiz iç çatışma yok diyor içeride aajanlar var ve devlet başkanları , bizde ki gibi herşey çarpıtılarak başladı dış güçler destekledi ve masum bebeler katledildi.

Bir başbakan asla ve asla alevi sünni muhabbeti edemez hemde laik Türkiye Cumhuriyeti makamındayken , açık kapalılığı dinimizce de dillendiremez.
Evet partilerde doğru düzgün insan yok ama bu erdoğanı seçmenin gerekçesi de olamaz .

Back
X