Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi bitti cepte ki 1 tl. kaldı demek.Dur rte nikah yüzüğümü satıp parasını göndereyim bi gözün doysun be bi gözün doysun.ilk önce aç olanınız açıkta olanınız var mı diye sorar insan.Hz. Ömer dağlara buğday ekin müslümanların kuşları aç demesinler buyurmuş.tam kulağa küpe cinsinden
Burda tayyibe sitem edenler, ihsanoğlunun 4 milyon tl nakit. Gayri menküllerinin olduğunu ve bağış olarak da 2.1 milyon tl topladığını görmüyor.
ben uslubunu beğenmiyorum mahalle kabadayısı gibi![]()
Benim gene midem bulanmaya basladi, ama bunu dersem banlanirim. Nankor hakaretine tesekkur etmek gerekiyor herhalde bu forumda... Ne de olsa rencide olmadim, sadece midem bulandi.
Erdogan Turkiye'nin 80 senelik yatirimlarinin hepsini satti, yetmedi ormanlari ve turism alanlarini satisa sundu satti, Harran ve Igdir ovasini da Israil'e satti, Hatayin yarisindan fazlasi kimde bilmiyorum su anda... Hala yetmemis mi? Bizden bu kadar, Allah versin diyorum ustunu.. Zenginlere zoraki bagis yaptirdiklari oglunun vakfi var, oradan alsin artik, olmaz mi yani? Bir lafina 100 milyon dolar bagisliyorlar ya hani... Hatta bir tapesinde ogluna "10 milyon dolari sakin kabul etme, bana 20 sozu var" diyordu hani...
Adam yedi biz nankor olduk yav... Sanki beraber yedik...
ekmeleddin ihsanoğlu ile recep tayyip erdoğan arasındaki fark ekmeleddin ihsanoğlu aileden zengin bir adam oysa ki recep tayyip erdoğan kendi deyimiyle yırtık ayakkabıyla siyasete girmiş ve söz konusu mal varlığı tapelerle ortaya konmuş bir insan. kendisi de demiştir bir zamanlar "bilin ki erdoğan zengin olmuşsa haram mal yemiştir." bu laf kendi ağzından. o yüzden ekmeleddin beyin mirası bizim sırtımızdan kazınmadığı için çok da bağlamıyor açıkçası![]()
Benim gene midem bulanmaya basladi, ama bunu dersem banlanirim. Nankor hakaretine tesekkur etmek gerekiyor herhalde bu forumda... Ne de olsa rencide olmadim, sadece midem bulandi.
Erdogan Turkiye'nin 80 senelik yatirimlarinin hepsini satti, yetmedi ormanlari ve turism alanlarini satisa sundu satti, Harran ve Igdir ovasini da Israil'e satti, Hatayin yarisindan fazlasi kimde bilmiyorum su anda... Hala yetmemis mi? Bizden bu kadar, Allah versin diyorum ustunu.. Zenginlere zoraki bagis yaptirdiklari oglunun vakfi var, oradan alsin artik, olmaz mi yani? Bir lafina 100 milyon dolar bagisliyorlar ya hani... Hatta bir tapesinde ogluna "10 milyon dolari sakin kabul etme, bana 20 sozu var" diyordu hani...
Burda tayyibe sitem edenler, ihsanoğlunun 4 milyon tl nakit. Gayri menküllerinin olduğunu ve bağış olarak da 2.1 milyon tl topladığını görmüyor.
Yok cnm onu görmezler.dertleri başları Erdoğan,adam ülkeyi adam etti nankör olur da insan kör olmaz ki bea
Yok cnm onu görmezler.dertleri başları Erdoğan,adam ülkeyi adam etti nankör olur da insan kör olmaz ki bea
Sanırım nereden çaldığı bu yazdıklarınla açıklanmış oluyor. Vergilerimizle hizmet verirken,özelleştirmeleriyle büyüdükçe büyüdü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benden 5 kr çalışır![]()