Erdoğan: 'Bir Lira da Beş Lira da Olsa Hesabıma Yardımlarınızı Yapın'

Canım yorma kendini , inan ki bu düşünce tarzlarını değiştirmek imkansıza yakın , bazıları da yaşayarak gerçeği görür ...
Ben hiç bir partinin üyesi yada fanatiği değilim , yanlısı dahi de olmadım . Okuyorum , görüyorum , araştırıyorum , öğreniyorum ... Daha da göreceğimiz günler var inşallah... Bizim dediğimiz o günüde görücez...Türkiye de %60 ı koyun piskolojsinden çıkabilmiş değil henüz :50: o yüzden polemiğe girsende boşş
:ssz:

Ben zaten yazarak düşüncesini değiştirebileceğimi düşündüğümden değil doğru bildiğimi yazıyorum. Sırf burda meydanı boş bulduklarından yalan yanlış körü körüne yazmasınlar, bari biraz sorgulamayı öğrensinler diye..

Eveet hiç şaşırmadım konu başbakanın servetine, insanlardan alacağı bağışlara ihtiyacı olup olmamasına, devletin bütün imkanlarını başbakanlıktan istifa etmeden kendi çıkarları, seçim kampanyası için kullanmasına, makam arabalarına, helikopterlere gelince hemen çevir kazı yanmasın misali başka yerlerden girilmiş. Her Erdoğan aleyhi konuda olduğu gibi bu konuda da başörtüsünden giriş yapılmış, başka yerlerden çıkılmış hala daha yok başörtüsü serbest bırakıldı, yok askeriyeye başörtüyle girilemiyordu pardon acaba bunların bu konuyla ne ilgisi var temcit pilavı gibi her konuda illa buraya getiriliyor duyan da sokakta başörtüsü ile gezenlerin başından çekip alınıyordu, oruç tutmayanlar fişleniyordu zanneder. Benim ailemde de herkes başörtülü askeriyeye de girdiler, oruçta tuttuk namazda kıldık asıl şimdi oruç tutmayanlar fişleniyor, aileni ters ters laflar söyleniyor ben tuttum ama bizzat gördüm arkadaşlarım yaşadı yaşıyor bunları. Kendi annem yaşadı ya kadın hastane önünde çıkmış serum takmışlar kan almışlar kolları bantlı üzüm tadıyor satıcıdan diye yemediği hakaret kalmadı Ramazanmış da utanmıyormuş diye. Peki hep siz ezildiniz ya mağdur edebiyatını iyi biliyor ya başbakan şimdi yaptığı nedir benim yüzde ellim diye bölmek, bir tarafa başörtülü bacım derken diğer kesimden utanıyorum demek. Haa çok özgürmüşüz ya kızlı erkekli kalınan öğrenci evlerine bilmem ne evi muamelesi yapmak; komşulara çağrı yapıp şikayet edin bunları demek, insanların kaç çocuk yapacağına karışmak, yardımcısının kadınların kahkahasına, eşlerinden ayrı tatillerine bile karışması hiç özel hayata girmiyor tabii. Lütfen artık konuya konu içinde yorum yapılsın dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Bu ülkede Erdoğan yokken de iki tane köprümüz vardı, otoyollarımız vardı ilk defa görmedik yani. Ama hırsızlığın bu kadar aleni yapılıp da nasıl üstünün örtülebildiğini, Kılıçdaroğlunun yolsuzluğu hakkında atıp tutanların Erdoğan hakkında şeylere yapmaz öyle şey deyip nasıl montaj bahanesine sığındıklarını, 12 senedir cemaatin devlet içinde devlet olmasına, polisin savcının çine kadar girmesine Erdoğan göz yummamış haberi yokmuş gibi şimdi ayıklamaya çalışmalarını çünkü bir kimsenin foyasını en iyi yakın doatu bildiğinden Erdoğan'ın eteklerinin tutuştuğunu ve insanların hala bunları savunduğunu ilk defa görüyoruz. Eğer montajsa herhangi bir konuşması üzerinden de rahatça montaj yapıp değiştirebilirlerdi ses de aynı nasıl montajsa artık orası ayrı da. Dinlemeye gerek yoktu montajı hazırlamak için yani ee dinleme var diyorlarsa nasıl montaj o zaman bunu da düşünemiyorsunuz. Ayy tabi ama köprü yaptı yol yaptı varsın çalsın boşaltsın cebinizi hep bizim için çalışıyor zaten yazık. Hızlı tren ihalelerinde yapılan yolsuzlukları da metro da yapılanları da görmezsiniz tabii.

doğruları çarpıtma tontriko, sen siyasi bir simge olan siyasi kişiliği olan insanları taklit eder gibi takarsan başörtünü elbette ki giremezsin askeriye öyle elini kolunu sallayarak girebileceğin biyer değil devletten ile bağımsız olmak zorunda belli kuralları var. şulebaş gibi bağlarsan başını tabi ki giremezsin, iğnesiz kullan demenin mantığı bu. amaç baş kapatmaksa iğne kullan veya kullanma niye zoruna gidiyor ? ki sadece başörtüsü yasakmış gibi de gösterme. askeriyede 1 günlük tıraş olmamış sakallı kişiler, eşofmanlı, terlikli, dövmeli kişiler de alınmaz bu kurumun disiplinindendir başka sebepten değil. askeriyede mesela 1. derece asker yakını olmayan kişiler de içeri alınmaz ben istediğim yere girerim beni nasıl almazlar diyebilir misin..

bizzat ben alınmadım.. subay kızıyım. ve kolumdaki geçici dövme yüzünden subay kampına alınmadım. sil gel dediler. iyikide geçiciydi.yoksa hayatta sokmazlardı..
eczaneden aseton aldımda çıkarıp girdim:27:

Son düzenleme:
bizzat ben alınmadım.. subay kızıyım. ve kolumdaki geçici dövme yüzünden subay kampına alınmadım. sil gel dediler. iyikide geçiciydi.yoksa hayatta sokmazlardı..
eczaneden aseton aldımda çıkarıp girdim:27:

bunlardan bahseden yok sanki ordunun işi gücü din düşmanlığı yapmakmış gibi, ben de yeni yeni orduevine girmeye başladığım zaman heveslendim gel abla seni de götüreyim diye ablam da hafta sonu eşofmanını giymişti bilmiyodum ben de kuralı kapıda asker alamayız böyle malesef yasak dedi ne yapayım ben de ne giydiğimize karışıyolar eşofman giydik diye dışlandık mı diyeyim, paşa paşa gittik pantolon aldık ablama öyle girdik :27:

Benim gene midem bulanmaya basladi, ama bunu dersem banlanirim. Nankor hakaretine tesekkur etmek gerekiyor herhalde bu forumda... Ne de olsa rencide olmadim, sadece midem bulandi.:34:

Erdogan Turkiye'nin 80 senelik yatirimlarinin hepsini satti, yetmedi ormanlari ve turism alanlarini satisa sundu satti, Harran ve Igdir ovasini da Israil'e satti, Hatayin yarisindan fazlasi kimde bilmiyorum su anda... Hala yetmemis mi? Bizden bu kadar, Allah versin diyorum ustunu.. Zenginlere zoraki bagis yaptirdiklari oglunun vakfi var, oradan alsin artik, olmaz mi yani? Bir lafina 100 milyon dolar bagisliyorlar ya hani... Hatta bir tapesinde ogluna "10 milyon dolari sakin kabul etme, bana 20 sozu var" diyordu hani...:27:

Adam yedi biz nankor olduk yav... Sanki beraber yedik...

Kelimesi kelimesine katılıyorum.

$xzorunlu_bagis_akp.jpg

AKP ilçe başkanlığı, üyelerine SMS göndererek, Erdoğan için ailedeki fert başına 20′şer TL bağış yapılmasını ve bağış dekontunu istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde adayların eşit şartlarda yarışmadığı gündemden düşmezken AKP Ankara Çubuk İlçe Başkanlığı’ndan üyelerine ilginç bir mesaj gönderildi.

Çubuk ilçesinde AKP üyesi olan vatandaşlara SMS yoluyla gönderilen mesajda, ‘Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba ailedeki her kişi için en az 20’şer lira yatırılıp dekontunun da ilçe başkanlığına teslim edilmesi’ istendi.

Gönerilen mesajda, “Cumhurbaşkanı adayımız dünya lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan yardım kampanyasına tüm üyelerimiz kendileri, eşleri, anne, babaları ve 18 yaş üzeri çocukları adına ayrı ayrı en az 20 TL olmak üzere aşağıda yazılı iban numarasına bağışta bulunmanızı rica ederim.” denildi. Mesajın devamında ‘Bağış yaptıktan sonra banka dekontlarını ilçe başkanlığına teslim etmeniz önemle rica olunur.’ uyarısı yer aldı.

AY BAŞINI GETİREMİYORUM, NASIL VEREYİM?

AKP Çubuk İlçe Başkanı’nın bağış baskısı, dar gelirli parti üyelerinin tepkisine yol açtı. İsmini vermek istemeyen emekli bir partili, zaten kıt kanaat geçindiğini dile getirerek, “1 Ağustos Cuma günü saat 14.20’de cep telefonuma AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı’ndan bir mesaj geldi. ‘Kişi başı en az 20 TL yatırılması ve dekontunun da ilçe başkanlığına teslim edilmesi’ diye yazıyordu mesajda. Bu nedir yani? Benim zaten cüzi bir emekli maaşım var. Ay başını getiremeyen bir insan olarak ben bunu nasıl vereyim?” diye konuştu.

‘20 TL çok geldiyse 10 TL yatır’

Söz konusu mesajla ilgili Çubuk İlçe Başkanlığı’nı arayan bir vatandaşa ise Hayati Mercan adlı yetkili tarafından “Bu mesajı bütün AK Parti üyelerine gönderdik. Eğer 20 lira çok gözüküyorsa kişi 10’ar lira yatırılabilir.” cevabı verildi.

Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için şu ana kadar 90 bin 382 kişinin toplam 24 milyon 337 bin 697 lira bağış yaptığı belirtiliyor. Diğer adaylardan Ekmeleddin İhsanoğlu’na 2 milyon 130 bin TL, Selahattin Demirtaş’a ise 753 bin TL bağış yapıldı.

adamı bir iki övüp kaçıyorlar yazıyorsun yazıyorsun yazdıklarına cevap vermiyorlar; övüp kaçacaksan siyaset bölümüne neden yazıyorsun değil mi kardeşim ağız tadıyla karşılaşma yapamıyoruz :ssz: :ssz:

bu kadar anti tayyipci varken forumda bos bulmak imkansiz ortaligi…buarada adami ovup kacmak degil..isinize gelmeyince hemen koyun kuzu damgasini yapistiriveriyorsunuz…neden konusayim bu sekilde???

Ayrica kimin nereye yazacagini onceden bildirinde oraya yazalim madem…

buarada insanlara baya faydali oluyor burasi...oyumuzu kime verecegimize daha iyi karar verbiliyoruz
:34:

Son düzenleme:
al iste... Fazla soze ne gerek var... Hersey ortada degil mi zaten... Bunlari gormeyen bize kor demesin, komik oluyor.. Bugun olmasa da elbet birgun bunlarin hesabi durulecek, sorulamayan vakif hesaplari bir bir ortaliga dokulup sorulacak.. Nereden gelmis, nereye gitmis gorecegiz insallah... Bu dunya Sultan Suleyman'a bile kalmadi..

bunları görmemek için ne tür bir göze sahip olmak gerek diye düşünüyorum düşünüyorum.

cidden cevap bulamıyorum. :50:

Okulların bahçelerinde ne dolaplar dönüyor bu dolapları rahat rahat döndürmek için dileniyor bizzat kendim şahit oldum a k p ye basılı oy pusulası veriliyor vatandaş içeriye gidiyor boş oy pusulasını getirip 100lüğü kapıyor nelere kaldı bu ülke okuma seviyesine göre oy kullanılsa lise bile oy kullanamasın en güzeli halkı parayla kör etti yok çünkü " Hele bi sorun niye çaldı bize tekrar geri vermek için çaldı" diyen koyunlar var vatandaşını seviyor yahu :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Okulların bahçelerinde ne dolaplar dönüyor bu dolapları rahat rahat döndürmek için dileniyor bizzat kendim şahit oldum a k p ye basılı oy pusulası veriliyor vatandaş içeriye gidiyor boş oy pusulasını getirip 100lüğü kapıyor nelere kaldı bu ülke okuma seviyesine göre oy kullanılsa lise bile oy kullanamasın en güzeli halkı parayla kör etti yok çünkü " Hele bi sorun niye çaldı bize tekrar geri vermek için çaldı" diyen koyunlar var vatandaşını seviyor yahu :)))

demek bizzat şahit oldun. çekeydin gizliden görüntüleri . konuşuyorsunuz da boş konuşuyorsunuz. gördüysen dalacaksın arkadaş . bende sandık başkanlığı yapıyorum kaç senedir. hiç görmedim nedendir. görsem kim olursa olsun çıngar çıkarırım valla....
burda koyun susarak sen olmuşsun

Ya sistemin adamı olmuş herkes ordan sağ çıkarırlar mı sanıyorsun havadan sudan konuşmak size hoş ve boş geliyor siz sandık başkanlığına devam edin okul bahçesindeki olanları göremezsiniz koyunlukta size yakışır

Son düzenleme:
Back