Erdoğan: 'Bir Lira da Beş Lira da Olsa Hesabıma Yardımlarınızı Yapın'

Gözüyle görmeden inanmayanlar için bir anlamı yok bunların.
Ben dehşete düşmekten bir hal oldum zaten bu adamlar yüzünden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günahımı vermem:126:

Bir kurus bile vermem .

Size sormuyorlar ki zaten... Vergilerinizle sorgusuz sualsiz oduyorsunuz. O isadami bu fahis miktardaki yardimlari kimin vergisinden payina dusen paralarla yapiyor saniyorsunuz? Sizlerin... yapacak birseyiniz var mi? Bir oydan baska birseyiniz yok su anda... naapalim, simdilik o da yeter.. Biz alt tarafi vatandasiz, gucumuz ancak oyumuza yetiyor.

yazılanlar kesinlikle doğrudur..ver ver bitmedi adamların parası..ne harcamalar yapılıyor o organizasyonlara...

bizim belediye doğru düzgün bank koyamadı parka

Gözüyle görmeden inanmayanlar için bir anlamı yok bunların.
Ben dehşete düşmekten bir hal oldum zaten bu adamlar yüzünden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Unlu bir laf vardir, "rusvetin belgesi olmaz" diye.. O misal.. Halbuki bunlar tapelerde aciga cikarildilar ama insan inanmak istemeyince inanmiyor iste.. Topladi savcilari emniyet mensuplarini, belgeleri, surdu yok etti, montaj deyip cikti isin icinden... O montaj dedi ya, yetti birilerine... ispat bile gerekmedi.

oylarimizin degeri oldugunu sanmiyorum, sandiklari degistirirler ,oylari calarlar yakarlar hatta saymadan tayyibi cb yaparlar.

oylarimizin degeri oldugunu sanmiyorum, sandiklari degistirirler ,oylari calarlar yakarlar hatta saymadan tayyibi cb yaparlar.

Tayyip Turkiyesi... Sen de haklisin... Oyle bir donemden geciyoruz bugun, isimiz hic kolay degil... Ataturk'un genclige hitabesinde bahsettigi butun sartlar su anda mevcut yani... Allah sonumuzu hayretsin.

en büyük derdimiz cehalet. adam göz göre göre her yeri özelleştirdi, bütün kayıtları hırsızlıkları ortaya çıktı, oğlanlarının gemicikleri var hala millet hizmet ediyor diyor. e sizin gibi koyunları gütmek için bir size beş kendine yapıyor adam. herkes bulur belasını bu uzun da bulacak.

Çaldıysa bu kadar hızmet nerden geldi?adamın hiç icraati olmasaydı inanırdım çaldığına belkı

hey allahım yaa bi hırsız eve girdiğinde evde iğneden ipliğe herşeyi alıp götürüyormu öyle hırsız gördünüzmü işine yarayanı alır götürür geri kalanı senin inanmayın siz çaldığına aslında hırsız biziz ona oy vermeyenlerin o kayıtlar aslında millet kendi arasında 30 milyon dolar topladı onu konuşuyor nereye taşıyalım diye durduğu yerde erir malum güve yemesin havalandırmak lazım takılıyoruz öyle

bir hafta kaldı bakalım bir haftada kaç para toplancak gerçi sanırım bu veriler açıklanmıyor

Birileri yine benim vergim de vergim diye tutturmuş yahu vergi vermeye Erdoğan dan sonra başladınız oncesinde de vergi alınmıyor muydu hizmet var mıydı sıfır.erdogandan önce daha refahtık hizmetler daha iyiydi diyebiliyor musunuz?diyemezsinz bu kadar hizmeti ve gelişmişliği görmedi ulkem.hele Erdoğan dan önceki hükumet tam bir facıaydı,adamın icraatlarını ağzınıza alamayacak kadar samimiyetsizsiniz sırf karalama olsun da,hitlerle bir tutan zihniyetten ne beklenir kı el insaf dicem o da yok,Erdoğan'ı ıktıdar yapan millet ahmak ya siz cok akıllısınınz kim memnun olmadığını başında görmek ister ki?hadi diyin bakim Erdoğan dan önce Gülluk gülistanlık mıydı hersey ???

Eskiden Türk insanı özgürdü. Telefonum telsizim dinleniyor mu diye korkmazdı. Şimdi Mahalle bakkalı bile ben dinleniyormuyum diye korkuyor. Vatandaşlarımız nette iki satır yazmaya korkuyor. Acaba ergenekoncu malazgirtci dumlupınarcı olurmuyum diye. Bülbülü altın kafese koymuşlar ah hürriyetim demiş.
Şunu yaptı bunu yaptı. Parasını cebinden mi verdi? Ben cebimden versem o kadar hava atamam.

Tamam yardim yapalim erdogan beye de sonra sifirlamak zor olmasin zaten elindeki paralar da var zor olmaz mi ya ?

bundan 20 yil oncesinide biliriz 30 yil oncesinide efendim...erdogan caldiklariyla kopru havalimani filan yapiyor peki digerleri ne yapmis caldiklariyla acaba???

Son düzenleme:

artık tüm konuşmalar kayıt altına alınıyor valla, sıradan vatandaş bile tedirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…