Erdoğan, Berkin'in ailesini yuhalattı

Berkin ' in ölümünü haklı çıkarmak için uğraştığınız vakti keşke gerçekleri görmek içinde ayırsaydınız.Elinde sapanla vatan bölmeye çalışan 15 yaşında çocuk öylemi hayal gücü bu olsa gerek.Vicdan kırıntısı olmayan şahıslar size megri megri adlı güzide parçayı armağan ediyorum.dinlerken o görüntüleri gözünüzde canlandırın,ve o görüntüdeki kişiler gibi ağlayın acınacak halinize.

attığı tek tweet: o iki günlük kişiyi seçti, güya geçen seneden beri beni seviyormuş

14 yaşındaki çocuğun masumiyeti, tek derdi aşk olabilir

Evet tek tweeti bu. Bir de ask.fm hesabını okudum ben.
Yazık ya, çok yazık. Hala etrafımda on gram beyniyle o çocuk teröristmiş bikbik diye konuşan insanlar oldukça sakin olmam mümkün değil.

14 yaşındaki bir çocuğun nasıl siyasi görüşü olabilir ya?
O fotoğraftakinin Berkin olduğu ne malum?
Yahu o fotoğraftaki çocuğun göbeği var,berkin 42 kiloydu. O göbek 42 kilo eder??
Ama kendi ses kayıdına gelince "montaj efendim,kurgu efendim".
İnsanda biraz vicdan olur. Ama insanda olur işte.

RABBIM ölen gençlere ,berkın elvana ,sehıt olan polıslerımıze rahmet eylesın gerıde bıraktıklarına sabır versın ınsallah cok zor b durum allah kımseye yaşatmasın boyle acıları hepsı bu ülkenin evladı...ve ulkesını halkını bolmeye çalışan ınsanları bırbırıne dusuren basbakanada bıraz merhamet vıijdanl dıyorum...

Son düzenleme:
sadece belli insanların oğulları değerli anlaşılan

14 yaşındaki bir çocuğun nasıl siyasi görüşü olabilir ya?
O fotoğraftakinin Berkin olduğu ne malum?
Yahu o fotoğraftaki çocuğun göbeği var,berkin 42 kiloydu. O göbek 42 kilo eder??
Ama kendi ses kayıdına gelince "montaj efendim,kurgu efendim".
İnsanda biraz vicdan olur. Ama insanda olur işte.

Katılıyorum size,bazı insanlar o kadar garip ki beyinleriyle düşünmeyi bırakmışlar,duyularıyla da kendilerine göre görebiliyorlar ,O çocuk 45 kilo,fotoğraftaki adamın bir göbeği var!olabilir mi ya böyle bir şey,parmaklarına dikkatlice bakın mesela,onlar küçük bir çocuğun parmakları değil,büyük insan parmakları,şimdi tekrar baktım da o sapanı bile shop ile koydukları ne kadar belli ..
Bazı insanların gözüne cidden perde inmiş,ben beyaz desem gene siyah görecekler,hayat onlara hep hüloğğğ hüloğğğ

Allah kimseyi insanların evlat acısına dil uzatacak kadar zillete düşürmesin..

EDEP Ya Hu ...

Arkadaşlar koyu akp li arkadaşlar var benim değil arkadaşlarımın arkadaşı sosyal medyada ve yazdıkları şeylere inanamazsınız çocuğun ne teröristliği
, ne pisliği kalıyor sözde face da biriyle kavga etmiş ve haşa Allah'a küfretmiş olabilir mi böyle bir şey yani. Ve o kişi 2 tane evlada sahip bir anne. 14 yaşında çocuk hangi yasadışı örgüte bağlı olabilir diyelim ki var öyle bir şey bu tamamen gezi olayından bağımsızdır ve Erdoğan'ın dediği elinde sapan, taş vardı böyle mi bölecek yani ülkeyi 14 yaşındaki çocuğun nesinden korkuyorlar. Meydanlarda denir bilyeler atıldı neden atıldı diye soruyor yahu neden atılacak Berkin uyanıp polise atsın diye mi. Hiç mi vicdan yok ben insanın ölümünden nemalanacak kadar o bizim şehidimiz öbürü terörist diyecek kadar mı gözü döner insanın ailesinin bir sabıka kaydı bile yokken Allah ıslah etsin. Pkk nın başı yüzlerce şehidimizin katiline sayın diye hitap ediliyor, masaya oturuluyor, görüşmeler kabul ediliyor ne karşılığında Kürdistan karşılığında bunun için mi öldü yüzlerce şehit bari adını anma şehitlerin o ki kelle diyordu şehitlere. Yazık hala daha gözü kapalı tutanlar var bu adamı illa kendi başlarına mı gelmesi lazım. Ama tabii kendi çocuklarının başına gelmez onlar kapı dışarı çıkarmazlar çocuklarını tabii dinlerlerse o yaşta.

Arkadaşlar koyu akp li arkadaşlar var benim değil arkadaşlarımın arkadaşı sosyal medyada ve yazdıkları şeylere inanamazsınız çocuğun ne teröristliği
, ne pisliği kalıyor sözde face da biriyle kavga etmiş ve haşa Allah'a küfretmiş olabilir mi böyle bir şey yani. Ve o kişi 2 tane evlada sahip bir anne. 14 yaşında çocuk hangi yasadışı örgüte bağlı olabilir diyelim ki var öyle bir şey bu tamamen gezi olayından bağımsızdır ve Erdoğan'ın dediği elinde sapan, taş vardı böyle mi bölecek yani ülkeyi 14 yaşındaki çocuğun nesinden korkuyorlar. Meydanlarda denir bilyeler atıldı neden atıldı diye soruyor yahu neden atılacak Berkin uyanıp polise atsın diye mi. Hiç mi vicdan yok ben insanın ölümünden nemalanacak kadar o bizim şehidimiz öbürü terörist diyecek kadar mı gözü döner insanın ailesinin bir sabıka kaydı bile yokken Allah ıslah etsin. Pkk nın başı yüzlerce şehidimizin katiline sayın diye hitap ediliyor, masaya oturuluyor, görüşmeler kabul ediliyor ne karşılığında Kürdistan karşılığında bunun için mi öldü yüzlerce şehit bari adını anma şehitlerin o ki kelle diyordu şehitlere. Yazık hala daha gözü kapalı tutanlar var bu adamı illa kendi başlarına mı gelmesi lazım. Ama tabii kendi çocuklarının başına gelmez onlar kapı dışarı çıkarmazlar çocuklarını tabii dinlerlerse o yaşta.

Çözüm sürecini baltalama dejavucum.:KK20:

Berkin'in ask fm de sorulara verdiği cevaplara okudum hayalleri bile fakirmiş çocuğun tutamadım gözyaşlarımı yine :KK5: Bazılarının kalbinin çürüdüğünü düşünüyorum artık...

Ben artık boşbakanın bu söylemlerine şaşırmıyorum çünkü onun insanlıkla bir bağının olmadığını biliyoruz zaten.
Ama onu destekleyen alkışlayan ve Gezi de ölen Berkin dahil 8 kişi için oh iyi oldu imasında bulunan insanları anlayamıyorum onlara şaşıyorum. Hiç mi vicdanınız yok yaa orada o anneyi yuhalayıp ardından camiye giriyorlar, namaz kılıyorlar hiç mi utanmıyorlar Allah'ın adını ağızlarına alırken hiç mi ben ne yapıyorum yahu demiyorlar işte bunu bir türlü çözemiyorum aklım almıyor.

Berkin'e terorist diyor haydi diyelim ki terorist yaa siz değil miydiniz dağdan inen teroristleri çiçeklerle davulla zurnayla karşılayan, siz değil miydiniz şehitleri kelle, teroristleri baş tacı ana kuzusu yapan. O zamanlar aklınza gelmiyordu çözüm süreci çözüm süreci diordunuz da şimdi neden Berkin'i anınca insanlar, bir sürü şehidimiz var onlr için kılınızı kıpırdatmıosunuz diye sitem ediyorsunuz. Nereden buluyorsunuz bu hakkı.

Gerçekten başbakanı da onun gibi vicdansız insanları da Allah'a havale ediyorum. Türkiye'de adalet yok ama, ahirette ilahi adalet var bunu kimse unutmasın.

İzmir-Narlıdere
$Bi8-RpgIAAIvE7T.jpg
$BjBLV0gCMAAfe6S.jpg

Son düzenleme:
konuya yorum dahi yapamıyorum.
fakat genel olarak konusacak olursam,
bir kisinin dusuncesi kendisini baglar ancak insanları arkasına alıp birilerini yuhalatıyor ve birilerine alkıs tutturuyor, maldalyalar takıyorsa insanların vicdanlarını sömürürken yine o vicdanları yok etmeyide başarma yoluna giriyor demektir.
bu gidisle ölümlerden zevk alan bir ulkeye dönüsecegiz diye korkuyorum...

X