• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdal sarizeybek imza günü

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul
Efsane albay erdal sarizeybek istanbul tüyap kitap fuarinda 8-9 kasimda sevenleriyle imza gününde buluşuyor..

Kitaplari:

Ya gazi paşa duyarsa

hesaplaşma

şemdinlide siniri aşmak

ihaneti gördüm

son harekat kod adi:yahuda

özellikle erdal sarızeybek için bu güzel fuarı gezme işini bu hafta sonuna erteledim canım

özellikle erdal sarızeybek için bu güzel fuarı gezme işini bu hafta sonuna erteledim canım
arkadaşlar kitap fuarinda bugün erdal sarizeybek'le taniştim.çok asil bir kişilik.kitaplarini büyük bir incelikle imzaladi.kendisine sonsuz teşekkür ederim...ayrica imza günü yarin da devam ediyor..fuar çok kalabalik bu yüzden bulmakta çok zorlandim 3.salonda buldum sonunda sekreterliğin yardimiyla tabi...pozitif yayinlari standindaydi.

arkadaşlar kitap fuarinda bugün erdal sarizeybek'le taniştim.çok asil bir kişilik.kitaplarini büyük bir incelikle imzaladi.kendisine sonsuz teşekkür ederim...ayrica imza günü yarin da devam ediyor..fuar çok kalabalik bu yüzden bulmakta çok zorlandim 3.salonda buldum sonunda sekreterliğin yardimiyla tabi...pozitif yayinlari standindaydi.

bende çok zor buldum canım imza için gelmesine bir saat kalmıştı bu arada fuarda diğer standları gezdik ve tam 14.00 da imza için sıraya girdik gerçekten de çok asil bir kişilik hani adam gibi adam derler ya aynen öyle
Albay Erdal Sarızeybek'e yazdığı tüm kitaplar ve imza için teşekkür ederim.

Back