- 27 Temmuz 2011
- 35
- 1
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Analiz konusunda ise, bir şey diyemeyeceğim. Ercan Bey e gülben duyabildim. Hatta ameliyat olmamı istemeyen eşim bile ısındı kendisine.![]()
Not:İzniniz olursa size arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul edebilirseniz sevinirim.
Hangi doktorlarla konuştun arkadaşım?kızlar 11 doktor gezdım sanırım ercan beye karar verdım meme buyutme benım.Meme büyütme olan arkadaşlarımız kimler fleur ve ikiaradabiderede arkadasımızdan baska olan var mı?107 sayfa okudum daha fazla okuyamıcagoım:)![]()
Merhaba,
Ercan Bey kulübüne bende katılyorum, kısmetse 7 Martta meme büyütme ameliyatı için kendisine katar kıldım. Eşimde biraz yumuşayınca hemen randevu aldım. Ercan Bey şimdiye kadar görüştüğüm doktorlardan çok farklı. Sakinliği, özgüveni ve hastasına tavrı beni çok etkiledi. Diğer doktorlarda çok başarılı işler yapmış doktorlardı tabi ki ama hani elektriğinizin uyması diye bir şey var ya, benimki Ercan Beyi kabul ettiUmarım, herkes için herşey güzel olur. Hepinize sevgiler
Merhaba,
Ercan Bey kulübüne bende katılyorum, kısmetse 7 Martta meme büyütme ameliyatı için kendisine katar kıldım. Eşimde biraz yumuşayınca hemen randevu aldım. Ercan Bey şimdiye kadar görüştüğüm doktorlardan çok farklı. Sakinliği, özgüveni ve hastasına tavrı beni çok etkiledi. Diğer doktorlarda çok başarılı işler yapmış doktorlardı tabi ki ama hani elektriğinizin uyması diye bir şey var ya, benimki Ercan Beyi kabul ettiUmarım, herkes için herşey güzel olur. Hepinize sevgiler
Eşinde sıraya girer bilgineark kabul ettim
![]()
Yazmayı unutmuşum kusuruma bakmaHayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla 7 Martta inşallah yüzün hep gülsün dualarım seninle olacak:))
bu arkadaşta meme büyütme canım albümü var istersen yaz onada
Gulayferdgmz
KiZlar merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum ama 2012 de ilk basta herşey güzeldi hala güzel sağolsun ercan bey çok ilgili bir doktor ama şuan kendinde supelerim var göğüs ucum yukarda ve alt kismi hafif sarkik duruyor ve hala hafif uyuşuk napcam blmiyorm ameliyat olanlar bana birşeyler soylesin lütfen
valla cnm bende baya yardım istedim de sesim pek duyulmadı bi tane ameliyat olan kişinin albümde yardımcı olmasını ıstıyorum bide şu ücret olayıcanim haftaya cumartesi gitmeyi dusunuyrum hani ameliyat olanlarda bunlar varmi bi bilsen de kske icm raharkasa![]()
arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ercan bey muayene ücreti alıyormus randevu aldım ve sskm olmadığı için baya da yüksek bi meblağ peki bunu ameliyet ücretinden düşüyormu?
Canim haftaya cumartesi gitmeyi dusunuyrum hani ameliyat olanlarda bunlar varmi bi bilsen de kske icm raharkasa![]()
valla cnm bende baya yardım istedim de sesim pek duyulmadı bi tane ameliyat olan kişinin albümde yardımcı olmasını ıstıyorum bide şu ücret olayı
tuğba sen ne kadara ameliyet olmustun bide muayene ücreti ödedinmi
arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ercan bey muayene ücreti alıyormus randevu aldım ve sskm olmadığı için baya da yüksek bi meblağ peki bunu ameliyet ücretinden düşüyormu?
KiZlar merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum ama 2012 de ilk basta herşey güzeldi hala güzel sağolsun ercan bey çok ilgili bir doktor ama şuan kendinde supelerim var göğüs ucum yukarda ve alt kismi hafif sarkik duruyor ve hala hafif uyuşuk napcam blmiyorm ameliyat olanlar bana birşeyler soylesin lütfen
valla cnm bende baya yardım istedim de sesim pek duyulmadı bi tane ameliyat olan kişinin albümde yardımcı olmasını ıstıyorum bide şu ücret olayı