• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

meraba arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkürler jelesec.
özel mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazdım.ya cahilliğime verin ama ben albümünüzü göremiyorum nerden bakılıyo ben mi göremedim yoksa albümünüz özel mi ? yardımınız için şimdiden teşekkürler:)

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Analiz konusunda ise, bir şey diyemeyeceğim. Ercan Bey e gülben duyabildim. Hatta ameliyat olmamı istemeyen eşim bile ısındı kendisine. :-)
Not:İzniniz olursa size arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul edebilirseniz sevinirim.

Eşinde sıraya girer bilgine :1: ark kabul ettim :kkk:

Merhaba,
Ercan Bey kulübüne bende katılyorum, kısmetse 7 Martta meme büyütme ameliyatı için kendisine katar kıldım. Eşimde biraz yumuşayınca hemen randevu aldım. Ercan Bey şimdiye kadar görüştüğüm doktorlardan çok farklı. Sakinliği, özgüveni ve hastasına tavrı beni çok etkiledi. Diğer doktorlarda çok başarılı işler yapmış doktorlardı tabi ki ama hani elektriğinizin uyması diye bir şey var ya, benimki Ercan Beyi kabul etti :-) Umarım, herkes için herşey güzel olur. Hepinize sevgiler

Arkadaşım,silikon mu konacak?Zamanla aşağı doğru sarkıtıyor ne de olsa içinde bir ağırlık var diyorlar.Doğru mu ki Dr. neler söyledi sana

Merhaba,
Ercan Bey kulübüne bende katılyorum, kısmetse 7 Martta meme büyütme ameliyatı için kendisine katar kıldım. Eşimde biraz yumuşayınca hemen randevu aldım. Ercan Bey şimdiye kadar görüştüğüm doktorlardan çok farklı. Sakinliği, özgüveni ve hastasına tavrı beni çok etkiledi. Diğer doktorlarda çok başarılı işler yapmış doktorlardı tabi ki ama hani elektriğinizin uyması diye bir şey var ya, benimki Ercan Beyi kabul etti :-) Umarım, herkes için herşey güzel olur. Hepinize sevgiler

Yazmayı unutmuşum kusuruma bakma:( Hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla 7 Martta inşallah yüzün hep gülsün dualarım seninle olacak:))

KiZlar merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum ama 2012 de ilk basta herşey güzeldi hala güzel sağolsun ercan bey çok ilgili bir doktor ama şuan kendinde supelerim var göğüs ucum yukarda ve alt kismi hafif sarkik duruyor ve hala hafif uyuşuk napcam blmiyorm ameliyat olanlar bana birşeyler soylesin lütfen

KiZlar merhaba bende meme küçültme ameliyatı oldum ama 2012 de ilk basta herşey güzeldi hala güzel sağolsun ercan bey çok ilgili bir doktor ama şuan kendinde supelerim var göğüs ucum yukarda ve alt kismi hafif sarkik duruyor ve hala hafif uyuşuk napcam blmiyorm ameliyat olanlar bana birşeyler soylesin lütfen

merhaba tuğba durumuna üzüldüm umarım düzelir peki görüşüp durumunu aktardınmı kendisine ?

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ercan bey muayene ücreti alıyormus randevu aldım ve sskm olmadığı için baya da yüksek bi meblağ peki bunu ameliyet ücretinden düşüyormu?

canim haftaya cumartesi gitmeyi dusunuyrum hani ameliyat olanlarda bunlar varmi bi bilsen de kske icm raharkasa :(
valla cnm bende baya yardım istedim de sesim pek duyulmadı bi tane ameliyat olan kişinin albümde yardımcı olmasını ıstıyorum bide şu ücret olayı
tuğba sen ne kadara ameliyet olmustun bide muayene ücreti ödedinmi

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ercan bey muayene ücreti alıyormus randevu aldım ve sskm olmadığı için baya da yüksek bi meblağ peki bunu ameliyet ücretinden düşüyormu?

almıyor canım kimse muayene ücreti ödemedi:)

Canim haftaya cumartesi gitmeyi dusunuyrum hani ameliyat olanlarda bunlar varmi bi bilsen de kske icm raharkasa :(

merhaba tuğba seni yeni görüyorum eskilerdenmisin ben mi yeni denk geldim sana ameliyat olalı 2.yıl olmuş dr ye söylemedinmi sorununu?bu konuda sana yardımcı olacak kişi doktorun canım mutlaka ilet sıkıntını

valla cnm bende baya yardım istedim de sesim pek duyulmadı bi tane ameliyat olan kişinin albümde yardımcı olmasını ıstıyorum bide şu ücret olayı

doktordan randevu aldınmı canı zaten dünya resim gösteriyor rahat o benim albümüm forumda yok özelden tanıdık arkadaşlara atmıştım:34: ücret 6.ile 8.arası diye biliyorum ama net değil tabi bilgim sen gidince görüşür öğrenirsin zaten

Selam iki yıl olmuş ameliyatın.Her şey hala güzel olmasına sevindim :nazar: Göğüs ucum yukarıda diyorsun.İki yıl sonra yukarı döner mi bilmiyorum.Doktora sormadın mı dediğin gibi ilgili bir doktor.En doğru cevabı doktorun verir.Merak ettim bilgilendirirsen sevinirim.Sevgiyle

Tekrar yazayım Ercan bey muayne ücreti almıyor.Foto konusuna gelince taktir edersin ki ha dediğin gibi herkesi arkadaşlığa alıp kendimizi teşhir edemiyoruz.60 kişi den fazla arkadaşlık isteğim var.Erkeklerin de siteye girdiğini düşünecek olursan sen olsan paylaşırmısın herkesle.Ben karın foto paylaştım ama yüz paylaşmadım paylaşmayı da düşünmedim.Göğüs olsaydım ben kendi adıma paylaşmazdım.
Şu da var ki canlı örnek oldum.Ercan beye kontrole gideceğim günü yazıyorum.Özellikle canlı görmek için gelip gören çok kişi var.
Doktor da foto gösteriyor zaten.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Sevgiyle.

Canım Ercan bey muayene ücreti almıyor, ben kendisine mail atıp randevu öyle almıştım.

Back
X