• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Muhakkak öyle sonucta bicak altina yatiyoruz ama benim göbegim o kadar da kötü degil spor da yapiyorum kaslarim cok güclenmis durumda birde sporla birlikte 15 kilo verdim. Onun icin idare eder diye düsünüyorum ama doktora gidip memisler icin görüsürken bir bakmisim karin da icine girmis olabilir :)

odaya giren tek ameliyat kararı ile zor çıkar demedi deme:1:

bende geçtim aynı yollardan canım çok iyi anlıyorum bende k.k.da sabahlıyordum okumaktan...üstelik hala estetik maceram bitmedi yaş 43.olunca kaporta dağılıyor biraz:)))o zaman sonuç seni mutlu eder canım kilo ve sarkma çok yoksa

:32:yaparım sana tabi kanka:)))

eeee geldin mi lafıma telde 1.saat dedim bekle panic yapma üstelik adamın telde konuşmasından anladım ben iyi doktor sezgilerim artık o derece:)))gönder ama bekle daha çok değişecek incelecek

Ay valla bu halinden bile memnunum aslında, eski haline göre çok iyiler :1:
İncelecek mi daha cidden? Yaz jelom yaz, azcık motive olayım :9:

Ay valla bu halinden bile memnunum aslında, eski haline göre çok iyiler :1:
İncelecek mi daha cidden? Yaz jelom yaz, azcık motive olayım :9:

evet inecek daha doktorun başına ekşime hemen zaten adam ok..dedi beğenmezsen komple tadilata sokacak seni:1: yazın İzmir sahilleri hatun görecek :32::16:

merhaba arkadaşlar
bende göğüs küçültme ameliyatı olmaya karar verdim ercan beyin bu konuda çok iyi olduğu aşikar ama resim görmek istiyorum yardımcı olabilecek kimse varmı?:ssz:

Arkadaşlık gönder bu ameliyatı olanlara.Hemen kabul etmeseler de bir şekilde dönerler mutlaka.Malum güven meselesi.Erkekler de giriyor siteye bayan gibi.jelesec,nldglp,serap38 meme olmuşlardı hatırladıklarım.Dene istersen :34: bende karın var foto.Yüz koymadım tabikine :1:
Olanların bir çoğunu memişlerini gördüm :nazar: beğendim :nazar: Haydi hayırlısı.

Arkadaşlık gönder bu ameliyatı olanlara.Hemen kabul etmeseler de bir şekilde dönerler mutlaka.Malum güven meselesi.Erkekler de giriyor siteye bayan gibi.jelesec,nldglp,serap38 meme olmuşlardı hatırladıklarım.Dene istersen :34: bende karın var foto.Yüz koymadım tabikine :1:
Olanların bir çoğunu memişlerini gördüm :nazar: beğendim :nazar: Haydi hayırlısı.

ben toprak tesekkür ederim:16: benimde resimlerim var burun ameliyatımdan dolayı koymuştum arkadaşlar kabul ederse görebilirler (güven olayına istinaden) yardımcı olup kabul ederlerse cook makbule gececek karar vermemde:26:

kızlar 11 doktor gezdım sanırım ercan beye karar verdım meme buyutme benım.Meme büyütme olan arkadaşlarımız kimler fleur ve ikiaradabiderede arkadasımızdan baska olan var mı?107 sayfa okudum daha fazla okuyamıcagoım:):16::16::16::16:

:1: Az kalmış hatim indirmene :nazar: maşallah 11 doktor rekor sende sanırım.Ben beş doktorla görüşmüştüm.Valla o kadar çok kişi oldu ki ameliyat kim ne yaptırdı hatırlamıyorum yaşlılık.Oramızı buramızı düzeltiyor doktor genç görünüyoz da beyin :50: ahanda ona çare yoook.:52:

Merhaba,
Ercan Bey kulübüne bende katılyorum, kısmetse 7 Martta meme büyütme ameliyatı için kendisine katar kıldım. Eşimde biraz yumuşayınca hemen randevu aldım. Ercan Bey şimdiye kadar görüştüğüm doktorlardan çok farklı. Sakinliği, özgüveni ve hastasına tavrı beni çok etkiledi. Diğer doktorlarda çok başarılı işler yapmış doktorlardı tabi ki ama hani elektriğinizin uyması diye bir şey var ya, benimki Ercan Beyi kabul etti :-) Umarım, herkes için herşey güzel olur. Hepinize sevgiler

Merhaba,
Ercan Bey kulübüne bende katılyorum, kısmetse 7 Martta meme büyütme ameliyatı için kendisine katar kıldım. Eşimde biraz yumuşayınca hemen randevu aldım. Ercan Bey şimdiye kadar görüştüğüm doktorlardan çok farklı. Sakinliği, özgüveni ve hastasına tavrı beni çok etkiledi. Diğer doktorlarda çok başarılı işler yapmış doktorlardı tabi ki ama hani elektriğinizin uyması diye bir şey var ya, benimki Ercan Beyi kabul etti :-) Umarım, herkes için herşey güzel olur. Hepinize sevgiler

Diğer başlıkta yazdım canım hayırlı olsun kararın:34: fana hoşgeldin:1: fleurun ve ikiaradabirderdenin albümü var benim meme küçültme işine yaramaz yani resmim yeni meme büyütme olan üyelerde var yazıyorlar onlarada arkadaşlık gönder

:1: Az kalmış hatim indirmene :nazar: maşallah 11 doktor rekor sende sanırım.Ben beş doktorla görüşmüştüm.Valla o kadar çok kişi oldu ki ameliyat kim ne yaptırdı hatırlamıyorum yaşlılık.Oramızı buramızı düzeltiyor doktor genç görünüyoz da beyin :50: ahanda ona çare yoook.:52:

ahah yok 12 doktor duydum ben:))vala ıcıme sınmemıstı kımse gercı seyfı akbayıda cok sevmıstım ama baya pahalı ımkanım olsa kendısını de dusunurdum:) Dwarkelf arkadasımıza katılıyorum sakin ,ilgili anlayıslı ve ıstedıgımı cok ıyı analız ettı ve guven verdı..Tamda ıstedgım seylerı soyledı titizsin demesı de benı anlaıdgını kanıtlıyor:)bakalım annem hala suna da bak bunu da arastr dıyor gecıktırmeye calısıyor sanırım:PPP

Merhaba,

Hayırlı olsun Ercan Karacaoğlu fana hoşgeldiniz.İnsan analiziniz çok iyi sanırım,bende olmayan güzel bir özellik.İnşallah her şey istediğiniz gibi ve sağlıkla geçer.:nazar:

ahah yok 12 doktor duydum ben:))vala ıcıme sınmemıstı kımse gercı seyfı akbayıda cok sevmıstım ama baya pahalı ımkanım olsa kendısını de dusunurdum:) Dwarkelf arkadasımıza katılıyorum sakin ,ilgili anlayıslı ve ıstedıgımı cok ıyı analız ettı ve guven verdı..Tamda ıstedgım seylerı soyledı titizsin demesı de benı anlaıdgını kanıtlıyor:)bakalım annem hala suna da bak bunu da arastr dıyor gecıktırmeye calısıyor sanırım:PPP

İçinize sinmesi güven duymanız önemli olan da bunlar zaten.O yüzden en az beş doktor görüşü alın derim.Annen de haklı.Ercan beyle tanışmadı sanırım.Tanışmadıysa tanıştırma senin sıranı alırmış :1: Şaka bir yana,ne diyebiliriz ki o bir ANNE.Onun için gerçekten çok zor onu o kadar iyi anlıyorum ki.Hakkınızda hayırlı olsun.Sevgiyle.

Hayırlı olsun Ercan Karacaoğlu fana hoşgeldiniz.İnsan analiziniz çok iyi sanırım,bende olmayan güzel bir özellik.İnşallah her şey istediğiniz gibi ve sağlıkla geçer.:nazar:

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Analiz konusunda ise, bir şey diyemeyeceğim. Ercan Bey e gülben duyabildim. Hatta ameliyat olmamı istemeyen eşim bile ısındı kendisine. :-)
Not:İzniniz olursa size arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul edebilirseniz sevinirim.

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Analiz konusunda ise, bir şey diyemeyeceğim. Ercan Bey e gülben duyabildim. Hatta ameliyat olmamı istemeyen eşim bile ısındı kendisine. :-)
Not:İzniniz olursa size arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul edebilirseniz sevinirim.

bu arkadaşta meme büyütme canım albümü var istersen yaz onada

Gulayferdgmz

Back
X