• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Sona muzurluk diye yazdım ama yanlış anlaşılmasın yazdıklarımı ben yaşadım hepiciği doğru yani.İnşallah ağrısız sızısız sonucu mutlu ameliyatı olur her isteyenin.Dualarım sizlerle :nazar:

Deme garantili :34:
Tabiki öncelik Allah sağlık versin.İnanıyorum ki emin ellerdesin doktor,ekip ve hastane olarak.Dikişleri de gördün geriye ne kaldı göbişin.Oda gittimi deyme keyfine.Başka da bir şey düşünme olumsuz.
Daha önce ameliyat olmadın sanırım olsaydın biraz daha rahat olurdun.
Şimcik hastaneye gittiğinde doktor tüm nazını çekiyor :34: (mızmızlanılır rahatlamak için)
Sonra çizim mizim bittimi sana şurup bardağı ile azıcık ilaç içiriyorlar sıkıysa mızmıozlan,jeyecanlan tık yok lay lay lom ameliyathane,
neşeli doktor gülücüğü nasılız sen anlattığını sanırken hooop uyku
Gözlerini açtığında her şey bitmiş iki saat sonra ne olduğunun farkına varma,akşam yürüyüşü vs.vs.
Sonra başlarsın korse ne zaman çıkacak,şiş ne zaman inecek,ne zaman yüzebilirim uzarda uzar.
Ahanda sana ameliyatın tarihçesi :52:
bugün günümdeyim :1:
muzurlukta :nazar:

Canım benim çok tatlısın, ne güzel yazmışsın. Hiç yanlış anlaşılacak birşey yok, bana çok iyi moral verdin canım, harikasın. Haftaya bugün allahın izniyle hastane yatağımda 20 yıllık sarkık karnım ve sarkık memişlerime veda etmiş gerilmiş karnım ve dik memişlerimle yatıyor olacağım. Vay valla dediğin bigi canım bunları düşününce hemen olsun bitsin istiyorum:46:

Canım benim çok tatlısın, ne güzel yazmışsın. Hiç yanlış anlaşılacak birşey yok, bana çok iyi moral verdin canım, harikasın. Haftaya bugün allahın izniyle hastane yatağımda 20 yıllık sarkık karnım ve sarkık memişlerime veda etmiş gerilmiş karnım ve dik memişlerimle yatıyor olacağım. Vay valla dediğin bigi canım bunları düşününce hemen olsun bitsin istiyorum:46:

Bitecek sende yazacaksın :nazar: oldu da bitti :nazar:
Sıkıntı beklemekte,imkan olsa iki gün sonraya ameliyat gününü alır hastane çıkışında yapamayacaklarını iki güne sığdırıp koşturmaktan düşünmeye fırsat olmaz.Hastaneye yorgun argın gidip güzelce dinlenmece olurdu.Karacaoğlunun yoğunluğu yapacak bir şey yok.
Ben yukarıda yazdığım gibi oldum ameliyatlarımı şanslıyım anlayacağın.:nazar:

Bitecek sende yazacaksın :nazar: oldu da bitti :nazar:
Sıkıntı beklemekte,imkan olsa iki gün sonraya ameliyat gününü alır hastane çıkışında yapamayacaklarını iki güne sığdırıp koşturmaktan düşünmeye fırsat olmaz.Hastaneye yorgun argın gidip güzelce dinlenmece olurdu.Karacaoğlunun yoğunluğu yapacak bir şey yok.
Ben yukarıda yazdığım gibi oldum ameliyatlarımı şanslıyım anlayacağın.:nazar:

Ne güzel canım inşallah bende senin gibi sorunsuz yaşarım herşeyi. Sende iki ameliyatı bir olmuştun değilmi canım.:44:

2 ocak'da amelyat oldum

Ben karin germeden biraz endiseliyim ya calisiyorum, öyle masa basi isi degil onun icin güvenemiyorum. Yeri geliyor egiliyorum agir kaldiriyorum, birde 4,5 yasinda kizim var hergün is dönüsü kucagima atliyor. Karin meme gibi degil sanirim daha cok dikkat gerekiyor. Canim sana arkadaslik yolladim kabul edersen bende Ercan beyin sanat eserini görmek isterim :)

Back
X