Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Slim guzeller ozledim sizleri bugun April aml oluyo sanki Ben oluyomusum gibi heycan yaptim umarim hersey istedi gibi olur
Ben toprak nasilsin nil sen jeselec le arada facete konusuyorum

Slim guzeller ozledim sizleri bugun April aml oluyo sanki Ben oluyomusum gibi heycan yaptim umarim hersey istedi gibi olur

Evet ya çok heyecanlı idi akşam kalbim duracak sanki ölüyorum heyecandan olsa da bitse :ssz: şimdi kesilip biçiliyordur hem yüz hem karın beklentisinin çok üstünde olsun inşallah :34:

Nurgul ameliyatını oldun bakıyorum aprila destek oluyorsun ne güzel :29: okudum facedeen yazını çok doğru katılıyorum önce insan mantığı

Evet ya çok heyecanlı idi akşam kalbim duracak sanki ölüyorum heyecandan olsa da bitse :ssz: şimdi kesilip biçiliyordur hem yüz hem karın beklentisinin çok üstünde olsun inşallah :34:

Nurgul ameliyatını oldun bakıyorum aprila destek oluyorsun ne güzel :29: okudum facedeen yazını çok doğru katılıyorum önce insan mantığı

Evt ayni seyler I hissediyodum sizde bana destek oldunuz bana cok iyi geldi umarim April icinde iyi olur zaten ercan bey bana Verdi o hissi bizim hayatimiza sagligimiza cok deger veriyo buna cok icten guvendim her bakimdan destek oldu

Slm,april ameliyatını oldu,korkusu heyecanı bitti.Şimdi farklı bir heyecan başlar.Vaktim olmuyor internete giremiyorum uzun süreli malum ramazan iftarlar :34:

Ercan beyle maillestik canim ve aralik ayinda amilyat olacagiz :) biz 3 arkadas meme büyutme ve yag aldirmaya karar verdik ( Ercan bey olur diyor ama iste dedigim gibi sanki benim karin derim biraz sallaniyor :)

hastanenin yani basinda bir otel varmis orda kalacagiz galiba :)

doktorunuz ercan bey kim nerede? va kalmak icin yeri varmi kac gün türkiyede kalman gerekiyormus meme büyütme icin nekadar ücret söyledi bilgilendirirsen memnun olurum canim :5::5:

kızlar yorumları okudum da ne güzel herkes memnun kalmış ercan beyden:)) sizin adınıza çok sevindim...benim bacak estetiği olmam lazım acaba bacak estetiği yaptıran var mı bu doktora???lütfen bi yardımm

doktorunuz ercan bey kim nerede? va kalmak icin yeri varmi kac gün türkiyede kalman gerekiyormus meme büyütme icin nekadar ücret söyledi bilgilendirirsen memnun olurum canim :5::5:

Hoşgeldin bakim.Bayram,yaz tatili kimse girmiyor anlaşılan.Doç Dr.Ercan Karacaoğlu Ataşehir memorail hastanesinde.Hastanenin yanında otel,karşısında Zübeyde hanım öğretmen evi var.Öğretmen evi daha uygun.Yurt dışından gelip öğretmen evinde kalan var.Önceden yer ayırman avantajlı tabii.
Yurt dışından gelen bir arkadaş bir hafta kalmıştı karın germede.Memede öyledir.Aslında kalış günün drenlerine de bağlı.Direnler ertesi günde çıkar on gün sonrada bunu gelen sıvı miktarı belirliyor.Ücreti tam bilmiyorum doktoru ararsan söyler.Meil de atabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Şimdiden geçmiş olsun.

kızlar yorumları okudum da ne güzel herkes memnun kalmış ercan beyden:)) sizin adınıza çok sevindim...benim bacak estetiği olmam lazım acaba bacak estetiği yaptıran var mı bu doktora???lütfen bi yardımm

Slm hacettepeli.Dolgu yaptıran,gerdiren,lipo olan var.Çok sık girmiyorlar siteye. İnşallah yazını okuyup yardımcı olan çıkar sanada.

Hoşgeldin bakim.Bayram,yaz tatili kimse girmiyor anlaşılan.Doç Dr.Ercan Karacaoğlu Ataşehir memorail hastanesinde.Hastanenin yanında otel,karşısında Zübeyde hanım öğretmen evi var.Öğretmen evi daha uygun.Yurt dışından gelip öğretmen evinde kalan var.Önceden yer ayırman avantajlı tabii.
Yurt dışından gelen bir arkadaş bir hafta kalmıştı karın germede.Memede öyledir.Aslında kalış günün drenlerine de bağlı.Direnler ertesi günde çıkar on gün sonrada bunu gelen sıvı miktarı belirliyor.Ücreti tam bilmiyorum doktoru ararsan söyler.Meil de atabilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Şimdiden geçmiş olsun.

tesekkür ediyorum :)

nurgul bak ziyarete geliriz ama bir şartla çikolata getirirsen :1::1:

çok iyi insanlarız nasıl bir araya geldk bu kadar temiz yürekli insanlar bende şaşkınım :nazar::16: doktorlar bahane arkadaşlıklarımız şahane oldu

Allah iyiligini versin kiz Jelesec az gülmedim :) :) herkezden cikolata istiyon gi
Topla burdaki arkadaslari bizim ziyaretimizede gelin ben sana/size bir bavul cikolata getirecegim :)

Mucuuukk öpüldün canim

Allah iyiligini versin kiz Jelesec az gülmedim :) :) herkezden cikolata istiyon gi
Topla burdaki arkadaslari bizim ziyaretimizede gelin ben sana/size bir bavul cikolata getirecegim :)

Mucuuukk öpüldün canim

:17::17::17::17:

ne yüzsüzüm demi kız :1: yok bak bi bavul çikolata bana sözün var kimseye vermem :9:

bende öptüm:54:

Arkadaşlar Allah muhabbetinizi daim etsin :)
Ercan beyi burun ameliyatı için araştırmaktayım. Maalesef daha çok diğer konularda yorumlar gelmekte. Burun ameliyatı konusunda acil olarak fotoğraf görmem lazım. Şuan doktor seçiminde karar aşamasındayım, 4 doktordan birini seçeceğim. Tonguç İşken, Abdülkadir Göksel, Emre İlhan ve Ercan bey... Ercan beyin hastaları ile ilgili hiç bir görsel bulamadım. ( burun ameliyatı ) Doğallık ve yüze uyum ana kriterlerim. :51:
yardım ve ilginiz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Allah muhabbetinizi daim etsin :)
Ercan beyi burun ameliyatı için araştırmaktayım. Maalesef daha çok diğer konularda yorumlar gelmekte. Burun ameliyatı konusunda acil olarak fotoğraf görmem lazım. Şuan doktor seçiminde karar aşamasındayım, 4 doktordan birini seçeceğim. Tonguç İşken, Abdülkadir Göksel, Emre İlhan ve Ercan bey... Ercan beyin hastaları ile ilgili hiç bir görsel bulamadım. ( burun ameliyatı ) Doğallık ve yüze uyum ana kriterlerim. :51:
yardım ve ilginiz için teşekkür ederim.

Hoşgeldin.En zor evre, doktor seçimi Allah kolaylık versin.Olan oluyor geri dönüşüm çoğunda maalesef yok.Hele yüz ve burunda görsellik zor.Örnek ben :34: yüz ameliyatı oldum ama foto koymam.Karın foto koydum nasılsa kimse tanımaz onu :1:
Canlı görmeye çalış bence.

Son düzenleme:
Birde arkadaşlar Ercan beye nasıl ulaşabilirim?
bu iletişimden kastım kendisine fotoğraf yollamak istiyorum, duruma göre de gidip muayene olacağım. Facebook hesabı yada kendine ait sanal muayene yaptığı bir web sitesi mevcut mu?
Tekrar teşekkürler.

Hoşgeldin.En zor evre, doktor seçimi Allah kolaylık versin.Olan oluyor geri dönüşüm çoğunda maalesef yok.Hele yüz ve burunda görsellik zor.Örnek ben :34: yüz ameliyatı oldum ama foto koymam.Karın foto koydum nasılsa kimse tanımaz onu :1:
Canlı görmeye çalış bence.
Öncelikle hoş bulduk. :)
Canlı bi tane görme ihtimalim yani imkanım mevcut, bir tanıdığımın tanıdığı :)
zaten onu tanıdıkları için bana tavsiye ettiler. Sanırım o bayanı rahatsız etsem iyi olacak. Fotoğraflarda aslında gayet güzel fikir veriyor. Mesela Abdülkadir beyin ameliyatları içime acayip sindi. Emre beyin ameliyatlarına karşı ise biraz daha nötrüm.

Back
X