• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Pazartesı karın ve kol amelıyatı olacagım sevıneyımmı korkayımmı şaştım kaldım okudukca ..yedıtepe unuversıtesı hastanesınde olacagım amelıyatları orda olan varmı acaba ...

Pazartesı karın ve kol amelıyatı olacagım sevıneyımmı korkayımmı şaştım kaldım okudukca .. olacagım amelıyatları orda olan varmı acaba ...

Şimdiden geçmiş olsun canım.Doktoruna güveniyorsan sevin niye üzülüyorsun ki.Sonuç çok güzel olur inşallah.Hastane hakkında bir bilgim yok.İnşallah her şey gönlünce olur.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

uzun bır aradan sonra tekrar selamlar kızlar kusura bakmayın ders calısmaktan buraya pek gıremıyorum ama bana goz altı amelıyatı ıcın fıkırlerınız tavsıyelerınız varsa yazarsanız sevınırım yazmazsanızda canınız sagolsun:))yahu bana tavsıye verın yaslanıyorum:)))

:32:
uzun bır aradan sonra tekrar selamlar kızlar kusura bakmayın ders calısmaktan buraya pek gıremıyorum ama bana goz altı amelıyatı ıcın fıkırlerınız tavsıyelerınız varsa yazarsanız sevınırım yazmazsanızda canınız sagolsun:))yahu bana tavsıye verın yaslanıyorum:)))

Merhaba canım nerelerdesin nasıl gidiyor memnun musun ameliyattan karnın nasıl

Slm lebideryahayat,sadece gözaltı ameliyatımı tam açıklarsan belki yardımcı olabilirim yeni yüz ameliyatı olan biri olarak.Burda sürecimi paylaştım okuyabilirsin de belki yazdıklarımın arasında aradığın cevabı bulursun :34:
Senin için şimdi baktım derslerine zaman kalsın diye :))) sayfa 174 te başlamışım yazmaya canım.

Son düzenleme:
Bugün uğradım nurgülün yanına.Çok mutlu görünüyordu :nazar: İlk geldiğinde stres olmuş .Kolaymı Almanyadan tek başına gel ilk defa göreceğin sadece telde konuştuğun bir doktora geldiğin gün ameliyat ol.Zor ve cesaret isteyen bir karar.Kk ya ve burdaki yorumlara güvendim dedi.Ercan beyi cana yakın bulduğunu söyledi.
Doktordan,hastaneden ve tabiki düz bir karna sahip olmaktan memnundu.İnşallah bundan sonraki sürecide sorunsuz ve güzel geçer :nazar:
Kısa zamanda toparlar ve sürecini paylaşır inşallah.

Bugün uğradım nurgülün yanına.Çok mutlu görünüyordu :nazar: İlk geldiğinde stres olmuş .Kolaymı Almanyadan tek başına gel ilk defa göreceğin sadece telde konuştuğun bir doktora geldiğin gün ameliyat ol.Zor ve cesaret isteyen bir karar.Kk ya ve burdaki yorumlara güvendim dedi.Ercan beyi cana yakın bulduğunu söyledi.
Doktordan,hastaneden ve tabiki düz bir karna sahip olmaktan memnundu.İnşallah bundan sonraki sürecide sorunsuz ve güzel geçer :nazar:
Kısa zamanda toparlar ve sürecini paylaşır inşallah.

Kizlar sizi tanidima cok sansliyim siz olmasaydiniz Ben belki suan pisman olurdum simdi mutluyum korkuyorum hala bi terslik olur diye AMA napim elimde deil Ercan bey cok muthis bi adam sanki kirk yillik arkadasim gibi cok keyifli geciyo dren alirken bile korkularima iyi geldi diger dren sali gunu alinicak kurtulcam ani seylerde acim oluyo cok AMA kotu bisey olmasin hepsi gecer karnim gosderdi korktum tam bakamadim AMA dumduz ay Allahim tadini cikarmayi nasip etsin
Evt sizin yorumlara guvenip doktorumu sectim onceden adini bile duymamisdim burda payladimlariniz bilgileriniz coook onemli simdi iyi anliyorum bende surecimi yazicam gun geldi:)) duanizi eksik etmeyin sizi seviyorum yasasin kk

Kizlar sizi tanidima cok sansliyim siz olmasaydiniz Ben belki suan pisman olurdum simdi mutluyum korkuyorum hala bi terslik olur diye AMA napim elimde deil Ercan bey cok muthis bi adam sanki kirk yillik arkadasim gibi cok keyifli geciyo dren alirken bile korkularima iyi geldi diger dren sali gunu alinicak kurtulcam ani seylerde acim oluyo cok AMA kotu bisey olmasin hepsi gecer karnim gosderdi korktum tam bakamadim AMA dumduz ay Allahim tadini cikarmayi nasip etsin
Evt sizin yorumlara guvenip doktorumu sectim onceden adini bile duymamisdim burda payladimlariniz bilgileriniz coook onemli simdi iyi anliyorum bende surecimi yazicam gun geldi:)) duanizi eksik etmeyin sizi seviyorum yasasin kk

:nazar: Maşallah maşallah.Drenlerin biri alındı demek şimdi daha iyisindir.Ercan bey anlatmakla olmuyor dr. listenize alın görüşün demem boşuna değilmiş değil mi? Memnun kalmana çok sevindim.Bencede sürecini burdan paylaş okuyanlar bilgilenir.Sen nasıldın olmadan önce.Paylaşmak,sormak insanı nasıl rahatlatıyor.Genelde ameliyat olmak isteyenler soruyorlar,paylaşıyorlar olduktan sonra sırra kadem basıyorlar yazmıyorlar.
İnşallah iyileşme sürecinde güzel ve sorunsuz olur.Dikkat et kendini zorlayacak hareketlerden sakın.Karnını tutmayı da unutma rahatın için. :nazar:

Back
X