• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Tabiki istediniz cikolata olsun hemde soz hercesidinden getiririm kac gundur stresten uygamiyordum iyi geldi burda sohbet AMA hala
Karin amelyati ile sorularima cvp alamadim ic kasa atilan dikisler cok acili imis Ben korkuyorum bide ortalama gr olarak nekadar aliyo yag yada kesti parca

senin ağrı eşinle alakalı bir durum korkulduğu gibi acılı sancılı bir ameliyat değil iç dikişlerde vs ben rahat atlattım eğik bile gezmedim :))

hatta doktor beni germedi mi yoksa diye kızlarla geyik yaptım

çikolata oleeeeey yurt dışından gelenlerden istiyoruz gelenek haline geldi bu durum :9:

senin ağrı eşinle alakalı bir durum korkulduğu gibi acılı sancılı bir ameliyat değil iç dikişlerde vs ben rahat atlattım eğik bile gezmedim :))

çikolata oleeeeey yurt dışından gelenlerden istiyoruz gelenek haline geldi bu durum :9:

Yeterki Gelin cunku tek basina olmak helede Boyle bi amelyatta delilik AMA napim bilmiyorum Zaten cikolata olmazsa olmaz bavulda herzaman bulunur
Sizi biktiricam sorularima AMA hosgorun lutfen idare edin bu deliyi neler almam lazim yanima
Hani olmazsa olmaz anlaminda

nolcak sanırım sende konyada oturuyorsun ve Mehmet kıyara amelıyat oldun..sana ozelden msj gonderemedıgım ıcın burdan yazıyorum umarım yardımcı olursun..doktoprunu tavsıye edermısın ..isi nasıl ..memnunmusun ameliyatından..ben hakan cepnı mağduruyum ve düzeltme yapmak zarundayım .Mehmet kıyar ı düşünüyorum ama daha once bu doktora amelıyat olmuş bırıne danışmak daha mantıklı dıye duşundum..

Nurgülcüm,
ben dediğim gibi meme küçültme oldum, karın değil. Karnı bedavaya getirdim, spor yaptım canım. O fotoğraflar da spor öncesi/sonrası fotoğraflarım, ameliyatla ilgili değil yani:34:

Masallah ne diyim cok gzl bende insallah amelyattsn sonra bukadar olmazsa bile yakin olur
Sanki hamile gibiyim suan

Masallah ne diyim cok gzl bende insallah amelyattsn sonra bukadar olmazsa bile yakin olur
Sanki hamile gibiyim suan

daha iyisi olur inşallah. ben şahsen diğer arkadaşları değil, ama jelesec'i gördüm. maşallahı vardı, dilimi ısırayım, allah nazarlardan kem gözlerden korusun, daha hastanede bile benim fotoğraflarımdan düzdü karnı:nazar::nazar:

daha iyisi olur inşallah. ben şahsen diğer arkadaşları değil, ama jelesec'i gördüm. maşallahı vardı, dilimi ısırayım, allah nazarlardan kem gözlerden korusun, daha hastanede bile benim fotoğraflarımdan düzdü karnı:nazar::nazar:

Masallah Ona Ben amelyat olduzaman bi kac yorumu okudum cok keyifli bi ortam olmus demekki resimlerde yemekler filan gzlmis darisi biz olacaklara insallah bizde kolay atlatiriz

nolcak sanırım sende konyada oturuyorsun ve Mehmet kıyara amelıyat oldun..sana ozelden msj gonderemedıgım ıcın burdan yazıyorum umarım yardımcı olursun..doktoprunu tavsıye edermısın ..isi nasıl ..memnunmusun ameliyatından..ben hakan cepnı mağduruyum ve düzeltme yapmak zarundayım .Mehmet kıyar ı düşünüyorum ama daha once bu doktora amelıyat olmuş bırıne danışmak daha mantıklı dıye duşundum..

Olmaaaaaaaa olma sakın. Canım öncelikle Konya'dan birini görmek güzel. Ben 3 ay önce m k ya ameliyat oldum. Karın germe göğüs toparlama bacak lipo ve çıkan yağların kaçyıllık şekillendirmede kullanımı. İnan karından daha çok yoran kalçaydı ve İnan o yağları işlemden bile geçirmemiş laf olsundiyekoymuş benden o kısmın parasını almadı ve indirim yaptığını söylemişti.zaman ilerledikçe sol göğsüm bi acayip geliyor gözüme sağ çok güzelimi sol daha düz gibi üçüncü ayın sonunda düzeldi ama hafif bi gariplik yinele var.karnım desen hala şiş olduğunu söylüyor dikiş izim yukarda inmesini bekliyorum ineceğini söylüyor. Ve bacaklara gelelim bazı yerellerden çekmiş bazı yleri bırakmış kanama oldu diye.nasıl bi zihniyet ne yapmak istediyse bacaklarım dalga dalga ve çıkıntılar kalan yağlar var şimdi telefonlara bile cevap vermeyen özel hayatındaki bi takım sorunları olan bi doktormuş.şimdi ben istanbula gitmek istiyorum revizyon için.senin ne gibi sorunların var ?

Bankada gelecekmisiniz:)? Burda mevlana şekeri var

7 haziran sabahi hastaneye giris yapicam off cok tuaf olduuum nolur banada dua edin korku heycan uzuntu sevinc hepsi karisti birbirine

pis boğazım ya ye ye nereye kadar azıcık çikolata azıcık şekerden yiyeceğim doktora verecek param kalmadı kilo almamam lazım :ssz:

Jelesec Ercan bey revizyon için normal ameliyattan daha yüksek ücret taleb ediyormu?

Jelesec Ercan bey revizyon için normal ameliyattan daha yüksek ücret taleb ediyormu?

canım ben revizyonu 1.seneyi geçti yaptıralı söyleme revizyon diye :26: hepsi alıyor fark diye biliyorum ama kombine ameliyat ve hastanın biraz ağlaması fiyatı etkiliyor bilgine

Saolun ya Ben baska ulkeden gelicem taksit olmaz AMA Hal edicem anlatamam cooooook heycanliyim
Kimse bilmiyo bu beni korkutuyo amelyata yanliz giricem iki cocuk var bende esim ilgilenecek

hiiç sıkılma güzzeelllccee girip güpgüzel çıkıyosun rahat ol;) zaten kimsenin bilmesine de gerek yok, annem biliyodu ama gidemez tek başına bi yere dediki biz nasıl gelcez, aklımsende kalır, pess be anne dedim babmla memelerime geçmiş olsun mu diycen, heee doğru diyosun demişti epey gülmüştük;)

Nihayet bugün Ercan beyle telefonda görüştüm. Durumdan bahsettim. Bacağımda alakalı. Görüşmeye çağırdı.görmeden bişey söyleyemeyeceğini neler yapılacağını gördükten sonra söyleyebileceğini acele etmemem gerektiğini filan söyledi.çok ilgili bi doktora benziyor. Fiyat vermedi:) kızlar kombin ameliyatlar ne kadara mal oluyor Ercan beyde gidince şok olmayım:) bacaklar düzelse popo biraz kalksa:) sırt ve kolda lazer lipoliz olsa ne öderim tahmin edebilir misiniz?

Hayırdır tam tadilata giriyon bakıyorum :34:
Kontrole gittim her şey yolunda iyi gidiyormuş öle dedi :nazar:
Kalça protezi sormuştun,protez takmış birinin resmini gösterdi :nazar: olasım geldi.
Doktorumuz ilgilidir sağolsun.Git gıı fiyatı konuşursun hemide görmüş olursun.Görmek bedava :52:

hiiç sıkılma güzzeelllccee girip güpgüzel çıkıyosun rahat ol;) zaten kimsenin bilmesine de gerek yok, annem biliyodu ama gidemez tek başına bi yere dediki biz nasıl gelcez, aklımsende kalır, pess be anne dedim babmla memelerime geçmiş olsun mu diycen, heee doğru diyosun demişti epey gülmüştük;)

Benim Annem iki yil once yapicaktim kiyameti kopardi korkuyomus agladi falan iptal ettin
AMA dedim Ben Ona yaptirinca ariycam diye annemden korktuma bakma 30 yasinda olucam benim de
Iki cocugum var AMA genede Annem iste cook istiyorum oyuzden

Back
X