• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Of ne zormus buraya uye olmak Lutyens banada yardimci
Olun haziranda karin germe amelyati olucam ama iki doktor
Arasinda kaldim ibrahim askarmi ercan karacaoğlumu
Hangisi daha guvenilir bana yardimci olun
Ercan bey daha pahali soyledi AMA

hakkınızda hayırlısı olsun bende yeni karın germe ameliyatı oldum Ercan beye ( gecen sene meme küçültme ve bacak düzeltme ameliyatı olmuştum) İbrahim beyle telde ve mail yoluyla görüşmüştüm ümraniyede medikane hastanesindeki fiyatı ile Ercan beyin fiyatı arasında çok fark yoktu ..güvenilirlik konusunda dokyor hakkında bi şey diyemem siz karşılıklı görüşün 2.si ilede
Iyigeceler herkese Ben karin germe amelyati olucam haziranda lutfen fikir verin banada ibrahim askarmi ercan karaca oglumu Ben emindeilim fikriniz cok onemli iki bin fark var galiba ibrahim askar mi

indirim iste fiyatı iner eğer 2.bin sorun ise biraz daha iner belki

Ben yeni uye oldum haziranda karin germe amelyati olucam
Cok karasizim lutfen yardimci olun ibrahim askar bide ercan karacaoglu
Ile gorustm ercan bey cok yuksek soyledi burda ki yorumlarini okudum
Iyi bi doktor napim lutfen fikir

doktor konusu önemli evet kendi doktorum diye yazmıyorum çok başarılı işinin ehli bi doktor :34:

Vücut şekillendirme için sırt bölgeme lazer lipo yapmış.Sütyen taktığımızda zayıfta olsak bir potluk oluyor yanlardan.İşte onlar şimdi yoklar.Deride bir gevşeme falan olmadı.Çok kilolu olmadığımdan olabilir mi bilmiyorum.
Gidince soracağım Ercan beye.

canım nasılsın gelişmeler ne alemde :23:

Ben yeni uye oldum haziranda karin germe amelyati olucam
Cok karasizim lutfen yardimci olun ibrahim askar bide ercan karacaoglu
Ile gorustm ercan bey cok yuksek soyledi burda ki yorumlarini okudum
Iyi bi doktor napim lutfen fikir

Sevgili Nurgül merhaba.Ben de Ercan bey e meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Sonucum ve doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım.Eşim de kendisine lazer lipo yaptırdı.2 kuzenime de meme büyütme ameliyatı yapmıştı.Hepimiz sonucumuzdan oldukca memnunuz.Biz size burda ona olun buna olun diyemeyiz.Karar tabiiki sizin.Hangi doktor içinize sinerse ona olun.Parasal durumunu düşünüyorsanız Ercan bey bu konuda çok kişiye inanın yardımcı olmuştu.İşin sırf para kısmı sizi düşündürüyorsa mutlaka bir daha gidin ve görüşün derim.Ya da mail yoluyla durumunuzu anlatın.İnanın yardımcı olacaktır.Kendisi kesinlikle paraya çok önem veren bir hekim değildir.:34: Size yardımcı olması açısından isterseniz resimlerimi de görebilirsiniz.En azından bir fikir sahibi olabilirsiniz.Sevgiler.

Of ne zormus buraya uye olmak Lutyens banada yardimci
Olun haziranda karin germe amelyati olucam ama iki doktor
Arasinda kaldim ibrahim askarmi ercan karacaoğlumu
Hangisi daha guvenilir bana yardimci olun
Ercan bey daha pahali soyledi AMA
Ercan bey ne kadar istiyor?

Nihayet bugün Ercan beyle telefonda görüştüm. Durumdan bahsettim. Bacağımda alakalı. Görüşmeye çağırdı.görmeden bişey söyleyemeyeceğini neler yapılacağını gördükten sonra söyleyebileceğini acele etmemem gerektiğini filan söyledi.çok ilgili bi doktora benziyor. Fiyat vermedi:) kızlar kombin ameliyatlar ne kadara mal oluyor Ercan beyde gidince şok olmayım:) bacaklar düzelse popo biraz kalksa:) sırt ve kolda lazer lipoliz olsa ne öderim tahmin edebilir misiniz?

Sevgili Nurgül merhaba.Ben de Ercan bey e meme küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Sonucum ve doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım.Eşim de kendisine lazer lipo yaptırdı.2 kuzenime de meme büyütme ameliyatı yapmıştı.Hepimiz sonucumuzdan oldukca memnunuz.Biz size burda ona olun buna olun diyemeyiz.Karar tabiiki sizin.Hangi doktor içinize sinerse ona olun.Parasal durumunu düşünüyorsanız Ercan bey bu konuda çok kişiye inanın yardımcı olmuştu.İşin sırf para kısmı sizi düşündürüyorsa mutlaka bir daha gidin ve görüşün derim.Ya da mail yoluyla durumunuzu anlatın.İnanın yardımcı olacaktır.Kendisi kesinlikle paraya çok önem veren bir hekim değildir.:34: Size yardımcı olması açısından isterseniz resimlerimi de görebilirsiniz.En azından bir fikir sahibi olabilirsiniz.Sevgiler.

Resimleri bende görebilir miyim:)?

Ercan bey ne kadar istiyor?

karın germe tek olunca fiyat farklı kombine olunca farklı oluyor :34: tek karın 7.bin ile 8.bin arası

Nihayet bugün Ercan beyle telefonda görüştüm. Durumdan bahsettim. Bacağımda alakalı. Görüşmeye çağırdı.görmeden bişey söyleyemeyeceğini neler yapılacağını gördükten sonra söyleyebileceğini acele etmemem gerektiğini filan söyledi.çok ilgili bi doktora benziyor. Fiyat vermedi:) kızlar kombin ameliyatlar ne kadara mal oluyor Ercan beyde gidince şok olmayım:) bacaklar düzelse popo biraz kalksa:) sırt ve kolda lazer lipoliz olsa ne öderim tahmin edebilir misiniz?

nolac ilgi kelimesi az kalır inan ameliyat öncesi sonrası sıkılmadan bıkmadan hastasıyla bire bir ilgileniyor :34:çıkardığı işler ortada çok kişi ameliyat olduk :34: yok yok şok olmazsın önceden de yazdığım gibi ben bacak düzeltme ameliyatı ve meme küçültmeyi beraber olmuştum kombine daha uygun :) benim gibi bi araba parası ödersin Ercan beye sende :9:

Resimleri bende görebilir miyim:)?

gör gör ben görüp karın germeyi öyle oldum harika değişim :21:

karın germe tek olunca fiyat farklı kombine olunca farklı oluyor :34: tek karın 7.bin ile 8.bin arası

nolac ilgi kelimesi az kalır inan ameliyat öncesi sonrası sıkılmadan bıkmadan hastasıyla bire bir ilgileniyor :34:çıkardığı işler ortada çok kişi ameliyat olduk :34: yok yok şok olmazsın önceden de yazdığım gibi ben bacak düzeltme ameliyatı ve meme küçültmeyi beraber olmuştum kombine daha uygun :) benim gibi bi araba parası ödersin Ercan beye sende :9:

gör gör ben görüp karın germeyi öyle oldum harika değişim :21:
Eşim önce git bakalım istanbula sabah gider akşam gelirsin görüş doktorlar demişti. Sonra 15 bin liraya ihtiyacım olduğunu söylediğimde adamın şekli değişti:) tek haneli rakamlardan çift haneli rakamlara:)

Çok karışık senin durum Nolac:53: zaten hepsini birden yapacağını sanmam:34: hiç bir fikrim yok inan.Ben ameliyat olalı 2 seneye yaklaşıyor.Fiyatlar hakkında bilgim yok:50: Mutlaka yardımcı olacaktır gidip görüşmende yarar var.

Eşim önce git bakalım istanbula sabah gider akşam gelirsin görüş doktorlar demişti. Sonra 15 bin liraya ihtiyacım olduğunu söylediğimde adamın şekli değişti:) tek haneli rakamlardan çift haneli rakamlara:)

Arabamı satmak zorunda kalmam inşallah:))

ahahahahah vallahi benim eşim artık son daha para vermem diyor ben araba parası harcadım :ssz:

sen indirim varmış kocacım de bi yaptırana bi operasyon bedavaymış de :9:

Son düzenleme:
Çok karışık senin durum Nolac:53: zaten hepsini birden yapacağını sanmam:34: hiç bir fikrim yok inan.Ben ameliyat olalı 2 seneye yaklaşıyor.Fiyatlar hakkında bilgim yok:50: Mutlaka yardımcı olacaktır gidip görüşmende yarar var.

:) karışık vallahi.resimlerini nasıl görebilirim

nolac önceden yazışmamız da şehir dışından geleceğim demiştin resimlerini göndersen bi kaba taslak fiyat alsan daha iyi olmaz mı :23:git gel yol parasından tasarruf yapmış olursun

Back
X