Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah sorun yaşamazssın.Önce sağlık olmasan da çok üzülme.Bak ben oldum üstüne bir sürü rahatsızlık geçirdim.Kısmet işte kendini her iki olasılığa da alıştır.
Çok geçmiş olsun BenToprak. İnş herkes sorunsuz istediği gibi bir ameliyat geçirsin.
BenToprak doğru söylüyor. Emin ellerdesin. Ben Ercan bey'in yaptığı göğüsleri gördüm , göbekten kurtulmaya karar verdim düşün o derece:)))
Teşekkür ederim dididi kardeş tabiki temennimiz herkesin istediği ameliyatı geçirmesi olmuyorsa da üzülmemesi dünyanın sonu değil ki![]()
Aaa hayret jelesece de açmadı mı kendisi alışkındır sürekli açmaya.Benim ki karın göğüs değil.Ercan beyin yaptığı göğüsleri gördüm hemi de canlı öncesi ve sonrası.Doğru ellerdesin hiç korkma.Ertesi gün topikten didi arkadaşımızın da ameliyatı var.Allah kısmet ederse toplanırız.O gün gösterseler olur mu geleceğini görmüş olursun gerçi bu da birşeydir.![]()
çok teşekkür ederim toprak desteğiniz için inşallah görüşürüz
arkadaşlar meme ölçüüsüyle ilgili kaygılarım var
ercan bey kendisi mi ayarlıyor
bana fazla bir açıklama yapmadı
B cup mu ? C cup mu ? ikisinin arasında kaldım
aslında küçük istiyorum
B cup sizce küçük mü?
Bende göbek çok görmek istedim göğüs vardı hep.Bir nldglp arkadaş vardı karın ameliyatı olan.Sağolsun jelesece ve nldglp arkadaşları ameliyat sonrası ziyaretime geldiklerinde gördüm.
Aaa hayret jelesece de açmadı mı kendisi alışkındır sürekli açmaya.Benim ki karın göğüs değil.Ercan beyin yaptığı göğüsleri gördüm hemi de canlı öncesi ve sonrası.Doğru ellerdesin hiç korkma.Ertesi gün topikten didi arkadaşımızın da ameliyatı var.Allah kısmet ederse toplanırız.O gün gösterseler olur mu geleceğini görmüş olursun gerçi bu da birşeydir.![]()
Yok artık benim memeler eskidi....açmıyorum artık kimseye foto isteyenlere bile yok diyorum,yeter anam nereye kadar jubileyi yaptım ben![]()
Didiiii....doktoru tatilde bile rahatsız ettikneyse için rahatladı, terapiye de ihtiyacı oluyor hastaların
açtı ama teli aferin( müsaitmiş anladın sen onu)
öptüm seni,senle konuşurken benim ufaklık konuşuyordu ya hala konuşuyor,telefondaki kim diye sorguya çekti
evet evet acti telini musaitmis ama baya uzun caldirdim bende:)))
bu sabah kan sonuclarini aldim ercan bey'i aradim. Sonuclarimda hersey normaldi ama sekerim yuksek cikti.
O da anestezi doktorunu aradi sonra beni geri aradi. Sekerim dusmedikce ameliyatta hicbir sorun olmazmis. ıcim rahatladi valla:)
ay hadi gözün aydın canım...vallahi bende heyecanla ne çıkacak diye bekliyordum, çok sevindim senin adınaHayallerini ertelememiş oldun ne güzel...ay adamın tatil burnundan geldi
Telefonda sürekli ( eşi kızmamıştır umarım) tatilde bile iş konuşuyorsun diye
Çook teşekkür ederim benimde içim rahatladı:)
Eşi artık alışmıştır bence:)
heyecan yapıp şekerini düşürmemasraf yapma (pijama falan hastane 5 numara 10 yıldız
) orada gecelik gibi birşey giydiriyorlar
Nlglpd...nerelerdesin canım? telle gir bari 2 kelime yaz...
Aaa evet ben size onu soracaktım.
Yanıma neler alayım?
Giderken rahat geniş bir elbise giyeceğim.
Pijama-İç çamaşırı-İğnelerim-Diş macunu fırcası
Başka birşeye ıhtıyacım var mı?