• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Valla heyecan yok desem yalan olur. Kaldi 10 gun. Haftaya dahiliyeye gidip ameliyat olabilirsin diye yazi alicam seker hastasi oldugum icin. Bu siralar yogunda calisiyorum elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama biraz lanet bir hastalik bu seker. Insanin elinde olmadan cikip dusebiliyor.
Ins bir terslik cikmazda zamaninda olurum daha fazla ileriye ertelenmeden.

Biraz heyecan şart tuzu biberi olayın...Ercan bey tahlil yaptırıyor zaten kanda baktırıyor herşeye...o mu istedi raporu?

Canım iyi düşün bir aksilik çıkmaz inşallah, olmadı eylülde hastanenin 2 katını da kapatırız toplu sünnet gibi toplu ameliyatları oluruz:1:

Arkadaşlar ben iyiyim.Mesajlarınızı aldım,aradınız sesinizi duydum.Çok çok çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.Herkes iyi sanırım bir sorunu olan yok.Jelesece arkadaşım söyledi Ercan Beyi tatile göndermişiniz :52: İyide yaptınız adam dinlensin eylül ve sonrası yoğun tempo da çalışacak.Dinlensin ki iyi randıman versin dimi ama.Sizleri çok öpüyorum.

Sevgili jelsec'cim:16: sevgili doktorumuza benim arkadaşlarımdan biri daha ameliyat olacaktı aradık asistanı çıktı tatildeymiş...geldiğinde anlaşırlarsa para konusunda meme büyütme ve lazer lipoliz olacak,önümüzdeki sezon belli'ki çok yoğun olacak Ercan bey..
Selam Tekirdağlı nasılsın? Ada22 merhaba,kusura bakma özel mesajına cevap yazmayı unuttum:( inşallah geldiğinde tanışırız adaşım:) hepinize sevgilerimi gönderiyorum

ben iyiyim serabım, kendimi spora verdim:9::9: incecik bir bel, dümdüz bir göbek benim de hakkım değil mi ama:8:

adacım, ben de gideceğim buluşmaya bi aksilik olmazsa ve avrupa yakasında yaparlarsa ;)

Tatlım ben iyiyim teşekkür ederim.Gözlerden önce tiroit çıktı biliyorsun.Onunla uğraşıyorum.Araya başka ameliyatlar girebilir.Karnımın güzelliğini yaşayamadım kısmet işte :nazar:öpüyorum seni.:54::54::54:

Arkadaşlar ben iyiyim.Mesajlarınızı aldım,aradınız sesinizi duydum.Çok çok çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.Herkes iyi sanırım bir sorunu olan yok.Jelesece arkadaşım söyledi Ercan Beyi tatile göndermişiniz :52: İyide yaptınız adam dinlensin eylül ve sonrası yoğun tempo da çalışacak.Dinlensin ki iyi randıman versin dimi ama.Sizleri çok öpüyorum.

ben toprak çok geçmiş olsun, jelesecten dün aldım haberini...iyi olmana çok sevindim. sevgiler

Çok teşekkür ederim arkadaşım. :54: Tahlil sonuçları da iyi çıkar inşallah.Karnımın resmini yakında paylaşıcam .Şimdi dahada oturmaya başladı bel oyuntusu falan.Bekleyin beni kızlaar çok yakında :34::34::34:

Biraz heyecan şart tuzu biberi olayın...Ercan bey tahlil yaptırıyor zaten kanda baktırıyor herşeye...o mu istedi raporu?

Canım iyi düşün bir aksilik çıkmaz inşallah, olmadı eylülde hastanenin 2 katını da kapatırız toplu sünnet gibi toplu ameliyatları oluruz:1:

Evet raporu Ercan Bey istedi. Eylul e kalmasın benım ya hatta bu hafta hep seyı dusundum keske Ercan Bey tatıle gıtmeseydı de bu cumartesı olsaydım hemen kurtulsaydım gobegımden dıye:)

Çok teşekkür ederim arkadaşım. :54: Tahlil sonuçları da iyi çıkar inşallah.Karnımın resmini yakında paylaşıcam .Şimdi dahada oturmaya başladı bel oyuntusu falan.Bekleyin beni kızlaar çok yakında :34::34::34:

BenToprak çok geçmiş olsun.
Evet yahu su başlıkta artık bir resim paylaşılsın ama hepinizin göbeğini çok merak ediyorum.
Arkadaş olarakta ekledik birbirimizi hani resim filan gorurum dıye ama yok kimseden hiçbirşey göremedim:)

Evet raporu Ercan Bey istedi. Eylul e kalmasın benım ya hatta bu hafta hep seyı dusundum keske Ercan Bey tatıle gıtmeseydı de bu cumartesı olsaydım hemen kurtulsaydım gobegımden dıye:)

Sen gönderelim yanına hem ameliyatı yapsın hemde tatilini:)))) bizler deriz bu kızın acelesi var :10: tatilde iyice dinlenmiş bomba olarak döner çok da iyi iş çıkarır bence :34: birde öyle düşün, neyse sen olda bizlerin 2 ameliyatlarına ziyarete gelirsin

inşallah iyi çıkar bentoprakçım. hadi koy artık bi foto. bunu hak ediyor bu topik :34:

Sen gönderelim yanına hem ameliyatı yapsın hemde tatilini:)))) bizler deriz bu kızın acelesi var :10: tatilde iyice dinlenmiş bomba olarak döner çok da iyi iş çıkarır bence :34: birde öyle düşün, neyse sen olda bizlerin 2 ameliyatlarına ziyarete gelirsin

Yarın sabah dahılıyeye randevu aldım. İnş bir sorun çıkmaz olurum ameliyatımı haftaya.
Aslında fena fikir değil gitsem yanına beni ameliyata alsa ya. Sabah havuza girerim aksama da gobegım gıder. Tabı bunu Ercan Bey'in en kral yerde tatılını yaptığı tahmınınde bulunarak soyluyorum ehehe.

Ada222 senin göbeğinin güzelliğini de çok duydum. Sende koy bir foto gözümüz açılsın ameliyat olacaklara moral olsun:)

BenToprak çok geçmiş olsun.
Evet yahu su başlıkta artık bir resim paylaşılsın ama hepinizin göbeğini çok merak ediyorum.
Arkadaş olarakta ekledik birbirimizi hani resim filan gorurum dıye ama yok kimseden hiçbirşey göremedim:)

Çok teşekkür ederim.Resim ben yükleyemiyorum ki :50::50::50: Kızımda resimler müsait olduğunda yükleyecek yoğun tempo çalışıyor.Beni takip ediin :52::52::52:

:54::54::54:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende ercan beye ameliyat olmak istiyorum.
meme küçültme bu ameliyatı olan arkadaşlar bilgi verirler sevinirim.
karar veremiyorum hangi doktor kafam karışık

Hayırlısı olsun canım.Ne bilgisi istiyorsan sor cevaplamaya çalışırız.Hangi doktor dersen buna sen karar vereceksin.Görüştüğün doktorlar var mı? Henüz görüşmediysen kafanda hangi doktor isimleri varsa hepsiyle görüş derim.Ben öyle yaptım şahsen.Ercan Karacaoğluna karar verdim.Her şey gönlünce olsun.İnşallah fazlalıklardan kurtulur iyki olmuşum kervanına sende katılırsın :54::54::54:

Hayırlısı olsun canım.Ne bilgisi istiyorsan sor cevaplamaya çalışırız.Hangi doktor dersen buna sen karar vereceksin.Görüştüğün doktorlar var mı? Henüz görüşmediysen kafanda hangi doktor isimleri varsa hepsiyle görüş derim.Ben öyle yaptım şahsen.Ercan Karacaoğluna karar verdim.Her şey gönlünce olsun.İnşallah fazlalıklardan kurtulur iyki olmuşum kervanına sende katılırsın :54::54::54:

teşekkür ederim aslında ercan bey bana bu ayın 13 'ne gün verdi .
serkan yıldırım ve zekeriye kul ile görüştüm fiyat konusunda farklılıklar var
tabi öncelikle başarılı bir ameliyat olmasını isterim .
bugün serdar yıldırıma gittim amelyat resimleri gösterdi fakat içime sinmedi
hem oldukça iz vardı hem de meme küçülmüş fakat yeterince dik ve dolgun değil di
ercan beyin yaptığı ameliyatları görmedim kafam karışık

arkadaşlar bende ercan beye ameliyat olmak istiyorum.
meme küçültme bu ameliyatı olan arkadaşlar bilgi verirler sevinirim.
karar veremiyorum hangi doktor kafam karışık

Hoşgeldin:3: senin sürecini yaşamış biri olarak yazıyorum(meme küçültme ameliyatı ve lazer lipo oldum) kafanın karışık olması çok olağan zor bir süreç...doktora karar verdikten sonra inan gerisi hızlı ilerliyor...kendin için en doğru doktoru bulman dileğiyle sevgiler( sormak istediğin ne varsa sorabilirsin ) inan büyük mutluluk ve keyif ameliyat sonrası,darısı isteyen herkesin başına

teşekkür ederim aslında ercan bey bana bu ayın 13 'ne gün verdi .
serkan yıldırım ve zekeriye kul ile görüştüm fiyat konusunda farklılıklar var
tabi öncelikle başarılı bir ameliyat olmasını isterim .
bugün serdar yıldırıma gittim amelyat resimleri gösterdi fakat içime sinmedi
hem oldukça iz vardı hem de meme küçülmüş fakat yeterince dik ve dolgun değil di
ercan beyin yaptığı ameliyatları görmedim kafam karışık

Zekeriya beyle görüşmüştüm...(sema hastanesinde) izler konusunda pek beni netleştirmemişti ama fiyatı uygundu

Back
X