T Tugtok Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2018 33 18 38 43 20 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugtok #1 Selamlar.. 13 yillikevliyim.. esim azosperm.. suan transferi bekliyoruz.. doktorum erbil bey.. erbil beyin hastalari buradamisinjz fikir alisverisi yapalimmi
Selamlar.. 13 yillikevliyim.. esim azosperm.. suan transferi bekliyoruz.. doktorum erbil bey.. erbil beyin hastalari buradamisinjz fikir alisverisi yapalimmi
T TUANA2014 Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2014 16 4 286 İstanbul 28 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugtok #2 merhaba bende ona başlamayı düşünüyorym sizin yaş kaç acaba memnun kaldınız mı
T Tugtok Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2018 33 18 38 43 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugtok #3 TUANA2014 .!.: merhaba bende ona başlamayı düşünüyorym sizin yaş kaç acaba memnun kaldınız mı Genişletmek için tıkla... SELAM ben cok memnunum doktorumdan. siddetle tavsiye ederim.. pozitif guler yuzlü ve cok zeki
TUANA2014 .!.: merhaba bende ona başlamayı düşünüyorym sizin yaş kaç acaba memnun kaldınız mı Genişletmek için tıkla... SELAM ben cok memnunum doktorumdan. siddetle tavsiye ederim.. pozitif guler yuzlü ve cok zeki
D Durumbenim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2014 156 103 103 İstanbul 19 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugtok #4 Tugtok .!.: SELAM ben cok memnunum doktorumdan. siddetle tavsiye ederim.. pozitif guler yuzlü ve cok zeki Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım biz de Tansel beye gideceğiz. Sizin azosperm sebebiniz neydi.micro tese mi oldunuz?benm doktorum var ama erbil beyle mi devam etdem diyorm. Ama annadolu yakasindayim isten izin alip gidip gelmem zor olacak. Cok kararsizm
Tugtok .!.: SELAM ben cok memnunum doktorumdan. siddetle tavsiye ederim.. pozitif guler yuzlü ve cok zeki Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım biz de Tansel beye gideceğiz. Sizin azosperm sebebiniz neydi.micro tese mi oldunuz?benm doktorum var ama erbil beyle mi devam etdem diyorm. Ama annadolu yakasindayim isten izin alip gidip gelmem zor olacak. Cok kararsizm