Er kişiden bi cacık olmaz diyenler!!!

Bence en doğrusu oturup konuşmak..
Senin ondan hoşlanıyor olman ayıp bir şey değilki. Zaten konuşmazsan asla aydınlanamazsın. Sürekli aklının bir köşesinde acaba mı sorusu döner durur ve kendi yolunada bakamazsın.
Sana karşı bi duygusu yoksada yoktur yani dünyanın sonu mu? Ama ne olduğunu öğrenirsen en azından ilgini başka tarafa çevirebilirsin
 
Yaşadık azizim. Aynılarını yaşadık. İlk biziz ya bi şekilde adımı atan. Direk cepteyiz. Gelsin diğerleri. Boşver. Ben zamanında boşverdim pişman mıyım asla. Köpek gibi pişman oldular mıı eveeet. :)
 
Sizin ondan hoşlandığınızı anlamış. Hayatına başkalarını alıyor, başka kızla flört ediyor ya da sevgili. Ama ilginizin devam etmesi için bunu sizden saklıyor. Siz üstüne düştükçe umut verecek ama sevgili olmayacak, kaçacak. Siz geri çekildikçe de böyle yazacak ilginizi canlandırmak için. Saçma sapan oyunlar, bu adamdan bi cacık olmaz.
 
Aslinda bisey hissetseydi sizin o resmi gorup yanlis anlamanizdan bile odu kopardi, aciklama yapardi uzun uzun.
Bence biraz lacka bi erkek o kdr. Siz gonlu var diye yorumladiniz.
 
Isletmeciyle olmaz
Onların ziplayani çok
Zaten o da onun havasında. 'Yok yazanlarım var, yok arayanlarım bunlar. Vaktim bile olmuyo yoğunum' kafasında. Saçma saçma havalar, edalar; bi onun işi var sanki.
Boşverdim bende. Yaptıklarımdan pişman da değilim. O da farkında benim ona olan duygularımdan eminim. Artık yazdıklarında ne soruyosa cevaplayıp kapatıyorum konuyu bende. İnşallah kafasına dank eder de ben olmam hayatında
Aslinda bisey hissetseydi sizin o resmi gorup yanlis anlamanizdan bile odu kopardi, aciklama yapardi uzun uzun.
Bence biraz lacka bi erkek o kdr. Siz gonlu var diye yorumladiniz.
Ufak tefek açıklamadan öteye gitmedi, sevgilisi değilmiş o kadar. Takıldıklarının olduğu o kadar bariz ki artık.
Haklısınız, laçka belki de. Ben gözümde çok büyüttüm onu
Normal arkadaş modundann öteye geçmemiş ... Vakit kaybetme sevgili olarak görerek.
Sevgili olarak görmemi sağlamadı hiç sağolsun. Ama en azından kendimi geri çektiğimde yazmasa o da.
 
Evet şu anda sana karşı senin ona duyduğun ilgi kadar yoğun bir duygusu yok ama ben tamamen boş olduğunu düşünmüyorum. Sadece senin ilgini farketmiş ve ilgi görmek hoşuna gitmiş böyle sürsün istiyor. Kendini geri çek, umrunda değilmiş gibi davran. Kendiliğinden gelecek, tabi o zaman da sen kabul eder misin bilememm
 
ER kek beklemez ,birşeyler varsa içinde ,balıklama dalar mevzuya ..bu efendi senin ilginden hoşnut sadece ..birini bulana kadar seninle idare ediyor ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…