Merhabaaa;
Ay kızlar kafam o kadar karışık ki; sanırım sizin 'o seni cepte tutuyor' demenize ihtiyacım var.
Hayatımda 3 senedir tanıdığım ama 1 seneyi aşkın duygusal olarak etkilendiğim birisi var. Onunla arkadaşız, onun işlettiği bi yere aktif bi şekilde gidiyorum. Ortak arkadaşlarımız, samimiyetimiz, muhabbetimiz var. Önceleri hayatta bununla aramızda bişi olamaz, benle ilgilenmez diyorken bir senede biçok şey değişti, sanıyordummm. Kafam o kadar karışık ki; ona nasıl davranmalıyım bi akıl verin.
Bu x kişisiyle yanlız oturup konuşmuşluğumuz, kahve içmişliğimiz hatta planlayıp gerçekleştiremediğimiz planlarımız var. Duygularımı belli etmek istedim, ara sıra mesaj attım ama ben ilişki odunu olduğumdan ne derece yapabildim bilmiyorum. En son ondan gelen bi adımı 'hah tamamdır kesin bununda bana karşı hisleri var' dedim ki arkadaşım da öyle hissetmiş.
Taa ki 3 ay öncesine kadar.. 3 ay önce bunu bi kızla fotoğrafını gördüm. Hemen yazdım buna bi arkadaş gibi
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
'hayırlı olsun sevgilin resminizi gördüm' falan filan diye. Yani anlamaması için salak olması lazım. O da anlamadım ne resmi demiş. Sonra konuya cvp vermedim. Arkadaşıma da resmi görmediğini ,sevgilisinin falan olmadığını, bu konularda şanssız olduğunu söylemiş. Nasıl görmediyse kabak gibi resmi artık.. Sonra dayanamayıp artık ona herşeyi anlatcam diye aradım ama açmadı ve dönmedi de. Meğerse benim aramamı görmemiş, görse geçte olsa dönermiş diye kıvırdı.
O günden bu yana hiç mesaj atmıyorum, resimlerini beğenmiyorum. Kendimi geri çektim yani. Hep o mesaj atıyo çeşitli saçma bahanelerle. Sürekli karşılaşıyoruz, ben normal bi şekilde davranıyorum, arkadaşlarıyla daha samimi muhabbetlerim var ama oda bunun farkında bence.
Sanırım onu çok yanlış tanıdım yani ondan etkilendiğimi anlamaması çok saçma, salak falan olması lazım. Doğum dününü kutladım, hediye aldım hep bi şekilde iletişime geçtim ama resim olayına kadar... Bu arada onun çalıştığı yere gidince konumundan dolayı birileri varsa 'bey' li şekilde konuşuyorum, diğer zamanlar oda bende, senli benli konuşuruz.. Kendimi geri çektim ama aklımda deli sorular??? Sanırım bişey hissetseydi çoktan o konuşurdu değil mi kızlar? Aramızdaki bazı konuşmalarda iyiki varsın, sen farklısın tarzı muhabbetler geçti ama erkek milleti ağzı iyi laf yapıyo kahretsinn..
![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
Bi de sevgili konusu hala muamma!
Aslında o kadar çok detay var ki yazamıyorum hepsini... Hep böyle insanlar denk geliyo bana ya!
Diyorum adam mı yok etrafına bak, tüm yollar yine ona çıkıyo, yine onu düşünüyorum.
Bana diyin ki 'çek kendini, ondan bi cacık olmaz' Sanırım birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var..
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
çok ta güzel görmezden gelirim yani onu, uygulamada sıkıntım yok..
Çok karışık anlattım biliyorum, teşekkürler herkese