- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 113
- Konu Sahibi iyiKalpliErendira
-
Bencede çoktan açılırdı kendi kendime umutlanıo durdum bendeNe kadar geri çekilmek = o kadar az acı.
Hoşlanan insan neden bu kadar beklesin? Çoktan açılmış olması lazımdı...
Yaşımızda az değil. Adım atmam diyenlerden değilim, duygularımı açıklarım sıkıntı olmaz pişman da olmam. Onun için aramıştım onu zaten. Mantık benim için önemli o yüzden yazdım buraya, görüşmememiz mümkün değil ama mesafemi korurum.er kişi nedir? ekşi sözlük mü burası? yaşınız kaç merak ettim...
ben gerçekten de o adamın size karşı birşeyler hissettiğini düşünmüyorum. siz isterseniz gidin açılın, adım atmam ben diyenlerden değilseniz... her zaman reddedilecek hali yok kadınların ya da daima erkeğin egosu şişecek diye bir kural yok.
ya da mantığı ön planda tutan biriyseniz görüşmeyin bir daha, görmeyin. cacık mı olur başka bişey mi bilmiyorum ama bana hisleri yok gibi geldi.
Aynen ya bir senem geçti zaten onun yüzünden elde var sıfır bide. Ona da kızmıyorum belki ben yanlış anladım herşeyi.Sizden hoşlansaydı çoktan söylemiş olurdu.Hem hiçbir şey yapmıyor hemde yinede ilginizi üzerinde tutuyor.Boşa zaman kaybı
Ya ben varya sevdiğim birine karşı setlerimi çekiyorum. Dalaşır dururum. Arkadaşım bile dedi iyi davran çocuğa diye. Onunla kavga bile ettim yani ilk başlarda. Ama belli ettiğimi de düşünüyorum. Mesajlardan falan anlaması lazımdı aslndaŞu anlattıklarında er kişinin senin duygularını farkettiğini sanmıyorum
Ben açıkça söylemesen farkedemezdim mesela
Sevgilisini tebrik etmişsin rahatça, bence senin ilginin farkında değil.
şüphede kalmam en güzel cevap belkideBana karsi hisleri var mi acaba diye suphede kaldiysan yoktur sana karsi o tarz hisler...
Olsaydi bilirdin bukadar basit dir aslinda..
Neden kartları açık oynamadınız ki?Merhabaaa;
Ay kızlar kafam o kadar karışık ki; sanırım sizin 'o seni cepte tutuyor' demenize ihtiyacım var.
Hayatımda 3 senedir tanıdığım ama 1 seneyi aşkın duygusal olarak etkilendiğim birisi var. Onunla arkadaşız, onun işlettiği bi yere aktif bi şekilde gidiyorum. Ortak arkadaşlarımız, samimiyetimiz, muhabbetimiz var. Önceleri hayatta bununla aramızda bişi olamaz, benle ilgilenmez diyorken bir senede biçok şey değişti, sanıyordummm. Kafam o kadar karışık ki; ona nasıl davranmalıyım bi akıl verin.
Bu x kişisiyle yanlız oturup konuşmuşluğumuz, kahve içmişliğimiz hatta planlayıp gerçekleştiremediğimiz planlarımız var. Duygularımı belli etmek istedim, ara sıra mesaj attım ama ben ilişki odunu olduğumdan ne derece yapabildim bilmiyorum. En son ondan gelen bi adımı 'hah tamamdır kesin bununda bana karşı hisleri var' dedim ki arkadaşım da öyle hissetmiş.
Taa ki 3 ay öncesine kadar.. 3 ay önce bunu bi kızla fotoğrafını gördüm. Hemen yazdım buna bi arkadaş gibi'hayırlı olsun sevgilin resminizi gördüm' falan filan diye. Yani anlamaması için salak olması lazım. O da anlamadım ne resmi demiş. Sonra konuya cvp vermedim. Arkadaşıma da resmi görmediğini ,sevgilisinin falan olmadığını, bu konularda şanssız olduğunu söylemiş. Nasıl görmediyse kabak gibi resmi artık.. Sonra dayanamayıp artık ona herşeyi anlatcam diye aradım ama açmadı ve dönmedi de. Meğerse benim aramamı görmemiş, görse geçte olsa dönermiş diye kıvırdı.
O günden bu yana hiç mesaj atmıyorum, resimlerini beğenmiyorum. Kendimi geri çektim yani. Hep o mesaj atıyo çeşitli saçma bahanelerle. Sürekli karşılaşıyoruz, ben normal bi şekilde davranıyorum, arkadaşlarıyla daha samimi muhabbetlerim var ama oda bunun farkında bence.
Sanırım onu çok yanlış tanıdım yani ondan etkilendiğimi anlamaması çok saçma, salak falan olması lazım. Doğum dününü kutladım, hediye aldım hep bi şekilde iletişime geçtim ama resim olayına kadar... Bu arada onun çalıştığı yere gidince konumundan dolayı birileri varsa 'bey' li şekilde konuşuyorum, diğer zamanlar oda bende, senli benli konuşuruz.. Kendimi geri çektim ama aklımda deli sorular??? Sanırım bişey hissetseydi çoktan o konuşurdu değil mi kızlar? Aramızdaki bazı konuşmalarda iyiki varsın, sen farklısın tarzı muhabbetler geçti ama erkek milleti ağzı iyi laf yapıyo kahretsinn..Bi de sevgili konusu hala muamma!
Aslında o kadar çok detay var ki yazamıyorum hepsini... Hep böyle insanlar denk geliyo bana ya!
Diyorum adam mı yok etrafına bak, tüm yollar yine ona çıkıyo, yine onu düşünüyorum.
Bana diyin ki 'çek kendini, ondan bi cacık olmaz' Sanırım birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var..çok ta güzel görmezden gelirim yani onu, uygulamada sıkıntım yok..
Çok karışık anlattım biliyorum, teşekkürler herkese
O kadar doğru bi yorum yaptınız ki aslında. Gururum engel oldu kafasında hiç değilim. Resmi ona atacaktım ben ama arkadaşım atma deyince salak gibi konuyu kapattım, neden dinlediysem sanki. Hep bi yerde takılıyorum işte.Neden kartları açık oynamadınız ki?
Hangi resim dediğinde resmi direkt ona atıp, işte bu deseydiniz.
Ben şahsen öyle yapardım.
Bu hareketleriniz karşıya amatör geçiyor.
Biraz fırlamalık, utanmazlık her zaman iyidir.
Gurur yapılacak yer var, zaman var, adam var.
Bu adama yapmaya gerek yok, çünkü kendini kurnaz sanıyor.
Siz böyle yaptıkça da gerçekten hamlelerini doğru yaptığını sanacak.
Kıstırın onu, zekanızla çarpın.
Geri çekilecekseniz ya hep ya hiç yapın böyle konularda, yoksa akılda soru işaretleri kalıyor.
Merhabaaa;
Ay kızlar kafam o kadar karışık ki; sanırım sizin 'o seni cepte tutuyor' demenize ihtiyacım var.
Hayatımda 3 senedir tanıdığım ama 1 seneyi aşkın duygusal olarak etkilendiğim birisi var. Onunla arkadaşız, onun işlettiği bi yere aktif bi şekilde gidiyorum. Ortak arkadaşlarımız, samimiyetimiz, muhabbetimiz var. Önceleri hayatta bununla aramızda bişi olamaz, benle ilgilenmez diyorken bir senede biçok şey değişti, sanıyordummm. Kafam o kadar karışık ki; ona nasıl davranmalıyım bi akıl verin.
Bu x kişisiyle yanlız oturup konuşmuşluğumuz, kahve içmişliğimiz hatta planlayıp gerçekleştiremediğimiz planlarımız var. Duygularımı belli etmek istedim, ara sıra mesaj attım ama ben ilişki odunu olduğumdan ne derece yapabildim bilmiyorum. En son ondan gelen bi adımı 'hah tamamdır kesin bununda bana karşı hisleri var' dedim ki arkadaşım da öyle hissetmiş.
Taa ki 3 ay öncesine kadar.. 3 ay önce bunu bi kızla fotoğrafını gördüm. Hemen yazdım buna bi arkadaş gibi'hayırlı olsun sevgilin resminizi gördüm' falan filan diye. Yani anlamaması için salak olması lazım. O da anlamadım ne resmi demiş. Sonra konuya cvp vermedim. Arkadaşıma da resmi görmediğini ,sevgilisinin falan olmadığını, bu konularda şanssız olduğunu söylemiş. Nasıl görmediyse kabak gibi resmi artık.. Sonra dayanamayıp artık ona herşeyi anlatcam diye aradım ama açmadı ve dönmedi de. Meğerse benim aramamı görmemiş, görse geçte olsa dönermiş diye kıvırdı.
O günden bu yana hiç mesaj atmıyorum, resimlerini beğenmiyorum. Kendimi geri çektim yani. Hep o mesaj atıyo çeşitli saçma bahanelerle. Sürekli karşılaşıyoruz, ben normal bi şekilde davranıyorum, arkadaşlarıyla daha samimi muhabbetlerim var ama oda bunun farkında bence.
Sanırım onu çok yanlış tanıdım yani ondan etkilendiğimi anlamaması çok saçma, salak falan olması lazım. Doğum dününü kutladım, hediye aldım hep bi şekilde iletişime geçtim ama resim olayına kadar... Bu arada onun çalıştığı yere gidince konumundan dolayı birileri varsa 'bey' li şekilde konuşuyorum, diğer zamanlar oda bende, senli benli konuşuruz.. Kendimi geri çektim ama aklımda deli sorular??? Sanırım bişey hissetseydi çoktan o konuşurdu değil mi kızlar? Aramızdaki bazı konuşmalarda iyiki varsın, sen farklısın tarzı muhabbetler geçti ama erkek milleti ağzı iyi laf yapıyo kahretsinn..Bi de sevgili konusu hala muamma!
Aslında o kadar çok detay var ki yazamıyorum hepsini... Hep böyle insanlar denk geliyo bana ya!
Diyorum adam mı yok etrafına bak, tüm yollar yine ona çıkıyo, yine onu düşünüyorum.
Bana diyin ki 'çek kendini, ondan bi cacık olmaz' Sanırım birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var..çok ta güzel görmezden gelirim yani onu, uygulamada sıkıntım yok..
Çok karışık anlattım biliyorum, teşekkürler herkese
Onu demek için aradım zaten açmadı dönmedi. Görmemiş nasıl görmediyse. Ondan sonra çektim bende kendimi. Ciddiyetimi koruyorum ama içim içimi de yiyorBen olsam "bana bak benimle kaçak dövüşme canıma tak etti artık,ben senden hoşlanıyorum sen de benden hoşlanıyor musun söyle de yolumuza bakalım" diyerekten dan diye girerdim olayaşüphede kalmak,kararsızlık vs bana göre değil
Yaa :) senin konunu takipteyim zaten. Kaderdaşız gibi sanki.. Bunlar hepsi aynı cins mi acaba? Madem anlıyosunuz niye umut veriyosunuzüşenmezsen gir benim konumu oku. aynısını yaşamız :)
Onu demek için aradım zaten açmadı dönmedi. Görmemiş nasıl görmediyse. Ondan sonra çektim bende kendimi. Ciddiyetimi koruyorum ama içim içimi de yiyoryakındır dökülcem heralde
Yaa :) senin konunu takipteyim zaten. Kaderdaşız gibi sanki.. Bunlar hepsi aynı cins mi acaba? Madem anlıyosunuz niye umut veriyosunuz
Bence gayet iyi yapmışsın, belirsizlikler insanı mahvediyor.ya da acaba umut vermedi ben öi öyle algıladım diye düşünüyorum :).
bi yandan salak hissettiriyo bi yandan ama cesaret ettim. utanılcak bişey yapmadım diyorum.
ama şu saatten sonra verecek tavsiyem en fazla sen bırak o hoşlanıyosa ne yapar ne eder söyler diyorum :)
Geç kalmış sayılmazsınız.O kadar doğru bi yorum yaptınız ki aslında. Gururum engel oldu kafasında hiç değilim. Resmi ona atacaktım ben ama arkadaşım atma deyince salak gibi konuyu kapattım, neden dinlediysem sanki. Hep bi yerde takılıyorum işte.
Kendi bildiğimi okusaydım keşke, böyle arafta kalmazdım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?